I anbefaler: Podcasts

I går spurgte jeg på Instagram, hvilke podcasts I hører fordi jeg selv er gået lidt kold i, at få udforsket. Jeg har selv cirka 10 podcasts, som jeg sværger til, og derudover lytter jeg løbende til dem jeg lige falder over eller får anbefalet, men det er som om, at jeg i den seneste tid, er blevet slået helt ud af Podcast-gamet, og ikke helt får fulgt med i, hvad der er værd at høre. Heldigvis var der en masse inspiration at hente via jer, der følger med på Instagram, og dem vil jeg dele nu. I kan se mine tidligere anbefalinger, som jeg stadigvæk står ved, lige HER.

Jeg tænker at gøre det her til en fast ting, hvor jeg deler jeres anbefalinger. Næste gang kan vi måske kigge lidt på serier, eller film, eller noget tredje.

Men først podcasts. Og her er dem, der gik igen (foruden dem jeg allerede har anbefalet eller nævnt selv )

Sitter – Jeg må indrømme, at jeg kun selv har lyttet til to-tre afsnit, men ikke helt blev fanget, men mere lidt forpustet. I er dog meget insisterende, så jeg giver den gerne et skud mere.

Jeg lever med døden – Denne tager jeg tilløb til. Jeg er ikke helt klar, kan jeg mærke.

The high low

Table manners

Armchair expert

Hit parade

Politikens poptillæg

Motherhood Sessions

Anden til venstre

Jeg plejede at tro på for evigt

Østrogenial

The daily

Girlcrush – af Johanne og Line – Er også på min liste allerede, og jeg har helt dårlig samvittighed over, at jeg ikke har fået hørt den endnu.

Klovn podcast

Fårking far

Det vi taler om

Absolute Absolute music

Gåsehud

The guilty feminist

Bucketlist

Hjernekassen

Englevingen

Jeg lever med døden

Fredagsslik

Farvel for evigt

…. Fortsæt endelig i kommentarsporet. Og tak fordi I gider dele. Der er jo så meget godt derude, og det kan være virkelig svært at finde rundt i.

Og for at svare på det uundgåelige “Hvad med Voksen ABC??” I know. Jeg er også helt dårlig over, at det står stille. Rachel er midt i et eksamensforløb og vores skemaer er ikke kompatible for tiden. Det er så ærgerligt, for jeg savner det helt tosset. Den er ikke død, langt fra. Der kommer mere.

<3

 

26 replies
 1. M says:

  Jeg er heller ikke til Sitter. Har dem med den som hvis man sidder på en café og dem ved bordet ved siden af taler lidt for højt og griner lidt for meget af egne jokes 😅 Man kan ikke gøre alle tilfredse 🙈

  Hvis man er til bøger, kan ‘Frøkjær og forfatterne’ noget. Måske også Bogskabet med Anne Glad, men den har jeg ikke selv fået lyttet til endnu 🙂

  Svar
  • Birgitte says:

   Helt helt enig, hørte noget af første afsnit og jeg synes de talte modbydeligt om folk. Det var væmmeligt at høre på. Hvis jeg var helt kold, kunne jeg have dyrket det, men de taler jo om mennesker. Jeg blev chokeret over at de ingen skrupler havde over at tale om folk på den måde og så tilmed optage og udgive det.

   Svar
 2. Katrine says:

  A seat at the table
  Made of Human
  Fries before guys
  Secret feminist agenda
  Witch, Please
  Kan alle varmt anbefales!

  Svar
 3. Janne says:

  Jeg skal til at høre min første postcast og ville starte fra en ende af på din liste. Men men men teknisk er det åbenbart for svært for et 80er barn. Hvor finder man dem hvor downloader man dem. Jeg har prøvet uden held i app store. Help.

  Svar
  • Mette says:

   Hvis du har iPhone, så ligger der en podcast app på telefonen. Den går du bare ind i, og så kan du lytte med det samme 🙂

   Svar
  • Stine says:

   Du har en fantastisk verden foran dig, Janne! Verden er blevet et lidt federe sted med podcast – der gemmer sig så mange skønne historier, der endelig kan blive fortalt uden om styrede medier. Jeg ville lidt ønske, at jeg endnu ikke have lyttet til nogle endnu 😉

   Hvis du har en iPhone skulle du gerne have en lilla app, der hedder ‘Podcast’. Her går du ind og vælger ’søg’, så skriver du navnet på den podcast, du gerne vil høre og trykker play. Hvis du fx skal på flyrejse eller vil høre offline, så kan du downloade dem, men ellers behøver du ikke.
   Du kan også trykke ‘browse’ på forsiden, så kan du se de mest populære podcast og lade dig inspirere.
   (Hvis intet af det virker, så vil jeg næsten vædde med, at størstedelen af de mennesker, du kan fange i fx køen i Netto kan hjælpe dig på vej. Hvis de er lige så hooked på podcast som gennemsnittet, så vil de med glæde hjælpe dig på vej)

   OG – hvis du vil være sikker på at blive fanget af podcastmediet (og er til en rigtig god historie!) så start med at lytte til serien ‘Kvinden med den tunge kuffert’ af podcast-duo’en ThirdEar. Det vil du ikke fortryde!

   Held og lykke!

   Svar
 4. Sarah says:

  Det kunne være fedt med en lille beskrivelse til hver enkelt anbefaling, da listen jo ikke siger så meget i sig selv. Men måske er det heller ikke meningen, det er blot et lille ønske.

  Kh

  Svar
 5. Merete says:

  Er det muligt med beskrivelser af hvorfor de bliver anbefalet? Ellers kan man vel ligeså godt tjekke de lister der er forskellige steder med mest populære podcast. Altså bare et forslag hvis anbefalingerne bliver en fast ting 🙂

  Svar
 6. Sisse says:

  Jeg vil helt klart også anbefale Store piger podcast, den er så vigtig! Derudover er der kommet en helt ny samtalepodcast som hedder Alenemor Og… hvor to alenemødre diskuterer forskellige emner i relation til det at være alenemor.

  Svar
 7. Camilla says:

  Hvis man er bare en smule interesseret i historie, så er Kongerækken værd at lytte til. Det er primært dansk historie, men de har også været omkring det gamle Grækenland og Rom så vidt jeg husker (:

  Svar
 8. Mia says:

  Alt er nu.. Mega smuk og rørende podcast! Og jeg ved du ikke er pjattet med dem, men jeg er fast lytter på mørkeland 😃

  Svar
 9. Helene says:

  Jeg kan godt lide lidt skæve podcasts med kant og indhold uden de bliver alt for tørre. Er vild med
  Radiofortællinger
  P1 Dokumentar
  Hjernekassen
  The Mystery Show (kun få afsnit desværre)
  Og alt med Third Ear, i sær de allerførste episoder

  Svar
 10. Jette says:

  Eks’er for evigt. Om Thomas og Susanne, der får et barn sammen, går fra hinanden, men jo stadig “hænger” på hinanden. Ærligt. Tåkrummende. Vedkommende. Lærerigt. Tag en lytter.

  Svar
 11. Cecilie says:

  Fedt med nogle fede anbefalinger til sommerferien! Er selv lige sprunget ud som podcaster med podcasten ‘Hva’ så nu?’ Som handler om at være fyldt 30 og ikke rigtig ane, hvor man er på vej hen 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *