Fødselsdagsfest: En succes, takket være lidt hjælp.

REKLAME FOR CHEFMADE

I lørdags holdte jeg en fuldstændig vidunderlig fest, som jeg stadigvæk fire dage efter er helt høj over. Jeg havde forsøgt at holde mine forventninger nogenlunde nede, men dem jeg alligevel havde fået bygget op blev på alle måder indfriet. Det var en kæmpe succes fra start til slut, og jeg er fortsat så rørt og overvældet over, at jeg kunne samle 21 damer, der ville prioritere en stor del af deres weekend på mig. Jeg havde på forhånd indstillet mig på afbud i hobetal, og alt det der kunne gå galt – For det er sådan jeg desværre rigtig ofte går ting i møde på grund af en helvedes masse emotionel bagage, som jeg har underholdt jer med mange gange før. Men jeg formåede dog at give slip på størstedelen af det, ikke lade de få afbud skurre for meget i den forbandede mindreværdsfølelse, og i stedet sætte pris på alle dem, der kom, og lade al kærligheden sive ind, og bare give helt slip, og være i det. En af grundene til, at det kunne lade sig gøre, det med at give slip, var at jeg klog af skade havde afgivet en masse ansvar og opgaver til nogle andre. Jeg havde booket borddækning hos A Table Story, jeg havde allieret mig med gode venner, der var så forbandet søde, at bruge oceaner af tid på at hjælpe med at få de sidste ting færdige, og så benyttede jeg mig af en genistreg, der hedder Chefmade, som uden tvivl bliver en fast løsning, når jeg skal holde noget, og her er hvorfor:

Konceptet er helt simpelt, at man booker en restaurant til at komme og lave mad. De medbringer selv alting, laver, serverer og præsenterer maden, rydder af og op og kører så igen. Genialt. Intet mindre. Jeg havde bestilt en udelukkende vegetarisk menu, hvilket ikke altid er en bragende succes og godt kan være en lidt flad oplevelse. Men ikke denne gang. Rødder, som var den restaurant hos Chefmade, som jeg havde valgt, havde fuldstændig styr på det med at få grøntsager til at smage af mere, og de diskede op med den vildeste (!) menu, bestående af en forret med hvide asparges, og derefter en masse vidunderlige deleretter, hvor særligt en ret af nye kartofler, hollandaise og urter tog prisen for noget af det bedste jeg har smagt, og jeg skal uden tvivl forsøge at genskabe noget lignende asap.

SÅ simpelt, men så gennemført lækkert. Også en omgang bagt selleri, som jeg simpelthen ikke ved, hvad de gjorde ved, men som smagte så vanvittig godt, at selv de mest inkarnerede kødspisere om bordet, måtte tilstå at det var noget af det bedste de havde smagt. Alt var så mega gennemført lækkert, og jeg kan kun varmt anbefale både Rødder og Chefmade til dig, der skal holde noget stort (eller småt) snart. Det eneste jeg selv skulle gøre, var at sørge for drikkevarer, hvilket jeg så godt nok ikke havde købt nok af, men det var der heldigvis råd for, da jeg sendte en delegation af gode damer afsted imellem hovedret og dessert. Desserten bestod blandt andet af friske jordbær og en hvid chokoladecreme, og også her sad alle komponenter lige i skabet.

Hvis du skal holde en middag i den nærmeste fremtid og er du som jeg, typen der kommer til at bruge alt for lang tid og for meget energi på at overtænke alting fra menu til indkøb og madlavning, er det Chefmade du skal have fingrene i. Der er forskellige prislejer, typer af mad, og det er nemt at finde rundt i, og når du først har booket en restaurant, skal du ikke gøre mere end at lukke et par kokke indenfor og vise dem dit køkken.

Vi spiste i en del timer, og efterfølgende, da vi havde sendt kokkene afsted, blev der skruet godt op for musikken, fundet drinks (og shots!) frem, og så dansede vi på bare tæer til klokken 5. Jeg er som sagt helt fyldt op af kærlighed og glæde, og jeg tror, at den værste angst for at holde noget for mig selv, har lagt sig. Og nu har vi endda et sted at holde alle de fester vi overhovedet har tid og lyst til, for annekset blev færdigt i tide, og står bare og kalder på næste fest. Og til den bliver Chefmade altså også tilkaldt.

 

5 replies
 1. Tina says:

  Tillykke med den dejlige fest 🙂
  Hvor er du smuk i den kjole og sikke smukke rammer og smuk blomsterdekoration 🙂
  Og sikkert lækkert mad også 🙂

  Svar
 2. Trine says:

  Ej hvor et fint koncept! Tænkte lige at det da måtte være umuligt at betale – men ser så priserne på deres hjemmeside og de er jo så rimelige!! Det skal prøves 🙂

  Svar
 3. Anne Mette says:

  Lyder som en genial fest!!
  Og hvor ser du smuk ud i smuk kjole.
  Ih, hvor får jeg selv lyst til at holde fest. Dog er de fleste af mine veninder gravide eller har små børn. Så er det godt man kan fejre ekstra meget, når tiden igen engang er. Snart!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak. Ja, det er heldigvis en forholdsvis kort periode, selvom den kan føles lang, når man står i den, både når man er den med de små børn, eller bare er med på sidelinjen. Men ja, SNART 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *