Mandag uge 22: Kort uge, en længe ventet hjemkomst, nye naboer og Heartland

Mandagen er mere end godt i gang og jeg har haft en kort og lidt anderledes arbejdsdag. Jeg startede med at putte en sløj Otto på sofaen, inden jeg afleverede mine piger og derefter hoppede på et tog, hvor jeg fik en times arbejde af vejen, fik afholdt et møde og derefter tog endnu en time i togkontoret på vej tilbage til Hornbæk, hvor jeg er nu, og har indrettet en lille arbejdsplads i Ottos fodende. Han ser Stormester, og jeg er ved at lægge sidste hånd på et beauty-indlæg, der rammer bloggen senere på ugen. I morgen er en stor stor dag på mange måder. Det er dagen, hvor mine forældre flytter ind i deres hus lidt oppe af vejen. Flyttebilen kommer i morgen formiddag, og det er så mega optur. I morgen eftermiddag lander min lillesøster i København efter at have tilbragt de sidste fem måneder i Jordan, så hende skal vi hente i lufthavnen og fragte til Hornbæk, hvor hun skal tilbringe de næste par uger, inden hun tager til Aarhus, hvor hun bor. Og så fylder min lillebror 26 år. Så på alle måder en begivenhedsrig dag.
Onsdag skal jeg igen til København og holde et par møder, inden jeg deler mig selv i tre-fire stykker for at få resten af dagen til at gå op, for der er arbejdsdag i både vuggestue og børnehave på samme tid (umulig kabale i øvrigt) og fodboldtræning for Uma. Torsdag morgen tager jeg på Heartland med H&M hele dagen, og så har jeg booket et hotelværelse i KBH, hvor jeg sover til fredag, da Heartland-bussen først lander i København klokken 3 om natten, og jeg har planer fredag morgen, hvorefter jeg holder fri resten af dagen (der er derfor heller ikke fredagsfølger på Instagram, men jeg overvejer at lave en Torsdagsfølger i stedet for). Lørdag tager Michael på en arbejdsrejse og er væk i fem dage, så weekenden bruger børnene og jeg nok hos mine forældre. En kort uge med gang i. Det er helt perfekt. Måske lige minus onsdag, som allerede giver mig lidt sved på panden, men heldigvis har jeg jo en del ekstra hænder i byen fra i morgen og noget siger mig, at det bliver en gigantisk game changer.

God mandag og god uge.

10 replies
 1. Heidi says:

  Beklager hvis jeg er lidt nysgerrig…. Men dine to søskende, er det på din mors side? Har du nogle på din fars side, og ser du stadig din ‘rigtige’ far?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja. Jeg har også to på min fars side, og dem (og ham) ser jeg stadigvæk. Men har aldrig boet med dem, så det er en anden slags forhold vi har 🙂

   Svar
 2. Kathrine says:

  Din onsdag lyder velkendt..

  Jeg har tre børn og altså.. hvordan får andre kabalen med fodbold, arbejdsdag, markedsdag i skolen, legegrupper osv. til at gå op? Hvordan gør du? Dét gad jeg godt læse om en dag.

  Svar
   • Sneglcille says:

    Gør jeg? 🙂 Tak, tror jeg. Jeg synes ikke det er let, ikke altid i hvert fald. Jeg vil prøve at formulere noget omkring det en af dagene, tror jeg.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *