Mandag uge 20: Fuldt program, klubliv og planlægning

En ny uge er i gang, og den har virkelig haft en rar og rolig start, med glade børn, ok overskud og solskin – Min arbejdsdag startede med, at jeg ikke kunne finde min computer, som jeg troede jeg havde ryddet så godt op, at den var væk, men den var i virkeligheden bare gledet ned bag en sofahynde, fordi jeg havde gjort alt andet end at rydde den op. Så nu er jeg i fuld gang ved tasterne, hvor jeg udover at forfatte dette indlæg og et par andre til ugens løb, er ved at plotte mine aftaler ind i min kalender, bogføre kvitteringer og skrive noter. Snart kommer Michael hjem – Han har afleveret børn – Og så skal han hjælpe mig med at tage nogle billeder, derefter vil jeg forsøge at lokke ham på en lille frokostdate. Vi trænger til at se hinanden lidt i øjnene efter en hektisk weekend.
Resten af ugen har jeg en masse møder. Lidt for mange egentlig, hvilket også er grunden til, at jeg arbejder hjemme i dag, så jeg forhåbentlig kan ordne det meste, der kræver, at jeg sidder ved en computer, da resten af ugen bliver noget flyvsk, og jeg kun kommer til at have reel kontortid i de timer, jeg sidder i toget til og fra København – De timer er heldigvis ret effektive, så jeg når nok det hele. Derudover har jeg en masse planlægning på programmet, til nogle af de efterhånden mange halvlunkne jern jeg har i ilden. Nu skal der gøres noget ved det sgu. Onsdag kommer mine forældre og henter deres nøgler til det nye hus, og jeg forestiller mig derfor at tage tidligt hjem, så jeg kan nå at kramme dem og eventuelt åbne en lille flaske bobler med dem, og ikke mindst se deres hus indefra, som jeg stadigvæk har til gode. Om aftenen onsdag skal vi til fællesspisning i Ottos klub (eller PÅ Ottos klub, som for mig stadigvæk lyder mere korrekt jvf. min story på Instagram for nogle uger siden 😀 ). Torsdag holder jeg også tidligt fri, da jeg har et lægebesøg, og så får vi gæster om aftenen, der bliver hængende ugen ud. Fredag er jo egentlig en helligdag, men jeg bliver nødt til at stjæle et par timer af den til et enkelt møde med min veninde, der kan noget med grafik og styling som jeg ikke selv evner, og som jeg håber har tid til, at jeg må hyre hende til at hjælpe mig med et af de der lunkne jern jeg var inde på før.
I weekenden har vi som sagt gæster, så jeg tænker at det bliver til noget med nogle strandture, god mad og en masse rosé. Det bliver en god uge!

GOD mandag til jer <3

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *