Mandag uge 19: Tidlig start, festtrang og renovering

Uret ringede klokken 5:30 i dag, hvilket efter bare fire timers søvn føltes ret ubæreligt. Jeg kom ud af fjerene, nåede min kaffe og at finde tøj frem til børneflokken, inden jeg vækkede min mand og satte ham i sving, så Leo og jeg kunne nå vores tog. Nu er klokken lige omkring 7 og jeg sidder i toget sammen med Leo på vej mod København. Han skal i skole, og jeg skal til møde, til bogreception, ud og spise frokost med en veninde og så til endnu et møde, inden jeg kan vende snuden hjem igen.

Denne uge er forholdsvis fri for planer indtil videre, med undtagelse af mit faste onsdagsmøde med Confetti, nogle småmøder hist og her og en enkelt aftensmadsaftale. Jeg håber, at få tid til at give renoveringen en ordentlig skalle. Jeg skal blandt andet have gang i en varmepistol, så jeg kan skrabe al den gamle maling af vores udestue, og male den på ny. Derudover håber jeg, at vi når langt og kommer forud med både renoveringen og overskuddet, da jeg virkelig godt kunne bruge en god fest, og faktisk er blevet inviteret til netop sådan en på fredag.

Så, en rolig uge, forhåbentlig.

Nu vil jeg vende opmærksomheden mod mit tålmodige og trætte bonusbarn igen.

Jeg håber I får en dejlig mandag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *