Løøøøb, Snegl, løb!

REKLAME FOR SPARTA ‘Make a Mark CPH’

I husker måske at jeg for noget tid siden fortalte, at jeg havde tilmeldt mig et løb, hvilket for mig er ret grænseoverskridende, for jeg er på ingen måde den store løber, eller en løber i det hele taget. MEN jeg elsker at bevæge mig, og især at gå. Jeg går og går og går – Og i særdeleshed efter jeg er flyttet et sted hen, hvor der er så utroligt pænt alle steder. Og jeg løber da også en smule på mine gåture (det gør jeg!), altså dem, hvor jeg er iført løbegear – Hvilket faktisk er ret tit, særligt efter at Sparta og Nike sendte mig en ordentlig portion løbetøj og sko. Grunden til det er, som jeg startede indlægget med at lufte, at jeg om en lille bitte måned har sagt ja til at deltage i et løb. Mit første af slagsen, og ikke et hvilket som helst løb, næ, det er nemlig Make a Mark CPH løbet, som er i en god sags tjeneste, eller faktisk i flere gode sagers tjeneste. Jeg skal nemlig, sammen med fem kollegaer, og en masse andre, forhåbentlig nogle (mange!) af jer, løbe for nogle forskellige gode kvindesager d. 22. juni.
Jeg har valgt at mit bidrag skal gå til Invandrer Kvindecentret, som hjælper indvandrerkvinder med alt fra socialfaglig og juridisk rådgivning, hjælp til jobsøgning og socialisering og en masse andre ting, der er med til at integrere og hjælpe en hulens masse seje damer til at blive endnu sejere og med at falde godt til i Danmark.

Mine kollegaer har valgt nogle andre s*ide gode sager, som man kan vælge at bakke op om, alt afhængig af hvad ens hjerte banker mest for. Formålet med løbet er nemlig som sagt at indsamle penge til en god sag, med fokus på kvinder – Og som noget ekstra sejt, fungerer det sådan, at når man løber over målstregen (enten efter 5 eller 10 kilometer) afleverer en mønt, man har fået udleveret med sit startnummer, ved den sag, man ønsker at støtte op om.

Jeg håber selvfølgelig først og fremmest, at I vil melde jer til, og selvfølgelig at I vil smide jeres mønt i “min” pulje, men ligegyldigt hvilken sag du vælger, kan du tilmelde dig lige HER. Det koster 180,- pr. person og både kvinder og mænd kan deltage. Det er den 22. juni, og man kan som sagt enten løbe 5 eller 10 kilometer. Jeg snupper selv 5, og altså, imellem os, jeg kommer nok ikke til at løbe-løbe, men nærmere lunte (læs: gå. Hurtigt, det er klart), så hvis man er mere til det, må man altså gerne. Find evt. mig, så powerwalker vi sammen.

Meld jer til HER og sig det endelig videre til alle jeres venner, veninder, kollegaer og så videre – Og så ses vi til en hyggelig dag. IKK?!

 

1 svar
  1. Lea says:

    Lyder som et super initiativ!

    Kan du fortælle lidt om tøjet? Jakken og bukserne især – ser godt ud.

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *