Kjolejagt

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS (markeret med *)

Jeg holder fest om en måned i anledning af min fødselsdag, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg håber og satser på varmt sommervejr, og har en ide om, at jeg skal være iført en lang flagrende kjole. I virkeligheden har jeg et par stykker af dem i skabet allerede, og det kan meget vel være at jeg “bare” ender i en af dem. Men jeg har alligevel kigget lidt rundt omkring for ar finde inspiration, og da jeg ved, at mange af jer skal til bryllupper, havefester og lignende i løbet af sommeren, deler jeg her nogle af de kjoler jeg går og flirter med for tiden. Kjoler der både egner sig til fest, men som også snildt kan dresses helt ned med sneaks eller flade sandaler.

1. Denne er en af dem, der hænger i mit skab og faktisk nok den jeg hælder mest til, at iføre mig til min fest. Indtil videre har jeg kun brugt den til hverdag over jeans og sneakers, men med et par høje sko og en lækker makeup, er den meget festlig og super smuk. Den koster 1300,- hos H&M HER* (Jeg har den i small og den er ret oversized)

2.Prikker, wrap og flæser er tre ting jeg sætter stor pris på i min garderobe og denne opfylder alle tre… Den er fra Vero Moda og koster 280,- HER*

3. Smuk og elegant blåblomstret kjole med de smukkeste detaljer fra et af mine yndlings kjolemærker Self portrait til cirka 1300,- HER*

4. Jeg er helt pjattet med print og snit på denne kjole, som godt nok godt måtte være lidt længere, men over et par jeans, er den måske ikke helt dum. Den er fra YAS og koster 600,- HER*

5. Farven på denne her fine fine slip kjole, er så flot, og det samme er kjolen. Den har en lidt dum længde til min krop, men har man ikke benkomplekser, er den et rigtig fint bud på en sommerkjole, der både kan bruges med en t-shirt under til flade sandaler eller med stiletter, bare skuldre og strandhår. Så smuk altså. 495,- hos & Other stories HER*

6.Jeg elsker farven orange, som efter min mening klæder de fleste, særligt om sommeren, hvor de fleste af os har lidt mere glød end i de kolde måneder. Denne har lange ærmer, hvilket er virkelig elegant, omend lidt varmt, men altså med høje sko, bløde krøller og masser af highlighter er det den perfekte festkjole. Den koster 915,- hos & Other Stories HER*

7. Ok. Det her er en brudepigekjole og i virkeligheden er den nok lidt over the top, måske endda på grænsen til tacky. MEN jeg er ret pjattet med den alligevel, og overvejer kraftigt, at prøve at klikke den hjem. Tænker det er sådan en man kan have hængende altid og som nogle små piger, der en dag ikke er små mere, også kan få glæde af. Den koster 820,- hos ASOS HER*

8. Der er virkelig mange detaljer på denne her flotte lidt spraglede sag fra ASOS, som fungerer rigtig godt, og jeg har gået og kigget på den lige siden den kom online. Den koster små 600,- HER*

9. Denne opfylder ikke helt de krav jeg havde sat mig for, men den er eddermame pæn! Den er fra YAS og koster 800,- lige HER*

10.Mega fin prikket maxikjole med masser af svung (!) i skørtet. Fin til både dansegulvet tilsat høje hæle og røde læber, og stranden med flade sandaler og en denimjakke over skuldrene. 700,- hos Gina Tricot HER

3 replies
  1. Jette says:

    Hallo. Vis gerne kjole 7 i en story, hvis du bestiller den hjem. Jeg har det fuldstændigt som dig med den 😀🤩😬! Tacky eller toppen..?! Jeg kan ikke beslutte mig.

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *