I øvrigt

 • Er det her indlæg skrevet på forhånd, da jeg forsøger at holde helt fri i dag, fredag 
 • Imponerede Heartland mig på alle måder, og selvom det både var koldt og vådt, skal jeg helt klart tilbage næste år i forhåbentlig varmere vejr.
 • Har mine forældre kun boet i Hornbæk i fire dage, men det har allerede vist sig at være noget af det allerbedste der er sket længe. For os, for dem, for børnene. ❤️❤️❤️
 • Dukkede en af mine flyttekasser op i mine forældres flyttelæs. I den lå et par hæslige Buffalo’s og en masse vidunderlig 90’er Barbie. Førstnævnte til stor underholdning for min ni årige (fordi han aldrig havde set noget så grimt) og sidstnævnte for de små, der strakt gik i gang med at lege, hvilket var underligt rørende for mig.
 • Har jeg et kærligheds/had forhold til regn. Det er noget af det værste jeg ved vejrmæssigt (kun overgået af blæst) og omvendt finder jeg også nogle gange kæmpe ro i regn. Lyden, duften og følelsen af at sidde i regnen.
 • Skriver jeg det her indlæg i regnvejr
 • Er jeg 100% tilbage i min P-tærte med karamel afhængighed
 • Har jeg prøvet dem med jordbær også. P-tærterne. Også gode. Men ingen når karamelversionen. Ingen.
 • Rejser Michael i morgen og jeg savner ham på forhånd.
 • Er jeg igang med at nedskrive og samle en masse opskrifter (vegetarisk og børnevenligt) fra vores hverdag, som jeg vil dele med jer. Forslag/ønsker til specifikke retter modtages gerne.
 • Fortalte jeg i sidste uge om en app, der hjalp mig med at huske at drikke vand. Nu har jeg også fået en app, der eftersigende skulle lære mig at løbe. Den snyder jeg også en anelse. Fandme fjollet.

24 replies
 1. Rikke says:

  Forslag til retter: jeg vil så gerne lære at lave nogle gode grøntsags-deller. 🤞🏻🤞🏻

  Svar
 2. Sidsel says:

  Buffalo- og Fila-skoen er vildt moderne igen, fandme mærkelig at se alle de unge rende rundt i dem😂

  Svar
 3. Katrine says:

  Aj hvor er det sjovt, at du skriver det med 90’er Barbie. Mine forældre havde også fundet min søsters og mit Barbie frem fra gemmerne i dag, da vi var hjemme ved dem. Det var et mega sjovt og nostalgisk gensyn og både den lille og den store (og også lidt mig) legede længe med det 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Modtaget.
   Kan anbefale at lave lasagne med en linsebolo – denne her for eksempel: http://sneglcille.dk/2016/11/opskrift-linsebolo/ og så lave en opbagt sovs på plantesmør (jeg er glad for naturli’ Smørblok), mel, lidt soyafløde og plantemælk, salt, godt med peber og muskatnød, og bruge som bechamel. Til sidst kan man gratinere med lidt rasp.

   Pizza bruger jeg dej fra vores pizzeria, eller de frosne fra Cofoco. På den bruger vi fintskårnes kartofler, søde kartofler, artiskok, oliven, frisk oregano og ost. Jeg har endnu ikke fundet en god vegansk pizzaost, men er meget åben for forslag.

   Svar
   • Julie says:

    Prøv den nye fra SPIR (Netto). Det er den bedste til pizza, jeg har prøvet, efter tre år som veganer.

    Svar
   • Katrine says:

    Jeg har fundet ud af, at den veganske feta fra violife er vanvittig god på pizza! Den smelter lækkert og smager lækkert!

    Svar
 4. Sofie says:

  Fedt med vegetarisk børnevenligt. Tænker du over jernindhold? Er nemlig meget bange for at mit barn får for lidt jern, når jeg laver vegetarmad – så retter hvor jeg ikke skal bekymre mig om det, ville blive modtaget med kyshånd

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, det gør jeg.- Det er heldigvis meget nemt at få en jernholdig kost, når man lever vegetarisk. Det er faktisk kun B12 jeg tager (og giver mine børn) ved siden af – Sammen med multivitaminer. Læs eventuelt om jern i plantebaseret kost her: https://vegetarisk.dk/jern/

   Svar
   • Mette says:

    Hej Cecilie,
    Jeg spiser (overvejende) vegetarisk og jeg er nysgerrig på, hvorfor du tager B12?
    Jeg troede, det primært var for veganere – men jeg har heller ikke sat mig særlig meget ind i det 🙂

    Og dine opskrifter er altid gode – og ikke mindst nemme 🙂

    Mette

    Svar
    • Sneglcille says:

     B12 findes kun i animalske produkter og det spiser jeg stort set ikke. Det er en god ide at tage b12, både som vegetar og veganer. Jeg kan i hvert fald tydeligt mærke forskel, hvis jeg ikke tager det. På energi, overskud og immunforsvar. Hvis du spiser mange mælkeprodukter og æg, bør du være dækket ind.

     Svar
 5. Helene H says:

  Åhh, min datter ville elske hvis jeg havde et par Buffalos gemt i kælderen (forstå det hvem der kan), men alle plateausko fra 90’erne er røget for længst 🙂

  Svar
 6. Turid says:

  Jeg har allerede lavet din nudelret flere gange, siden du linkede til den i forrige(?) uge. Kæmpe hit! Jeg synes, det var enormt fedt med en ‘basis-opskrift’ med forslag til, hvordan den kan varieres. Det gør det så meget nemmere for idéforladte mennesker som mig. Så kan det meste altid lige tilpasses, hvad man har i køkken- og køleskabet. Hvis du har flere af den slags opskrifter, du kan ryste ud af ærmet, så er de MEGET velkomne 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *