I øvrigt

-Aner jeg ikke, hvordan vores ovn virker. Eller altså, jo, jeg bruger den hver dag, men er bare ikke helt sikker på, hvad de forskellige ikoner på den betyder.

-Er brugsanvisninger ikke rigtigt noget jeg orker bruge tid på.

-Har jeg downloadet en app, der hjælper mig med at huske at drikke vand i løbet af dagen. Det fungerer super godt, bortset fra at jeg nogle gange snyder. 

-Leder jeg efter en pæn terrassevarmer. Det lader til at være et umuligt projekt. 

-Har jeg i dag googlet “Hvornår starter den store bagedyst 2019”… 

-Forsvinder vores telefonopladere herhjemme hele tiden, og alle beskylder alle for at tage dem, og ingen vil indrømme at det er dem. Men. Det er meget muligt, at det er mig … 

-Gik jeg hjemmefra uden jakke i morges. Ikke med vilje, men det viste sig at være en god ting. Længe leve distræthed. Og sommervejr. 

-Savner jeg at podcaste. Sådan helt voldsomt! Rachel har lige en eksamensperiode, der skal nailes, og så kører vi igen.

-Er Otto blevet klippet og ser pludselig meget ældre ud. Eller han ligner sin alder, men det er også vildt. Jeg synes altså det er voldsomt, at jeg er mor til en næsten 10 årig. Voldsomt og virkelig fedt. 

-Elsker jeg virkelig mit arbejdsliv for tiden. Det går op og ned med den følelse. Men for tiden er jeg glad. Særligt mine kollegaer knuselsker jeg. Hold kæft, de er søde <3

– Er her et billede fra min frokost med nogle af førnævnte kollegaer i dag. Ved min side er Roza, vores vidunderlige campaign manager i Confetti – det er hende, der holder styr på vores kontrakter, aftaler og contentplaner, og som holder os i ørerne, og så er hun et af de dejligste mennesker, jeg kender.

18 replies
   • Karoline says:

    Det må være 8-9 uger før første lørdag i december, hvor der sendes julekalender ☺️ …så det kan man jo lige regne lidt på 🤔

    Svar
  • Sneglcille says:

   Vores sofaborde er fra Frama, men de er ikke grønne. Det store er hvidt og det lille er sort 🙂
   Vores spisebord er grønt og fra Handvärk.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *