I øvrigt

 • Kan I måske huske, at jeg overvejede at holde en fest i anledning af min fødselsdag næste måned? Jeg gør det. Og jeg glæder mig. Og har en anelse tøjkrise.
 • Overvejer jeg at tilmelde mig et kollektivt klædeskab. Kender I konceptet? Holder det?
 • Er jeg begyndt at lægge puslespil. Det gjorde jeg under hele min graviditet med Otto, men har ikke gjort det siden. Det er helt fantastisk beroligende.
 • Har jeg trænet tre dage i træk, og selvom jeg ikke kan bruge mine mavemuskler i dag og knap nok kan løfte armene, føles det så godt at være igang igen.
 • Fik jeg i dag to plader Marabou og to meget lyserøde blomster til at plante i vores have, i anledning af mors dag.
 • Henter mine forældre nøglerne til deres nye hus på onsdag !!! Og om 16 dage kommer flyttebilen. Jeg kan slet ikke være i mig selv over det.
 • Havde vi egentlig besluttet at hunden ikke måtte være i vores sofa. Men efter at have smuglet hende derop, hver gang jeg var alene hjemme, har Michael nu også givet efter. Det er sgu da hyggeligt! Og heldigvis gider hun ofte kun at ligge der kort tid af gangen.
 • Blev jeg så glad og lettet over at læse hvor mange, der kunne genkende følelsen af at være skruk uden egentlig at være det i mit seneste indlæg. Tak til jer
 • Skrev jeg egentlig alt ovenstående i går aftes, men er åbenbart faldet i søvn midt i det hele.
 • Har jeg åbenbart forlagt min computer, og mit roderi har dermed indtaget nye højder. Jeg arbejdede hjemmefra i fredags, og da jeg her til morgen ville finde computeren frem, var den pist væk. Jeg er sådan en der ligger ting “smarte steder” så jeg nemt kan finde dem igen. Hvilket i teorien er rigtig smart. Det virker bare sjældent efter hensigten.

4 replies
 1. Camilla says:

  Jeg havde også en idé om, at katten ikke måtte være på spisebordet, heller ikke når jeg bruger det som skrivebord. Men det er jo så hyggeligt, når han ligger mellem armene på mig eller ved siden af mig, når jeg skriver på computeren

  Svar
 2. Rie says:

  Jeg har selv lige meldt mig ind i “Det kollektive klædeskab” i Odense og jeg er fan! Det gør også at jeg tør kaste mig ud i tøj jeg normalt aldrig ville vælge hvis jeg skulle betale for det. Prøv det!

  Svar
 3. Ida says:

  Jeg er medlem i det kollektive klædeskab på Østerbro – konceptet er genialt! Jeg har et par regel bestående af altid at tage noget med fra mit skab, altid tage ting med hjem man er i tvivl om (for det kan altid ryge retur, hvis man ikke får det brugt) samt at melde sig ind et sted hvor ens veninder måske også er. Vi mødes hver 14. Dag og gør det sammen, jeg synes det skal bruges hvertfald 2 gange om måneden for at det giver mening for mig 😍😍

  Svar
 4. Lau says:

  Lyder som et sejt koncept med et kollektivt klædeskab – mon man kunne lokke nogen i det Nordsjællandske med på den idé? og hvor er det fantastisk med dine forældre i byen – a dream come true 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *