Hvor er min weekend blevet af?

Det er søndag aften og jeg føler mig snydt! Eller jeg føler i hvert fald at både i går og i dag er forsvundet mellem hænderne på mig. Knips! Og så var det næsten mandag.

Lørdag brugte jeg stort set alle dagtimerne på at forsøge at planlægge et mini getaway for ungerne og mig, da Michael har nogle virkelig lange dage mandag-onsdag, og jeg kun har ting i kalenderen, der med lidt kreativitet sagtens kan laves alle steder fra. Desuden “skylder” jeg dem en tur, for vi har talt om det lææænge. Men ak, alt var enten for dyrt, for bøvlet eller helt umuligt. Og jeg besluttede derfor at lade det ligge. Vi bliver hjemme denne gang (igen) og gør lidt ekstra ud af hverdagen. Heldigvis er det en god uge, der venter forude, hvor mange gode ting sker. Mere om det i morgen, i mandagsindlægget.

I går aftes tog vi på Det fedtede hjørne, som er er streetfood marked her i Hornbæk, og spiste tacos og drak en enkelt Corona med nogle venner, børnene fik pommes fritter og rabarbersaft og underholdte sig selv med hængekøjerne på pladsen, blomsterplukning og løb, og da det blev for koldt, gik vi op og drak kaffe hos vores venner, der heldigvis bor på vores vej. En time senere trillede vi hjem. Børnene blev puttet og Michael og jeg tømte opvasker sammen og snakkede om terrazzogulv og politik. Alt det her ville for ti år siden være noget af det kedeligste, jeg kunne forestille mig. Men sådan har jeg det ikke længere. Jeg elsker en god fest, at danse på bordene og alt det der, altså elsker!! … men jeg kan eddermame også godt lide det andet. Knastørt, røvkedeligt, trivielt, og helt vildt lækkert.

I dag har Otto været hos vores nabo det meste af dagen, imens Michael har bygget videre på annekset, og så har jeg og pigerne bagt kager, gjort rent, vasket tøj, gået tur i regnen og banket skruer i brædder. Vi har alle været nede og stemme, og så spiste vi nudler til aftensmad (I ved den gode, som vi altid får – HER) og nu ser drengene film, mens jeg våger over et par næsten sovende piger.

Så det er jo ikke fordi der ikke er sket noget, timerne er bare virkelig gået hurtigt. Og jeg har det som om at der mangler en dag.

NU sover de helt sikkert de små damer, og jeg skal bruge min aften på at folde vasketøj, spise kage og se valg.

God søndag!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *