Favoritter: Glød på flaske, boblende fugtgiver m.m. + to rabatkoder

REKLAME FOR COCOPANDA

I dag vil jeg vise jer nogle af de ting jeg forsøger, at have på lager altid, samt et par relativt nye yndlinge.
Alt er købt hos Cocopanda, der er en webshop, som har virkelig mange mærker, og hvor jeg kan finde rigtig mange af mine faste must haves samt prøve nye ting. Cocopanda har ret ofte tilbud, rabatter og fordele, så det kan betale sig at kigge forbi jævnligt.

I min seneste bestilling (find links til det hele nederst i indlægget) var der blandt andet ovenstående som jeg gerne vil fremhæve.
Først nogle selvbruner-dråber som jeg vist har fortalt jer om et par gange allerede. Fra Clarins.

Jeg bruger cirka fire-fem dråber i min dagcreme hver anden-tredje dag (hver dag i opstarten for at bygge glød og farve op). De er helt geniale i vinter- og overgangs-perioder, særligt hvis man ikke er den store selvbruner ekspert, hvilket de færreste af os er. Jeg kan godt lide at bruge selvbruner engang imellem, men det kræver tid og grundighed, og det er simpelthen bare ikke realistisk for mig at prioritere særligt tit, så der er de her altså virkelig min redning. De giver kun en anelse glød og farve, der nogenlunde camouflerer at man ikke sover nok og altid befinder sig i skyggen. Jeg har desuden eksperimenteret lidt med at blande et par dråber i min bodylotion, hvilket fungerer upåklageligt. Flasken er lille, men holder længe.

Jeg bestilte også en af mine yndlingsmasker – fra Exuviance

Denne her har jeg brugt i et par år efterhånden og den er en af mine klare favoritter, når det kommer til masker. Den er lidt speciel, da den ligesom bobler op på huden, hvilket især første gang godt kan være en lidt sær følelse. Som i at det lidt føles som om, at der er noget der kravler rundt i ansigtet på en. Det vænner man sig heldigvis til, og resultatet er så fint, at det er det værd. Jeg bruger den, når jeg har tid om morgenen inden jeg skal ud af døren, da den gennemfugter huden og gør at ens makeup sidder pænere, og så er den blevet en helt fast søndagsmaske for mig. Den er særligt god efter nætter uden søvn og i særdeleshed, når søvnmanglen skyldes drinks og huden derfor er tørstig og grålig.

Med i mit køb røg også en lillebitte storfavorit, nemlig Eight hour lip repair balm

Jeg husker Eight hour cremen fra min barndom. Det var sådan noget både min mor og stedmor havde på badeværelseshylden altid, og det samme har jeg haft – med god grund. Den virker på alt fra tørre læber og forkølelsesnæser til smårifter, neglebånd og så har den lindret min soleksem på mange rejser gennem årene.
Jeg har altid en tube på hylden, og for et par år siden har jeg tilføjet denne lip repair, der er lidt mere fast i konsistensen (og ikke lugter helt så kraftigt som cremen) som jeg smører mine læber med hver aften, inden jeg går i seng. Den er også god til en tør næsetip, som jeg personligt næsten altid har.

Det sidste jeg vil fremhæve fra min bestilling er de her to ting.

Setting powder fra Laura Mercier og den vildeste mascara fra Ysl.
Førstnævnte, pudderen, er noget helt nyt i mit sortiment. Jeg har aldrig gjort mig så meget i pudder, men har længe været tiltrukket af denne, da op til flere af de beautydamer jeg følger rundt omkring alle på et eller andet tidspunkt har nævnt den. Nu har jeg prøvet den, og forstår i den grad hypen. Den samler ligesom ens makeuplook, og gør at det hele holder væsentligt bedre. I øvrigt er den rigtig god at “bake” med – Og hvis du ikke ved hvad det er, så frygt ej. Det betyder kort fortalt bare, at man lader produkter, her oftest pudder sidde og varme op/bage i ansigtet  ovenpå sin makeup, inden man børster det væk. Det er ikke noget jeg gør eller vil anbefale til hverdag, men inden en lang aften, gør det virkelig en forskel, og gør man det rigtigt, bliver det så flot – og til det er denne her altså rigtig god, men man kan også bare bruge den som en helt almindelig pudder i panden og hvor man ellers har tendens til at skinne.

Yves Saint Laurent The Shock mascara. Det kan siges meget simpelt: Prøv denne her! Den er så god, og virkelig nem at bruge. Børsten er stor og tilfører en del produkt uden at klumpe sammen. Den er nem at bygge op, men man kan også sagtens nøjes med et enkelt strøg til hverdag. Jeg er virkelig imponeret og glad for den.

I kan se alt ovenstående, plus et par andre ting jeg bestilte hos Cocopanda lige HER.
Jeg har to koder til jer, som I kan benytte jer af frem til d. 14. maj.

I kan enten bruge:

FRISNE – til at få gratis fragt
Eller 10SNE – der giver 10% rabat – Og det gælder altså alle produkter, også nedsatte varer.

En sidste anbefaling er, at tilmelde sig Cocopandas nyhedsbrev, hvor der løbende tikker gode rabatter ind og hvor man kan vinde gavekort fra tid til anden. Tilmeld dig lige HER.

Sig endelig til, hvis I har spørgsmål til nogle af produkterne eller mine rutiner.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *