Beauty: Hverdagsmakeup

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS (markeret med *)

 

Vi skal til det igen. Et skønhedsindlæg. I kan læse tidligere indlæg i samme kategori lige HER.

I dag handler det (igen) og hverdagsmakeup, for det er længe siden sidst. Jeg bruger ikke makeup hver dag, og sjældent i sommerperioden, hvor jeg ligesom de fleste andre ser en del mere frisk ud på grund af solkysset hud, SÅ det er faktisk kun på dage, hvor jeg føler, at jeg har brug for det eller hvis jeg skal til møder, events eller har andre aftaler. Skal jeg bare på kontoret, eller arbejde hjemmefra, nøjes jeg med en masse fugt og lidt læbepomade. Måske en anelse blush og mascara, hvis det går vildt for sig.

Jeg har tre makeuplooks til hverdag, som jeg varierer imellem, og det er dem, jeg vil vise jer her:

Det helt simple:

Denne version er basen for alle tre looks, og det er når det skal gå stærkt.
Først og fremmest er det vigtigt med et godt kanvas. Rens huden godt, tilføj fugt og lad det suge godt ind inden du går i gang. Jeg er begyndt at bruge primer under min makeup, og det er simpelthen en kæmpe game changer. Jeg bruger for tiden denne her (reklame: Modtaget i gave), som er super let og nem at påføre, og gør huden så pæn.
Primeren bruger man efter fugt, og før makeup.
Jeg bruger concealer under øjnene, ved næsen, på næseryggen og de steder, jeg har lidt rødmen eller urenheder. Jeg elsker denne her, som er skidedyr, men simpelthen den bedste jeg har prøvet, men jeg benytter også flittigt denne her*, som ikke dækker lige så godt som den anden (men det tror jeg nærmest ikke, der er noget der gør), men som til gengæld er virkelig nem at bruge, og virkelig et scoop til prisen.
Herefter bruger jeg engang imellem en foundation, det kommer lidt an på, hvordan jeg ser ud den dag. Efter en god nats søvn, masser af vand og fugt, behøver jeg ikke foundation – Meeen på dage efter hårde nætter, fredagsbar og den slags, får den lige et par dråber af enten den foundation serum, som jeg nævner her eller denne her* som er virkelig drøj i brug og dækker så fint, uden at blive for sminket (reklame: modtaget i gave).

Det næste jeg gør, er at tegne mine bryn op med en lysebrun blyant. Jeg har nogle forskellige, og det er lidt forskelligt, hvilken jeg bruger.

Derefter en anelse highlighter på kindbenene (denne her er god*), derefter bronzer (Jeg har mange forskellige, og jeg shuffler lidt imellem dem efter årstid og humør, men er for tiden rigtig glad for denne her* og denne)
Og så mascara. Færdig!

Næste look:
Samme som ovenstående. Bortset fra at jeg inden mascara, påfører bronzer til mine øjenløg (HA! Denne tastefejl får simpelthen lov til at blive). Jep. Jeg bruger simpelthen bronzer som øjenskygge. Det giver et rigtig fint og naturligt look. Man kan, hvis man gider, lægge lidt highlighter i øjenkrogen, det giver også en virkelig fin effekt.

Og sidst, men ikke mindst:

Samme som look 1 og 2, men her bruges bronzeren på øjnene som en base, og herover lægger jeg en øjenskygge. Jeg er meget begejstret for brændte orangebrune farver for tiden, og varierer for tiden imellem tre øjenskygger. Nemlig: Irina The Diva “Chill” fra Glamgoals paletten*. En fra denne (virkelig flotte) Smashbox palette* (reklame: modtaget i gave) og denne fra Nilens jord*  (den har en del shine i sig, men ikke på glimmermåden, så man kan sagtens bruge den om dagen)

Jeg bruger ikke så meget af gangen, og sørger for at blende det godt ud.

That’s it. Det lyder måske af meget, men det tager vitterligt ikke mere end mellem 4 og 10 minutter.

Jeg håber, I kunne bruge det til noget.

12 replies
 1. Tina says:

  Så fin en beskrivelse og smuk er du helt bestemt 🙂
  Det med at tegne bryn op vil jeg prøve, da jeg altid dæmper dem ned.
  En dejlig Kristi Himmelfartsdag ønskes du og familien 🙂

  Svar
 2. VenterpaavinBlog says:

  Åh, bronzer, det har jeg ikke ejet i tusinde år – er simpelthen utilgiveligt doven, hvad angår sminke og ender oftest uden 🙈. Men hvor er det altså fint. Måske jeg skulle generhverve mig en her til sommer, når kuløren forhåbentlig kommer lidt tilbage – fik heldigvis et godt nøk efter en skøn, varm ferie i Warszawa.

  – A

  Svar
 3. Astrid says:

  Hjælp lige en der virkelig ikke forstår make up. Hvad gør den der primer? Jeg bruger en cc cream så ved slet ikke om det ville give mening at bruge primer under…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Primeren får makeuppen til at sidde pænere og mere jævnt og holde længere. CC cream gør lidt det samme som en primer, synes jeg, så umiddelbart behøver du ikke bruge en. Og jeg fattede i øvrigt heller ikke primer før for ganske få år siden. Men nu vil jeg helst ikke undvære 🙂

   Svar
 4. Mie says:

  Jeg elsker dine skønhedsindlæg, det er altid dejligt at få lidt inspiration fra en cool cat. 😉😎
  Nu kommer det berømte meeen dog, det er lidt bøvlet at man skal klikke på linkene for at se hvilke produkter det er. Jeg gør det gerne hvis det betyder du bliver betalt for det, men rent læsemæssigt kan jeg bedre lide de indlæg hvor du har taget et billede af de produkter du nævner, så man nemt kan få et overblik, og så kan man altid klikke på linkene hvis man vil vide mere.

  Svar
 5. Alexandra says:

  Super indlæg, tusind tak😃
  I januar havde du super gode fif til cremer, serum mm. hvor du bla anbefalede Ecookings peel, kan du evt. anbefale en fugtighedsmaske du bruger i kombi med peelingen?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *