Min weekend i tal

Jeg har haft skrivekløe lige siden i fredags, hvor min computer desværre måtte lade livet. Nu er der endelig ved at være ro på påskeferie-flokken, som er mine børn og deres fætter, der er på miniferie hos os, men jeg er simpelthen så træt, og kan næsten kun tænke på den iskolde øl, der venter i køleskabet og det stykke lagkage der er tilovers fra Umas fødselsdagsfest. Så den helt store skrivelyst må jeg få stillet i morgen, men her får i min weekend i tal…

Antal ture til stranden: To

Gange jeg har været i bad: Nul. Jeg ved det godt. Jeg gør det i aften.

Cupcakes bagt og pyntet med lilla frosting: 24

Kopper kaffe drukket: Fem (det er virkelig lavt)

Tøjvaske sat over: fire

Tøjvaske lagt på plads: en

Genstande drukket: En, hvis fredag tæller med. Snart to. Skål.

Billeder taget af mine børn: 46. (!)

Minutter brugt på at lave og pynte improviseret enhjørning-lagkage: 35, sgu!

Timer sovet: Virkelig mange! Gik i seng samtidigt med børnene i går, og de og jeg sov til kvart over 7 i morges (det er cirka halvanden time længere end de plejer).

Marcipanæg spist: Seks. Af de små.

Afsnit jeg har set af Love Island australia: Halvandet. Men weekenden er selvfølgelig ikke slut endnu.

Gange jeg har trænet: Nul. Jeg kan simpelthen ikke komme igang igen.

7 replies
 1. Maria Grabe says:

  imponerende du kan klare dig med 5 kopper kaffe:) måske der var noget i luften i weekenden. Min den mindste vågner hver.eneste.morgen kl. 5.45.. men søndag morgen vågnede jeg af mig selv 6.30..kl. 6.45 kiggede den store på 3 år ind af døren.. kl. 8 stod den mindste op..

  Svar
 2. Anja says:

  Hvordan har du lavet en lagkage – og sådan en flot en ovenikøbet, på 35 min? Teach me plz! Eller i det mindste del en opskrift? 😁

  Svar
  • Sneglcille says:

   19 børnefødselsdage på CVet har gjort mig ekstra effektiv, tror jeg 🙈
   To omgange flødeskum vendt i henholdsvis flydende saltkaramel og hakket mørk chokolade i den ene, og finthakkede jordbær, rød frugtfarve og en stor klat jordbærmarmelade i den anden, ind imellem tre købebunde. Overtrukket med farvet glasur og pyntet med jordbær, spiseligt guldstøv og en isvaffel overhældt med guldglimmer.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *