Mandag uge 18: Fuldt program og afstikkertanker

Mandag, klokken er 8:30. Der er fuldstændig ro i mit lille hus, hvilket mandag morgen altid føles en anelse overvældende ovenpå en weekend med fuldt hus. Men det er ret lækkert. Jeg har lavet kaffe og indrettet et hjørne af sofaen til et lille kontor. Jeg kan godt mærke, at jeg nok ikke kan blive siddende sådan hele dagen, men for nu er det rart med noget blødt og hjemligt, og når det ikke fungerer mere, må jeg rykke ud i kontoret. Jeg er en lille smule forpustet på forhånd over ugen vi netop er trådt ind i. Jeg har noget på programmet hver eneste dag, både arbejdsmæssigt og socialt, og så bygger vi på livet løs, hvilket på sin vis er godt, fordi så sker der noget, men det betyder også, at vi lever i støv, larm og rod, og det er pisse irriterende for at sige det pænt. Men altså, det skal være slemt for at blive godt, ikk?! Og i så fald bliver det virkelig godt.
Det er sådan at når man har børn med i en renovering, tager alting lidt længere, og det er sådan set fint nok, for det er jo en del af dealen, men når man står i de lidt grovere renoveringsprocesser som den vi er i nu med en hel facade, der skal laves, vægge der skal mures op, et nyt badeværelse m.m. føles det lidt som om at man står stille, hvilket også er en af grundene til, at jeg overvejer, at tage de to mindste med på en lille tur senere på ugen. Både så jeg og de kan få noget tiltrængt enetid, og så Michael kan komme langt med facaden uden at føle, at han forsømmer os. Mere om det snart. Hvis det altså bliver til noget.
Hvad ellers, hvad ellers… Jeg har en del kampagner i denne uge også, både her og på instagram, som jeg skal have skrevet færdigt og tage billeder til, jeg har et par møder i København og så er der afslutning i Ottos SFO, da han starter på klub (!!) i denne uge. Jeg skal til fællesspisning med Hornbækdamerne, have Uma med på arbejde en dag (det vil hun SÅ gerne. Jeg tror hun bliver SÅ skuffet) og så er der alt det sædvanlige. En fin, men lidt hektisk uge, med et (måske) lille afbræk. Jeg håber jeres mandag, og uge, bliver rar. Tak fordi I gider følge med gennem tykt, tyndt, godt, skidt, byggeri og alt det løse.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *