Mandag uge 16: Påskeferie, fødselsdag og gode intentioner

Mandagen er lidt anderledes i dag. For ligesom ude i de fleste andre hjem er der dømt påskeferie, og både skole og institutioner holder lukket hele ugen. Vi har derfor hele flokken hjemme, minus Leopold, der er taget i sommerhus med sin mor og først kommer herhjem i weekenden. Tilgengæld har vi børnenes 11 årige fætter på ferie her, så der er i den grad fuldt hus. Jeg kan desværre ikke holde helt fri, og det kan Michael heller ikke, så vi kører skiftehold indtil på torsdag, hvor vi begge vil forsøge at lægge det hele fra os og holde rigtigt fri. Fra arbejdet i hvert fald. Huset og børneflokken har vi stadigvæk hænderne fulde af.

I skrivende stund har jeg indtaget hjemmekontoret, fra hvor jeg har udsigt til legende børn, solskin og hundesjov i haven. Om et par timer joiner jeg dem, og sender Michael til København, hvor han har et job og et møde.
I morgen fylder Uma 4 år (!). Det fejrede vi i weekenden med gæster og lagkage, så i morgen er det “bare os”, og damen har bestilt vaffelis og pitabrød med falafel, og så får hun sin gave fra os, der blev til en lyserød cykelhjelm, der matcher hendes nye cykel som mine forældre kom med i går (og som hun kan køre på, uden støttehjul eller noget, jeg er dødsens stolt!) og denne her mus, som hun har sendt lange blikke længe. Onsdag har jeg et enkelt møde, og forestiller mig at jeg derefter tager et par timer ved computeren (der måske virker igen) for at få planlagt lidt til bloggen, så jeg kan holde fri-fri i påskedagene, og om aftenen onsdag kommer Michaels søster herop og skal være nogle dage (det er hendes søn, der er her nu). Torsdag formiddag tager Michael og jeg til påskefrokost med vores helt gamle slæng. Altså dem vi hang sammen med for 11-12 år siden og som vi både har rejst med og alt muligt, men som vi desværre ikke ser meget længere. DET glæder jeg mig til. Vi sover hos mine forældre, der passer vores piger, og det bliver muligvis sidste gang, at vi sover i den lejlighed, og det er fandeme mærkeligt. Mere om det en anden god gang.
Noget jeg virkelig godt gad i denne uge, og som jeg i virkeligheden har ville længe, er at komme ud og træne et par gange, eller bare en enkelt måske. Jeg er virkelig faldet af på den og det irriterer mig grænseløst. For det giver mig mere energi og overskud, når jeg holder det ved lige, hvilket er noget af en mangelvare her i biksen for tiden – Så jeg skal bare i gang. Måske bliver det til noget. Intentionerne er der.

Jeg håber I får en dejlig mandag, og en god ferie, hvis I holder sådan noget <3

5 replies
 1. Line says:

  Hvilken træning dyrker du nu hvor du bor i Hornbæk? Bor jo selv i området og i starten valfartede jeg til Kbh og trænede. Men nu har jeg efterhånden fundet nogle gode steder tættere på:-)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ikke noget. Det er lidt det der er problemet 😀
   Ej, jeg går en masse, og træner herhjemme. Og så er jeg egentlig tilmeldt en dame-trænings-klub, der mødes to gange om ugen, men jeg har endnu ikke været med. Og så har jeg luret lidt på Hornbæk Fitness, der har reformer, hvilket jeg gerne har ville prøve længe.

   Svar
 2. Marie says:

  Hej C – du omtaler i dit blogindlæg d 10.10 2018 dine influenza amerikaner-drugs. Kan du ikke tage et billede eller skrive navne? er i USA lige nu og vil gerne have nogle af dem med hjem 🙄
  Kh Marie (normalt Snekkersten, så vi er jo næsten-naboer 😜)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *