Mandag uge 15. Sverige og fødselsdag

Det er mandag, og jeg har netop sat mig for at spise frokost, da jeg kom i tanke om, at jeg endnu ikke har udgivet ugens statusindlæg. SÅ det kommer her.

Weekenden har været virkelig rar, men jeg har været ramt af irritation og en anelse skriveblokering, som jeg også var inde på i gårsdagens sene indlæg. Jeg håber, at jeg fik understreget, at det ikke som sådan handlede om kommentaren i sig selv eller indholdet af den, men bare følelsen den efterlod. Jeg har nogenlunde rystet det af mig, og besluttet at sådan en kæmpe idiot (ja, undskyld, man skal tale pænt om og til alle. Men lige denne gang må I have mig undskyldt) ikke skal have lov til at ødelægge hverken mit humør eller min skrivelyst. Så jeg er tilbage på fuldt blus igen, og satser på en produktiv uge på flere stadier.

Som sagt, det er mandag, klokken er lige nu lidt over 12, og jeg har indtil videre brugt min dag på at få styr på nogle kedelige praktiske sager, jeg har besvaret mails, er gået i gang med denne uges “I øvrigt” indlæg, jeg har gået tur med hunden, sat et gardin op, stylet to outfits til nogle billeder jeg skal tage til en kampagne senere på ugen, og nu sidder jeg her, med en alt for stor hund halvt på skødet (ja, hun er i sofaen. Nej, det må hun ikke.) og så to rugbrødsmadder og en halvlunken kop kaffe ved min side. Ugen bliver rimelig rolig og så alligevel ikke, for jeg skal både til Sverige, Falkenberg for at være helt konkret, sammen med Confetti holdet til en enkelt overnatning, og så skal vi holde fødselsdag for Uma i weekenden, hvilket jeg allerede er igang med at planlægge og gøre klar til nu, for hun bliver fire, og jeg kan mærke at det for første gang i hendes liv, virkelig betyder noget, så vi giver den sgu lidt gas. Derudover står den på møder, et par events og ellers bare en masse helt almindelige hverdagsting, inden påskeferien går i gang på fredag…

Nu vil jeg dykke ned i mine kartoffelmadder, lukke hunden ud i haven, udskifte min kaffe med en lidt varmere version, og så håber jeg at blive færdig med dagens opgaver i rimelig tid, så jeg kan hente børn tidligt og give en is på stranden. Jeg håber I har en dejlig dag.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *