Man…tirsdag! Uge 17: Forlænget feriestemning

Nu har jeg efterhånden skrevet på det her indlæg siden klokken 8 i morges, og klokken er nu knap 20. Jeg har været på farten, først til et meget smukt event med Nivea, MM og en masse rare kollegaer i et drivhus på toppen af Østerbro, dernæst i det kørende kontor ala Kystbanen, og bedst som jeg havde tænkt mig at bruge de sidste par kontortimer hjemme, ringede min mand og spurgte om vi ikke lige skulle lege, at det var ferie lidt længere, hente børnene og køre i skoven. Jeg var ikke svær at overtale, og selvom det betyder aftenarbejde, er jeg så glad for at vi gjorde det. Vi lokkede nogle venner og deres barn med, og fik efterfølgende tilsnusket os et iskoldt glas hvidvin i deres have få hundrede meter fra os, inden vi trillede hjem og lavede mad til tre sultne og overtrætte skovbørn. Nu sover to af dem, og den tredje står på rulleskøjter med sin far, og selvom der er vasketøj overalt, en fuld opvaskemaskine og et par timers arbejde om ørerne på mig, er det helt ok. Jeg har tilbragt en del af dagen på at være lidt mut af forskellige årsager, hvorfor Michael kom på ideen med skoven, og det hjalp, sgu! Tænk sig, at jeg, Bypigen, får et kick ud af at gå i skoven og klatre på væltede træstammer.

Nå, men ugen byder på en lidt lang dag i morgen med møder og ærinder, en torsdag på hjemmekontor, og en lang fredag på kontoret, der slutter med fredagsbar både med confetti og vores forskellige kontormakkere, og så overvejer jeg at snuppe en nat i København, så jeg ikke behøver tænke på hvornår det sidste tog går, og måske kan få en ordentlig nats søvn. I weekenden skal vi knokle med huset, og så er den uge gået.

God tirsdag, det der er tilbage <3

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *