I øvrigt

 • Smadrede jeg bagsiden af min telefon samme dag som jeg (efter alt for længe) havde bestilt et cover til den. På den positive side, dækker coveret alle revner.
 • Har Uma fødselsdag i næste uge, så i den kommende weekend holder vi fødselsdag. Hun har bestilt enhjørning tema og en kjole med sløjfe på, så jeg er i fuld gang med planlægningen og stener rundt på pinterest og kigger på kager og pynt som jeg på ingen måde kan hamle op med.
 • Skal skal skal jeg på festival i år. Jeg ved godt, at jeg siger det hver eneste år. Men denne gang du! Afsted med mig.
 • Har jeg efter mange års pause besluttet mig for at det er tid til endnu en tatovering. Hvad og hvor og så videre holder jeg for mig selv. Lidt endnu.
 • Bliver jeg mere og mere forelsket i vores hund, og begynder i den grad at forstå alle de hundemennesker jeg har mødt igennem årene. Det er lidt ligesom når man har fået børn, og begynder at se, hvad det var alle talte om, men man nok ikke helt forstod. Nu er jeg med.
 • Holder jeg snart loppemarked i det Nordsjællandske igen. Stay tuned!
 • Craver jeg cheesecake i stride strømme for tiden og pønser på (en anelse skeptisk) at kaste mig ud i en vegansk en af slagsen.  Så hvis du sidder inde med en succesopskrift på sådan en derude, må du endelige dele.
 • Bliver jeg altid helt vildt overrasket og helt vildt rørt, når mine veninder, der bor i København, ind imellem kommer heeeele vejen op til Hornbæk bare for at se mig.
 • Skal jeg på teambuilding med Confetti i morgen, hvor vi blandt andet skal i spa. Jeg kan ikke finde noget af mit badetøj. Som i slet ikke, så vi kommer muligvis hinanden endnu mere nær end jeg (og især de) havde regnet med.
 • Overvejer jeg at købe et Fitbit ur for bedre at holde styr på mine skridt, (kører stadigvæk på reglen om minimum 10.000 om dagen) fordi jeg mistænker min iPhone for at sløse lidt på beregningerne, hvilket jo på sin vis er en god ting, men også ret irriterende på de sløve dage. Men. De er sgu bare lidt grimme, og dyre. Erfaringer modtages meget gerne.
 • Er Uma stoppet til gymnastik, fordi hun hellere vil gå til fodbold. Så vi overvejer at give hende fodboldtøj i fødselsdagsgave, og jeg er allerede nu ved at boble over ved tanken om, hvor cute hun bliver i sådan et sæt.
 • Kunne det være, at jeg skulle prøve at sætte mig lidt ind i fodboldregler, eller bare interessere mig lidt for det. På den anden side, går der vel et par år inden hun for alvor selv er helt med på fodboldbølgen.

24 replies
 1. Alice says:

  Jeg har selv en Fitbit Flex (https://www.elgiganten.dk/product/wearables-sport-og-fitness/aktivitetsur/FB403BK/fitbit-flex-2-aktivitetsur-sort)
  Den er skam ganske lille på mit håndled og ses ikke under bluser synes jeg.
  Jeg blev også grundigt træt af at jeg dels skulle have min Iphone på mig konstant og dels at jeg ikke følte den talte helt korrekt. Fitbit’en fortæller mig også hvordan jeg har sovet – det er både godt og skidt at kigge på 😉

  Svar
 2. Merete says:

  Jeg har desværre ikke længere opskriften men da jeg var helt ung og “ikke troede på mejeriprodukter” (ja, *eyeroll*) lavede jeg gulerodscheesecake hvor cremen var lavet af silketofu. Det var ret godt. Måske kan det Googles.

  Svar
 3. Helle says:

  Garmin laver nogle virkelig flotte aktivitetsure, synes jeg. De er lidt store, men de er pæne og “afslører” ikke sig selv som aktivitetsure. Jeg har selv et i sort og bronze (til omkring 1300 kroner), men havde lyst til at købe et af de endnu mere lækre og desværre også noget dyrere ved Vibholm: https://www.vibholm.dk/shop/external/clerk/search.asp?q=+Vivimore Der følger en App med som kan tracke alverdens ting for dig!

  Svar
  • Gitte says:

   Helt enig. Det er det flotteste ur i den genre. Jeg har også det “billige” Garmin Vivomove HR til 1300 kr – det fungerer perfekt og er faktisk pænt. Har dog selv upgraded med en læderrem. Ret cool, synes jeg!

   Svar
   • Lone says:

    Jeg har købt et brugt Garmin Vivomove Sport, til 300 kr. Det er pænt, har ægte visere, og meget diskret skridttæller og du kan følge søvn og taste andre aktiviteter på en app på tlf. Til gengæld tror jeg alt den slags er upræcise. Fx med ujævnheder hvis man holder ur-armen ved sin taske/skulder, mens man gå, eller dobbelt op når man klapper 😂

    Svar
 4. Mathilde says:

  Nokia/withings steel hr. Det er et rigtig fint ur med puls måler og skridttæller. Jeg er meget glad for mit.

  Svar
 5. K says:

  Jeg har spillet fodbold siden jeg var ret lille og har også spillet på højt plan. Mine forældre kan stadig ikke rigtig reglerne her 30 år efter, men de kom til de fleste af mine kampe og så forholdsvis engagerede ud.. smile and wave, du ved.. 🙂

  Svar
 6. Helle says:

  Jeg er ret sikker på, at Liv Martine (fra Bagedysten) har lavet en vegansk cheesecake. Måske er det på kagetid.dk?

  Svar
 7. Simone says:

  Jeg vil også anbefale Withings aktivitetsure – Skideflotte og ligner et normalt, men flot armbåndsur.

  Svar
 8. Hanne says:

  Jeg har lige tagget dig i en enhjørningkage, som jeg har lavet til min datters fødselsdag, som du helt sikkert kan leve op til. Hornet er en isvaffel.

  Svar
 9. Julie JT says:

  Jeg kan ikke give dig opskriften, men hvis du er nysgerrig på vegansk cheesecake, så tag et smut forbi Kaf i Birkegade 🍰 Vi har 6 forskellige slags vegansk cheesecake, både Philly og NY style 😍

  Og det er helt tydeligt at se på din Instagram, hvordan du er ved at blive et rigtigt hundemenneske og hvor glade I er for hende – jeg bliver også helt hundeforelsket på afstand! Velkommen i klubben ☺🐶

  Svar
 10. Katrine says:

  Glæder mig allerede til det loppemarked. Jeg nåede det ikke sidst og ærgrede mig sådan.

  Jeg har et garmin vivoactive og er vildt glad for det. Det er lidt stort, men jeg synes faktisk bare det ser lidt cool ud på et slankt kvindehåndled. Der er app med, og man kan tracke alt muligt. Jeg bruger det dog mest standardfunktionerne: skridttæller, etager op, aktivitet (løb, powerwalk, anden motion). Det er så nemt at bruge, hvilket er fedt, når man ikke tror på brugsanvisninger 😉

  Svar
 11. Mathilde says:

  Jeg har en Fitbit One, som er sådan en lille “clips”, der kan sidde i buksekanten/-lommen eller i bh’en. Den er stadig lidt ufiks, men man ser den ikke, og den måler skridt meget mere præcist end dem til håndleddet, som tit også tæller fagter med.

  Svar
 12. M says:

  Har lagt mærke til, at mit fædrende ophav har placeret aktivitetstrackeren omkring anklen, hvor den ikke ses, fremfor håndleddet. Måske det ku’være en idé, hvis der ikke findes noget pænt alternativ?

  Svar
 13. Mie says:

  Vil du ikke skrive lidt omkring det med forelskelsen i Hera. Kunne egentlig godt tænke mig at høre lidt mere om hvordan du troede det ville være inden I fik hende og hvordan det er nu. Både de gode og dårlige ting. Jeg vil vildt gerne have en hund, så det er meget rart at læse fra andre førstegangs hunde mennesker, de lidt dybere tanker end hvor ofte man skal gå med hunden, hvor meget de skal være alene hjemme osv. Det er selvfølgelig også vildt vigtigt, men jeg synes det er ligeså interessant på hvilke områder hun har ændret Jeres hverdag, og på samme måde også på hvilke områder hun ikke har ændret Jeres hverdag.
  Jeg ved ikke rigtig om det her helt giver mening hvad jeg mener?

  Svar
 14. Julie says:

  Du kan ogsaa koebe remme til dit FitBit ur 🙂 Jeg har baade en lyseroedt laederrem og en metal guld rem. Det goer dem lidt paenere og mindre klodsede!

  Svar
 15. Lisa B says:

  Jeg er helt med på hvad du mener med din hund😊 Min har lige rundet de 5 måneder og jeg er SÅ forelsket i ham nu. Han er så meget nemmere og jeg kan slet ikke rumme hvor fantastisk jeg syntes han er for tiden.
  De sidste par uger har gjort en kæmpe forskel og jeg har nu ingen tvivl om at det er det bedste jeg nogensinde har gjort at få ham😍🐶

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *