Akklimatisering

Påsken er ovre. Om lidt går hverdagen atter igang, hvilket er noget jeg plejer at være helt frisk på efter mange fridage i træk, men det er som om at noget er anderledes denne gang. Jeg er udmattet, men kunne faktisk godt lige snuppet en ekstra dag eller to. Særligt i kølvandet på nyheden om de skrækkelige terrorangreb i Sri Lanka og de stakkels pårørende, som jeg har haft i tankerne og dybt i mit hjerte hele dagen. Den slags uretfærdigheder giver mig altid en akut lyst til at sætte tiden på pause.

Vi har været virkelig gode til at få vredet enormt meget kvalitetstid ud af de seneste dage, hvor vi har holdt (næsten) skærmfri, været konstant udendørs, været sent oppe og har sovet længe (-ish … Altså til klokken 7), haft mange gæster, tændt bål i haven, som børnene ristede skumfiduser over, inden de voksne overtog med dåseøl og nabobesøg, vi har spist litervis af koldskål, drukket mindst lige så meget rosé, taget meget få bade og har på alle måder fået det allerbedste ud af fridagene. Ja jo, der har selvfølgelig også været hævede stemmer, alt for trætte og dermed sure børn (og voksne), konflikter, misforståelser og så videre. Sådan skal det vist bare være. Men alt i alt en ret genial påske herhjemme.

I morgen starter en kort, men ellers helt almindelig uge, og jeg har hele dagen sat vaskemaskinen på overarbejde, købt ind til madpakker, og nu her til aften fået skrubbet børnene rene, så de er klar til at komme afsted i morgen. Jeg skal også selv ud af påskefjerene, og I skal nok få et “rigtigt” mandagsindlæg for denne uge som sædvanligt, det bliver bare lige en dag forsinket. For nu venter en ordentlig omgang rent vasketøj, der skal foldes, et afsnit Love Island, der skal ses, nogle rester af børnenes påskeæg, der skal spises og så er det min tur til at komme i bad og så i seng til ordentlig tid.

Jeg håber virkelig, at I også har haft en god påske. Husk at passe på hinanden <3

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *