Weekenden, en succes!

Det er søndag aften. Weekenden er snart overstået, og jeg holder stædigt fast i de sidste par timer af den. Den var god, meget god! Og jeg synes faktisk, at jeg formåede at gøre det jeg ville – At være i det og nyde det hele, som jeg delte med jer i fredags, at jeg kan have lidt svært ved i perioder. Men det gjorde jeg virkelig. Både vinen, podcastoptagelsen, fastelavn og MGP med børnene. Succes.

Lørdag var jeg som sagt forbi Teglholmen, hvor TV2 har adresse, og hvor podcasten X Factor Dagen derpå, som jeg skulle deltage i, bliver optaget. Den udkom samme dag, og I kan altså derfor høre den nu, hvilket jeg virkelig håber, at I vil gøre. Den findes i iTunes og alle steder, hvor du plejer at hente dine podcasts.

Efter endt optagelse skyndte jeg mig direkte til Hornbæk, hvor vi skulle til fastelavn i byens Idrætsanlæg, hvilket var præcis lige så røvsygt som det lyder, men på den helt rigtige måde, med tøndeslag, udklædte sukkerhypede børn, fastelavnsboller og sur kaffe, hurtigt ind hurtigt ud, helt perfekt! Derefter kørte vi hjem og mødtes med min stedfar, som blev hængende et par timer, inden vi sendte ham afsted og gjorde klar til det store MGP brag, med hotdogs, slik, Chips og dip. Både Uma, Otto og jeg selv nåede at falde i søvn inden afgørelsen, præcis som vi plejer. Også helt perfekt.

I dag lagde vi ud med store planer om tøjsortering, oprydning og byggeri… Men endte med at lade det hele flyde og tage hjem til nogle (nye) venner på vores vej, hvor vi drak kaffe og hang ud i nogle timer indtil vi vendte hjem igen til lidt leg i haven, og derefter tændte for Ramasjang til pigerne, mens Otto løb ind til naboen og legede. Til aftensmad hentede vi durums med falafel, som vi spiste til tonerne af baby shark (for det er jo så afslappende… )

Nu sover mine piger, Otto er lige kommet hjem fra naboen, og om lidt kravler jeg ned i stuen og op i sofaen med min mand og resterne af gårsdagens MGP buffet. Denne her weekend kunne med andre ord det hele, og jeg nød det.

11 replies
  • Sneglcille says:

   Soyapølser (Halsans Kök fra frost er ret gode), ellers kan falafel, eller kogte gulerødder stegt med krydderi (lyder underligt, fungerer virkelig godt) også bruges.

   Svar
 1. Simone says:

  Lyder som en dejlig weekend. Men hvor køber du durums i Hornbæk??:) Kh en der har sommerhus tæt ved:)

  Svar
 2. Nina says:

  Hvor henter i durum i Hornbæk? – vil virkelig gerne vide det, til når man får hjem-fra-byen-på-Nørrebro abstinenser… og er det godt?

  Svar
 3. Mette says:

  Elsker alle de indlæg du laver for tiden – mega gode sager!
  Vil du skrive lidt mere (igen, igen) og det dér med at flytte familien ud af byen? Vi overvejer det og det er simpelthen guld værd at læse om!
  Og igen tak for mega godt læsestof <3

  Svar
   • Viola says:

    Jeg har også virkelig været glad for de indlæg. Vi flyttede ud af byen for en del år siden og jeg har haft mange af de samme tanker – men følt mig sådan helt forkert i det. Det har du faktisk rykket noget ved. Så tal <3

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *