Teknisk knas og bål i haven

Som flere af jer har bemærket og gjort mig opmærksom på, har der været lidt teknisk knas på bloggen de sidste par dage. Langsom loading, advarsler om en usikker forbindelse mm. Grunden til det skulle gerne være fundet og løst nu, så forhåbentlig betyder det, at I ikke længere går forgæves, jer der har gjort det – Og i øvrigt tak for de mange screendumps og beskeder om fejlbeskeden de seneste dage. Det er sgu sødt af jer, at bruge tid på.
Teknikknaseriet betyder, foruden stor irritation fra min side, også at der er gået et planlagt indlæg til spilde, eller rettere, at det aldrig blev udgivet i går som jeg havde sat det til, men det udkommer så i stedet senere i aften, senest i morgen, alt afhængig af om jeg overhovedet får lov til at udgive dette indlæg som jeg skriver på lige nu.

Det er nervepirrende når teknikken ikke spiller, både fordi jeg aldrig helt ved, hvad jeg skal stille op, men ikke mindst fordi det er relativt vigtigt for en blogger, at der er styr på lige den del. Det satser jeg på, at der er nu. Eller håber på det om ikke andet.

Jeg skriver i øvrigt det her siddende i min sofa, imens jeg kan se mine drenge ude i mørket i haven, rundt om bålfadet, hvori de har tændt et bål, og lige nu rister marshmallows over. Hold kæft, det holder at bo i hus! Af flere grunde, men lige nu særligt på grund af det med skumfiduserne.

Skide hyggeligt er det, og jeg tænker, at jeg lige kan nå at få en skumfidus med, inden Otto skal i seng, når jeg lige om et par sekunder trykker udgiv, og det hele naturligvis spiller. Please spil, lille blog, jeg er ikke god til knas i maskinrummet. Kooom nu…

Edit: Det virkede! Sgu. Og jeg fik en marshmallow med.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *