Søndag, sengetid og snik snak

Jeg har egentlig ikke så meget på hjerte. Men fik lyst til at tjekke ind hos jer, mens jeg får styr på de sidste par to dos på min mentale tjekliste, og stædigt vrider det sidste ud af min søndag, på sofaen, med påskeæg i en skål på bordet, en sovende hund ved min side og computeren i skødet. Jeg er så træt at mine øjne svider, og jeg havde da også planer om, at gå i seng aller senest 21:30. Det er om fire minutter. Det kommer ikke til at ske. For selvom jeg i den grad har brug for søvnen ovenpå en heftig og virkelig dejlig weekend med overnattende gæster, hegnopsætning, gåture, solskin, leg, tidlige morgener (Loulou vågner 5:38 sharp for tiden. HVORDAN gør hun det?!), lidt rigeligt nabovin (og g&ts og øl) i går aftes, tøjvask, madlavning, børn og alt det løse, har jeg set frem til lige præcis det her med sofaen, stilheden og påskeæggene hele dagen. Så jeg justerer lidt på min forventede sengetid og forsøger at liste ovenpå senest klokken 22 i stedet. Det burde være nok tid til at spise æggene, måske catche op på lidt reality, skrive det her indlæg færdigt, få overblik over min kalender, læse ugeplan på skoleintra, lave lidt madplan og gå igang med at bestille dagligvarer … Hvis jeg altså gør det hele på samme tid. Det ville ikke være første (eller sidste) gang.

Jeg håber jeres weekend har været vidunderlig, og at I har fået lov til at sove til senere end klokken 5:38.

Vi snakkes ved i morgen til en mandagsoversigt <3

Godnat. Om syv minutter.

Ps. Jeg nåede det meste.

 

2 replies
  1. Helle says:

    Sikke et hyggeligt check-in 🙂 Nyder sådan at følge med hos dig. Dét der indre vækkeur er virkelig underligt. Jeg vågner konsekvent 6.18 hver dag, uanset om det er onsdag eller søndag, om jeg har sovet 7 eller 3 timer efter en aften med lidt for meget rødvin. Hvorfor?! Rigtig god mandag og flot hegn Sneglehytten har fået 🙂

    Svar
  2. Cecilie says:

    Jeg vågner 5:40 når jeg skal møde i dagvagt 😫 ukristeligt tidspunkt, men efter en cykeltur og et par kopper kaffe er det nu skønt nok!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *