Podcast galore

Det lader til at flere og flere begynder at give sig hen til podcast mediet, og det gør mig virkelig glad. Både fordi at det er noget jeg selv har været glad for i årevis og har prøvet at overbevise en masse, også jer, om at det virkelig kan noget, men selvfølgelig også fordi, at jeg selv har en podcast. Jeg har tidligere skrevet en del om hvad podcasts kan, for eksempel dette indlæg, der går helt ned i detaljerne som en slags podcasts for nybegyndere, ligesom at jeg gentagende gange har anbefalet op til flere favoritter (HER for eksempel). Jeg har savnet at podcaste, i den pause som Rachel og jeg har holdt med Voksen ABC. En pause der i øvrigt er slut, for vi har været i studiet i dag (hurra!). Men altså, jeg har sådan virkelig savnet det. Meget mere end jeg troede jeg ville, og det har sat en masse tanker i gang. Jeg tror nemlig ikke jeg er færdig med at udforske podcasting. For udover Voksen ABC og de mange podcasts, jeg heldigvis har fået lov til at deltage i, jeg nævner i flæng: Fjernsyn for mig, Tårekanalen, X factor dagen derpå, 30 års krisen, Helt ærligt mor, Dårligdommerne og senest: Vennebog, har jeg fået smag for det, og kunne rigtig godt tænke mig at sætte endnu et podcastskib i søen. Desværre har jeg ikke flere timer i døgnet end andre, og allerede mere end rigeligt at tage mig til, men ideén og lysten trækker i mig, og jeg kunne godt forestille mig, at der snart poppede en ny podcast frem med mig som afsender.

Nåh, men jeg har længe tænkt, at det var ved at være på tide med en ny omgang anbefalinger. Blandt mine favoritter lige nu (foruden dem jeg har deltaget i og nævnt herover) er:

Døden har en årsag – Jeg ved godt at det ikke er så længe siden, at jeg nævnte den første gang. Men den er virkleig så fin og god, så en gentagelse skader ikke …

Reality tjek – Hvis du er til reality tv, skal skal skal du høre denne podcast. SÅ hyggelig og god!

Den nye stil – Hvis man interesserer sig bare en lille smule for musik, og i særdeleshed rap og hip hop, bør du høre med her. Den var på min liste i hundrede år, før jeg tog mig sammen og trykkede play. Det er jeg glad for at jeg gjorde, og det tror jeg også at du bliver.

Dahlgårds Tivoli Podcast – Hvis man har set og kan huske serien Dahlgårds Tivoli, er denne podcast et must.

Vild med svans – Endnu en gentagelse herfra, men det er virkelig også en af mine favoritter. Den er skide god!

Vennebog – Ok, der er kun to afsnit lige nu, og jeg er med i det ene, MEN jeg synes det er en vildt sjov og veludført idé, og jeg kan skide godt lide Rikke, der er vært på den, og ønsker hende alt godt. Så giv den lige et lyt <3

Detox din hjerne – Morten Elsøe og Anne Gaardmand kalder bullshit på alverdens myter omkring livsstil, vægttab og sundhed, og det er virkelig tankevækkende og let spiseligt.

Er du bange? – Natasha Brock (som er vores næste gæst i Voksen ABC) har sammen med sin søster lavet en podcast om alle de ting som de var bange for som børn, og jeg kan genkende det SÅ meget. Podcasten er eksekveret så fint, så fint og jeg slugte alle tre afsnit i eftermiddags, og glæder mig til mere.

8 replies
 1. Simone says:

  Jeg vil elske at lytte til endnu et podcastprojekt med dig ved roret! Jeg håber, det lader sig gøre oveni de titusinde andre projekter, du får til at løbe rundt og klarer så skide flot. Og tak for gode podcast-forslag. Nu har jeg trods alt noget underholdning at lytte til, mens jeg stresser over opgaveskrivning det meste af natten 😅

  Svar
 2. Merete says:

  Tak! Jeg har også lyttet til podcasts siden, det var et helt nyt koncept, og synes sjældent, jeg får anbefalinger, jeg ikke allerede har stiftet bekendtskab med – men her var da et par stykker! (Og Hurra for nyt VoksenABC!)

  Svar
 3. Sanni says:

  Tak, tak, tak for anbefalinger. Dem jeg ikke kendte i forvejen, er hermed noteret. Glæder mig til at lytte!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *