Mandag uge 13. Regnvejr, byggeri og løse ender

God formiddag
Det regner og er noget gråt derude, men jeg arbejder heldigvis også hjemme i dag, hvilket er noget af det allerbedste jeg ved, og især er begyndt at sætte pris på efter vi er flyttet. Jeg elsker at arbejde hjemme. Særligt når jeg, som tilfældet er det i dag, virkelig får noget for hånden. Nogle gange betyder hjemmearbejdsdagene, at jeg ikke får lavet det jeg bør, men i stedet musser rundt og ordner ting herhjemme eller bare går rundt om mig selv, og de dage er også rare, men heldigvis få. Særligt efter jeg har fået kontorplads. Nu betyder hjemmedagene ofte, som i dag, at jeg allerede inden frokost får streget det meste af min liste. Klokken er knap 11, og jeg har siddet ved mit tastetur i små tre timer, og hamret afsted. Jeg har fået svaret på de mails jeg ikke nåede i sidste uge, skrevet og afleveret tekst og billeder til godkendelse hos en kunde, betalt regninger, sendt fakturarer, bogført en smule og skrevet to blogindlæg, der kommer ud i løbet af ugen og det føles virkelig rart.
I det hele taget er min intention for denne uge, at få styr på en masse løse ender, der har flagret omkring mig lidt for længe nu. Jeg har fået et par mavepustere den seneste tid, der har gjort at jeg er blevet lidt ekstra distræt og at mit fokus i det hele taget ikke har været som det plejer. Men det løser desværre ikke noget at stikke hovedet i sandet, har jeg erfaret, så nu må det være nok. Det betyder blandt andet at meget af min uge skal bruges på at samle de ender, og så skal de bruges i huset. Vi er jo nået virkelig langt i renoveringen, og har endda langt om længe fået et hegn op ud mod gaden, men der er bare lang vej igen alligevel. Michael har taget fri i dag for at pudse nogle vægge op i huset og annekset, og når jeg på et eller andet tidspunkt synes jeg kan holde fyraften, giver jeg en hånd med, så vi kan få sat nogle flere punktummer i huset og skabt det der hjem vi gerne vil have. Snart.

Resten af ugen skal jeg, udover alt det andet normale hverdagsrelaterede, drikke kaffe med en ny veninde, tage første spadestik til et loppemarked jeg gerne vil arrangere heroppe i det nordsjællandske, på kontoret til onsdagsmøde, holde afslutning for vores meget søde og meget gravide praktikant, til Youtube kursus (!), til pressedag, til træning (!) og muligvis drikke en lille bitte øl på fredag. Jeg tror det bliver en god uge. Jeg har i hvert fald en rar følelse, så det tegner godt!

Nu vil jeg tage fat i de mails ,der er tikket ind i løbet af morgenen, og så vil jeg lave lidt frokost til mig og til min byggemand.

God mandag

 

3 replies
  1. Astrid says:

    Det lyder som en god start. Og nu kom solen også! Håber det varer ved. Få noget FRA hånden, hedder det i øvrigt.
    Kh

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *