Mandag uge 12. Mandagsfølger og sentimentale fødselsdagsefterveer

Godformiddag fra toget mod København. Vi har prioriteret en langsom morgen ovenpå en pakket weekend med fødselsdagsfejring af Loulou, hvilket var helt genialt, men som også satte gang i en maaaasse tanker hos mig. Det der med at vi ikke har en baby længere og aldrig skal have det igen slog mig for alvor i går, da de sociale medier mindede mig om dagen, hvor Loulou blev født, og viste mig billeder, jeg havde glemt. Det gjorde mig grådlabil, og tung i hovedet, men også lettet, for selvom jeg elsker babylivet, og gerne tog følelsen af at have født og tiden med en nyfødt intravenøst, hvis det var muligt, er der også en forløsning i at være “ude på den anden side” og så småt mærke fordelene ved at have større og mere selvstændige børn. Det gik for alvor op for mig, da vi i sidste weekend var til folkekøkken, og på et tidspunkt sad og spiste, Michael og jeg, uden børn, der rendte rundt ude på gangene og legede med hinanden og de andre børn. Det har vi aldrig prøvet før. Aldrig.
Nå, men det betød også at jeg vågnede med, hvad der næsten føltes som tømmermænd. Helt tung og træt i skroget, og fordi at resten af huset stadigvæk sov, da vækkeuret ringede, besluttede jeg at snooze en halv time, velvidende om, at vi ville komme lidt sent afsted. Op kom vi, og også afsted i rimelig tid. Dog med en løbecykel, som Loulou stadigvæk ikke helt har luret at man kan løbe i gang, og som derfor forsinker tempoet en hel del.
Men frem nåede vi. Loulou med favnen fuld af rosiner i Gurli Gris indpakning som skulle deles ud på stuen, og Uma med et meget mandagsagtigt humør, som jeg virkelig håber letter i løbet af dagen, både for hendes og vennernes skyld.

Nu sidder jeg som sagt i toget på vej mod København, hvor jeg skal på kontoret, inden et par eftermiddagsmøder og en generalforsamling i mit fagforbund senere. Jeg ved faktisk ikke helt hvordan min uge ser ud endnu, jeg ved kun, at jeg skal optage podcast på torsdag – Voksen ABC, sgu!! Og så har jeg det som om, at jeg har glemt noget, men da jeg ikke kan finde min kalender, og endnu ikke har fået skrevet det ind på min telefon, er jeg en smule lost. Forhåbentlig dukker den op i løbet af dagen.

Forresten; I fredags holdte jeg fri med børnene, og jeg sprang derfor også #Fredagsfølger over – Til gengæld kan I følge med i min mandag i stedet for, til dem det måtte interessere. Det er på Instagram, og der hedder jeg @sneglcille.

Kan I have en dejlig dag, vi snakkes helt sikkert ved senere.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *