Mandag, uge 11 – En lussing, en frisk start og mere madplan

Pyyyh, sidste uge slog lidt vejret ud af mig. Onsdag var, som jeg også gav udtryk for på instagram, en lidt hård nyser. Jeg vil ikke gå for meget ind i det lige nu for jeg har stadigvæk ikke fordøjet det helt, men jeg fik en virkelig nedtur besked om formiddagen, der gjorde dagen grå og tung, hvilket stadigvæk hænger lidt i luften. Tilgengæld betød det, at jeg i dagene efter havde nyfunden energi og overskud, nærmest som om at den lussing jeg fik af livet om onsdagen, mindede min underbevidsthed om, at jeg kun har ét liv og at det er et pretty damn godt et af slagsen.
Humøret er fortsat ok højt det meste af tiden, og en ny uge er netop gået i gang. En god en satser jeg på. Jeg har sat mig til rette i vores hjemmekontor, med ryggen til al det rod jeg burde tage mig af, men som må vente på, at jeg lige får mig et overblik over den kommende uge, sendt et par fakturarer og betalt en regning, og gået en tur med hunden – Så er jeg klar til rod, og frokost, og måske et afsnit Love Island…

I ugens løb skal jeg blandt andet:

-På kontoret. Jeg savner mine Confetti piger og følelsen af at gå på arbejde.
-Til premiere på en ny serie
-Skrive en opfølgning på vores madplan/struktur udfordring (Spoiler: Det går godt)
-Til et møde som jeg er barnligt spændt på, men som jeg ikke tør at sige noget om, men heller ikke kan lade være med at nævne (prisen til den mest irriterende type tease goes tooo: Mig. Undskyld).
-Undersøge robotstøvsuger-markedet #Vimedhund
-Til voksen-møde med revisor
-Filme tutorial (glattejernskrøl)
-Færdigskrive, rydde ud i og udgive et par blogindlægs-kladder
-Forberede og gøre klar til Loulous fødselsdag på søndag, og finde en gave. Jeg tænker løbecykel.
-Gå på stranden. Hver dag. Jeg har brug for at glo på havet for tiden.
… Plus det løse og helt almindelige som at være mor, kone og en forhåbentlig dygtig blogger.

Jeg håber I har en dejlig mandag. Vi skrives ved <3

 

13 replies
 1. Helene N. says:

  Vi har langhåret kat og hun efterlader pels-totter überalles (de filtrer sig sammen til sådan nogle irriterende klumper) ud over det ’sædvanlige’ lag af fældet pels spredt ud over huset. Vi opgraderede fra en almindelig Roomva til deres dyre-udgave. Dengang (en del år siden efterhånden) var det den, vi vurderede var lettest at tømme og havde den bedste algoritme til at dække gulvet ordentligt. Vi er rigtig glade for den, og vi har endda et gammel trægulv hvor pelsen rigtig kan sidde fast. Mit vigtigste tip er det der med at tømme den – nogle robotstøvsugere tager vildt lang tid at tømme fordi man skal rengøre børster og alt muligt, så det er i hvert fald værd lige at tjekke ud hvor besværligt det er, så den ikke ender med ikke at blive brugt fordi det tager lige så lang tid at rengøre den som hvis man havde støvsuget fra starten af 😊

  Svar
 2. Julie says:

  Vil du dele dine/jeres tanker og valg omkring robotstøvsuger, når I er længere i processen? Hvis det altså ikke bliver for kedeligt 😅 Vi overvejer også at købe en.

  Svar
 3. Am says:

  Spoiler: robotstøvsuger og hund med diarré. Siger det bare! Det kommer under seng og sofa. Men, så får du også vasket gulv(e).

  Svar
 4. Signe says:

  Gaveforslag til en 2-årig dame? Andet end løbecykel, som hun kan arve fra storesøsteren? Seriøst, hun mangler intet. Det er jo virkelig priviligeret, men jeg vil gerne høre tips!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *