I øvrigt

 • Er der simpelthen så meget godt reality for tiden og jeg er håbløst bagud… Love island UK, Love island Australia (!), queer eye, Rupauls dragrace, The Real Housewives of Beverly Hills mm. For ikke at tale om alt det danske! Ex on the beach for eksempel.
 • Har jeg tilføjet hårkrølle-videoen fra Instagram til indlægget HER, til jer der ikke kunne se den.
 • Delte jeg for nyligt, at vi overvejede at male vores hus lyserødt. Det er faktisk kun mig der i tvivl, og Michael der er helt sikker på, at vi selvfølgelig skal gøre det. Og jeg tror jeg er enig, hvis vi kan finde den helt rigtige lyserøde, der hverken er laks eller Barbie. Jeg tror det bliver skide pænt, særligt ved siden af vores nabos gule hus <3
 • Har jeg langt om længe fået tilmeldt mig en køreskole. Igen. Det er nu gået i vasken to gange, inden jeg overhovedet kom i gang med undervisningen, og jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at dele det, før jeg stod med kortet i hånden, men nu er det sagt højt, så forhåbentlig bliver det til noget denne gang.
 • Var der et kort overblik, hvor jeg overvejede at bruge pengene til kørekortet på en eldrevet ladcykel i stedet.
 • Har vi solgt vores røvsyge Volvo og købt en gammel brugt Mercedes i guld! Og nu lokker det kørekort alligevel en del mere end cyklen.
 • Overvejer jeg at holde fødselsdagsfest til sommer. Noget jeg ikke har gjort i mange år, fordi jeg simpelthen ikke har haft lyst. Men det har jeg nu. Er bare skide bange for, at ingen vil komme. Ikke af samme grund som man frygtede det i fjerde klasse, men fordi jeg bor så langt væk fra de fleste af mine bekendtskaber.
 • Er jeg begyndt at løbe. Eller altså lunte. Men jeg vil gerne lære at løbe. Jeg skal faktisk. Grunden til det, er at jeg har sagt ja til noget til sommer (neeej, ikke et marathon sguda!)
 • Har flere spurgt, hvorfor jeg har farvet mit hår mørkt. Det har jeg ikke. Det har bare været vinter og så kommer paté farven frem, eller karamel! Karamelfarven. Det bliver lyst igen, lige så snart solen vender tilbage.
 • Tør jeg slet ikke håbe på hedebølge igen i år, så drømmer bare helt stille om det. Men omvendt kan jeg slet ikke holde ud, hvis det bliver en 2017 rerun. Kæft, en lortesommer.
 • Mindede timehop mig den anden dag om, at vi for tre år siden var i Los Angeles, og nu har jeg lyst til avocado toasts og dadelshakes non stop, nå ja og solskin og strand.

 

30 replies
 1. Louise says:

  Elsker de her “i øvrigt” blogposts ❤️ Dejlig let læsning, midt i en travl hverdag med små børn! Og samtidig mega hyggelige ☺️

  Svar
 2. Pernille Rothaus Brandt says:

  Er med på at ønske at sommeren bliver som sidste år.
  Jeg holdt fødselsdag for veninder her i februar og de kom…alle… (lige undtagen dem der havde influenza på dagen) og det var så hyggeligt. Gør det… 🙂

  Svar
 3. Miss Jeanett says:

  Jeg lapper også Love Island i mig for tiden. Så du nyheden om, at Mike fra sæson 3 er død?! Han blev 26 😲☹️

  Ex on the Bech gider jeg til gengæld ikke. Kan mærke at jeg er blevet ældre, fordi det underholder mig ikke længere at se på dumme mennesker på TV – ikke hvis underholdningen kun er, at de er mindre intelligente end resten af befolkningen. Og det synes jeg virkelig, at de er i Ex on the beach.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, jeg læste det godt. Så tragisk.

   Jeg tror ikke de er dumme eller mindre intelligente i Ex on the beach eller andre programmer af den karakter. De er bare unge, og ved hvad der skal til for at lave godt fjernsyn, for ikke at tale om den tilrettelægning, der ligger bag sådan en produktion, som helt sikkert også ved, hvilke knapper der skal trykkes på både under optagelserne og i postproduktionen.
   Og så er der jo også: Mokai.
   Jeg er sgu heller ikke den skarpeste ræv på kajen efter et par sjusser 😀
   Jeg synes, det er skægt at se, netop på grund af kontrasten til mit eget liv. En kontrast, der kun bliver mere tydelig som jeg bliver ældre.

   Svar
 4. Mette says:

  Jeg er 45 og frygter stadig ingen kommer, hvis jeg holder fest. Så det gør jeg ikke. Men måske vi alle har den frygt – og jeg skulle tage mig sammen og holde fest til sommer også?

  Svar
 5. Catrine says:

  Ej altså.. Er jeg den eneste der synes det er irriterende at man ikke kan se om bilen er rigtig guldfarvet? Haha! 😀
  Det her er ikke en “sur-kommentar”, jeg blev bare så pisse nysgerrig da du sagde guld bil! Min bil er bare standard kedelig rød.
  Jeg elsker de her indlæg, tak for dem! 🙂

  Svar
 6. Mette P says:

  Love Island Australian! Så godt! (Men intet topper UK – men Australia kommer tættere end DK og norge)
  Og hey – hvem er din yndlings housewife?

  Svar
 7. Amalie says:

  Jeg kan ikke se at bilen er guld-farvet? 🙁
  Er jeg farveblind?

  PS. Hvad kan det være I køber sådan en gammel “øse”, som nybegynder er det lettere at køre i en nyere bil 🙂 Just saying.

  PPS. Jeg elsker også i øvrigt indlæg.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tror ikke man kan se det på billedet, synes bare det var sådan et fint shot.

   Det er min mands drømmebil og ham der har købt den, så jeg blander mig helt uden om. Men altså. Den har automatgear, så tænker at jeg nok skal klare den 😀

   Svar
 8. Siwne says:

  Yes! Farver! Se fx Farrow & Balls farve Calamine. Dæmpet og blød lyserød, lidt som gammeldags jordbæris og bestemt ikke hverken laks eller Barbie.

  Svar
 9. Marie says:

  Jeg har nærmest aldrig holdt en anden fest for mig selv end vores bryllup. Har også været dødensræd for at ingen vil komme.
  Men: i november fødte jeg barn nummer 3 og i december fik min mand så konstateret kræft. Nu har vi været igennem helvede med kemo og stråler og tilbage igen, og alt tyder på, at min mand bliver helt rask.
  Og nu skal der fandme holdes fest. Og alle skal med og alle skal komme. Vi er også flyttet til provinsen men folk må deles om taxaer eller tage nattog. Og vi skal danse og drikke sjusser og grine hele natten.
  Livet er faaaaab og det skal man fejre så ofte man kan!

  Svar
 10. Tine says:

  Med termin i slutningen af Juli, satser jeg på en sommer der er en mellemting mellem de sidste to år 😂

  Svar
 11. Laura says:

  Vi havde en guldfarvet Opel Rekord, da jeg var barn. Virkelig en optursbil! Og så havde den tidligere ejer glemt et kasettebånd med Junglebogen i anlægget ❤️❤️❤️ Man burde male sin cykel guldfarvet, så det klimavenlige transportmidddel også kunne udstråle glam.. 😂 NÅ, men det jeg egentlig ville sige var, at jeg elsker I Øvrigt, de minder mig om listerne i Nynnes Dagbog, med hvilket jeg mener, at de er ret geniale.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *