I øvrigt

 • Er siddepladser til koncerter helt genialt, har jeg fundet ud af. Der er plads til ens jakke, man kan hvile ben og ryg, ingen skubber og man har stadigvæk sin plads, når man har hentet øl.
 • Har jeg i løbet af den sidste måneds tid hørt to voksne mennesker uafhængigt af hinanden udtale LinkedIn som linke-ding.  Jeg vil aldrig kalde det andet fra nu. 
 • Vil jeg gerne videredele et tip en af mine læsere engang gav mig og som jeg har benyttet mig af og delt ud af lige siden. Et toast-tip. Put sennep og pickles i din toast.
 • Faldt jeg på vores trappe (igen) for et par uger siden og slog min arm. Det gjorde kun ondt i et par minutter, men et par dage senere begyndte min albue at gøre nas, og det gør den stadigvæk. WTF?!
 • Fylder Loulou to år på næste søndag, og jeg er på den ene side helt på røven over, at der allerede er gået to år, men også over hvor meget der er sket i vores liv på de to år.
 • Er jeg ret overbevist om, at vi ikke skal have flere børn, men om natten er jeg ofte gravid, altså i mine drømme.
 • Står der en båd i vores indkørsel. Vi ejer halvdelen af den og jeg ved ikke helt om jeg skal græde eller grine. Jeg gør mest det sidste. Det var, som man måske kan gætte, ikke min idé. Lidt ligesom da vi pludselig havde en bus.
 • Modtager jeg for tiden ekstra mange spørgsmål omkring mit hår, og jeg bliver simpelthen så glad hver gang! Der kommer et udførligt indlæg med svar på det meste meget snart.
 • Forstår jeg simpelthen ikke, at man kan sove uden dyne?! To af mine børn sparker konsekvent deres af om natten, og min mand ville i princippet kunne sove uden også. Freaks.
 • Er klokken 1 om natten. Mine børn vågner om 4-5 timer, og jeg bør virkelig sove. MED dyne.
 • Godnat.

16 replies
 1. Signe says:

  Synes, det er så sjovt med den båd! Fantastisk at have en mand, der får den slags små-skøre indfald. Vi har også en båd. Et sted. På land. Den har desværre ikke været på vandet i mange år, og det savner jeg faktisk. A pro pos bus, hvad blev der af den?

  Svar
 2. VenterPaaVinBlog says:

  Min kæreste købte også “vips” lige en båd en dag. En kæmpe, kæmpe stor en med kahytte og hele lortet – helt smadret og ubrugelig, men “lige til at fikse op”. For helved.
  Drømmen om at blive en del af Kløvedal/Beha-familien dør åbenbart aldrig 😂.

  – A

  Svar
 3. Kaja says:

  Syns bare det er så kedeligt og lidt mærkeligt at sidde til en koncert. Hvis det er musik med gang i vil man jo gerne stå og danse lidt 🤔💃🏻

  Svar
  • Sneglcille says:

   Men det gør man også. Stolene gør bare at man har muligheden, et sted til sine ting og en fast plads, der ikke forsvinder, når man går i baren. Vi sad max ned i ti minutter til den 80 minutters koncert vi var til i torsdags.

   Svar
 4. Line says:

  Jeg er nu for anden weekend i træt fuldstændig i sofaen med Love Island UK (sæson 2) i flimmeren. Hold nu op, jeg kan ikke finde ud af, om det er en god anbefaling eller en dårlig (hæ!) Er sæson 3 og 4 (endnu) bedre?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *