Sjov og sikker app til børnene

Reklame for Toonix

Vi har været med fra starten, da HBO Nordic lanceret deres børneunivers ’Toonix’, der bugner med film og serier til børn. Nu har Toonix lanceret deres egen app, der samler de samme børnefilm og serier, sammen med en masse andre seje børnefeautures, Hvor man tidligere skulle være HBO Nordic kunde for at få adgang til Toonix, kan man nu vælge udelukkende at abonnere på Toonix. Det koster 39,- om måneden at have adgang til appen , men du får de første 30 dage gratis lige HER.

Vi ser som hovedregel ikke vanvittigt meget fjernsyn herhjemme, eller det er i hvert fald hvad vi bestræber os efter, og forsøger at have regler omkring skærmtid. Derfor er det også vigtigt, at det er noget ordentligt børnene ser, når skærmtiden er tilladt. Vi er ganske vidst ikke altid helt enige om, hvad ’ordentligt indhold’ er, så det skaber nogle interessante samtaler ind imellem, hvor begge parter må give sig lidt. Jeg tror snildt Otto kunne se Gumballs fantastiske verden døgnet rundt, men energiniveauet, tempoet og lydeffekterne deri, giver mig tics, så jeg forsøger at nudge ham henimod Tom & Jerry, Looney Tunes  og Happy feet, men blandet succes.

Det er muligt at vælge imellem to forskellige aldersinddelte versioner i Toonix (små og store børn), hvilket jeg er ret begejstret for, eftersom at jeg både har store og små børn. Dog har de yngste i husstanden indtil videre kun brugt den til at se Gurli Gris på, men når de på et tidspunkt får øjnene op for de andre muligheder i appen, kan jeg godt lide at vide, at de kun kan vælge imellem alderspassende indhold.

På Toonix kan børnene også spille spil og kan nemt og sikkert bevæge sig rundt imellem film, serier og spil tilpasset dem. Den er nem at anvende (også for voksne), og er på kort tid blevet en af vores go to underholdningsapps til børnene, når der står skærmtid på programmet.

Prøv selv i 30 dage uden betaling (derefter 39,- om måneden) HER

 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *