Onsdagssnegl

Første dag på Confettipinden (skal måske lige arbejde lidt på den betegnelse) i over en uge, og det er eddermame tiltrængt at komme op, ud og i gang, og det var en sand fornøjelse at tage rigtigt tøj på og mascara i morges og vinke farvel til børn og mand. Men jeg skulle også liiige balancere lidt rundt i min indbakke og min notesbog for at finde hoved og hale i alting og huske, hvordan det nu lige er jeg plejer at gøre. Jeg spurgte derfor også på Instagram, hvad I gerne ville læse om i dag, fordi jeg gik med en stille følelse af at træde lidt rundt i det samme og kunne ikke helt finde nyt stof til et indlæg, der ikke var noget jeg allerede havde berørt. Og følelsen af at det måske var på tide, at ryste posen lidt lå og lurede i mit snotramte indre. Men til min store glæde og lettelse var alle de ønsker og bud, der kom, emner som jeg allerede træder ret meget rundt i i forvejen og/eller havde på min egen liste. Det gav en dejlig afklaret ro, for selvom jeg efterhånden hviler ret godt i, hvad jeg kan og er god til her på domænet, og har en fornemmelse for, hvad det er I for det meste forventer af mig, kan jeg godt komme til at lade mig forblænde af andres opfindsomhed, succes og ikke mindst skrue forventningerne til mig selv helt op, hvilket ovenpå sådan halvanden uges ladhed grundet influenza og snot (fucking snot! Har seriøst helt ondt i tænderne af al den snot, der har ophobet sig i mit hoved) er ekstra fremtrædende, så at blive mødt med ros, kommentarer om at alt er fjing fjong og at I bare gerne vil have I øvrigt, shopping, hundenyt, beauty, renovering og den slags, gør mig simpelthen så lettet og så glad. Og med det sagt er der et dugfrisk indlæg om renovering på trapperne, om alt det vi ville ønske vi havde vidst på forhånd …

God onsdag, søde mennesker. Jeg kan fandme godt lide jer, jeg kan!

10 replies
 1. Maja says:

  Hej Cecilie 🙂
  Jeg, og sikkert dine andre faste læsere, følger jo med her, fordi lige netop det du skriver om er dejligt og inspirerende. Og hyggeligt! Jeg er vild med dine lidt dybere og eftertænksomme indlæg og jeg synes at det er vildt spænende at følge med i byggeriet og om hvordan det går med jeres nye firbenede familiemedlem 🙂 Blandt meget andet, du skriver om.. Så bare et skulderklap herfra!

  Knus Maja

  Svar
 2. Maria says:

  Kære Cecilie,
  Det der gør at i hvert fald jeg læser din blog er ikke så meget hvad du skriver om som måden du skriver på. Dvs det nærvær, den eftertænksomhed og den indsigt som du går til tingene med. Tak for det.

  Svar
 3. Mette says:

  Jeg har et helt andet ønske til type af indlæg. Det er på børnefronten. Hvordan har I gjort i forhold til afvænning af natflasker? Var det kold tyrker med skrignætter? Trappede i ned? Eller sov jeres børn igennem af sig selv?

  Svar
  • Julie says:

   Vores trick var lidt tilfældigt, fordi vi en aften var løbet tør for mælk og i desperation hældte havremælk i flasken. Ikke et hit 😂 I dagene efter gjorde vi det samme, og resultatet var at vores dybt afhængige datter takkede nej til flasken 👍🏻

   Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg må nok indrømme, at det aldrig rigtig har været en kamp med den natflaske-afvænning. Så
   Jeg har ikke rigtig nogle råd. Det skete ligesom bare 🤷🏼‍♀️

   Svar
 4. Signe says:

  Det er også bare hyggeligt at følge med i renoveringen; var fandme lige ved at rulle ned og vinke og råbe ‘Heeej, Michael!’, da jeg kørte forbi på vej hjem fra arbejde forleden, og du lige havde skrevet et eller andet om, han knoklede med det der stengærde 🙂 Men ville jo ikke skræmme manden på min vej til og fra job.. Så hvis han beretter om sindssygt kvindemenneske, der råber efter ham i Hornbæks gader, så er det altså ikke mig! Jeg lover. Elsker i øvrigt også dine beauty indlæg og har fået flere yndlinge i tasken gennem tiden, fordi de lige skulle prøves. Så tak! Og du skal ikke tænke så meget over, om du træder lidt rundt i samme emner, det er jo derfor, vi vender tilbage – det er aldrig ensformet, og det er altid hyggeligt.

  Svar
 5. Tanja says:

  Haha – jeg grinede højt af confettipinden – jeg stemmer for, at du beholder den betegnelse 😂👌🏻😇 …og jeg er enig med de andre – jeg har heller ikke nogle ønsker til andet indhold. Du gør det pisse godt – og dine indlæg er altid dem, jeg læser først, når jeg åbner Bloglovin ❤️ Dbh. Tanja

  Svar
 6. Julie says:

  Hørt! Du er bare den bedste at følge med hos. Som om der bare ofte er en dybde/ægthed over dine indlæg – du er virkelig dygtig og din deling af reflektioner over stort som småt er så værdsat!

  Jeg vil meget gerne høre mere om børneopdragelse. Ved godt det kan være svært at navigere i – men så spændende og relevant at dele udfordringer og guldkorn 🙂

  Svar
 7. Louise says:

  Generelt så er jeg helt vild med indlæg der er personlige, og hvor du åbner lidt op. Jeg forstår og respekterer selvfølgelig at der er en grænse. Men det er by far de bedste. Og ellers er du altså bare min yndlingsblogger! 😘

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *