Mandagsstatus

Mandag, mandag, mandag. Jeg ved ikke hvor meget søvn jeg fik i nat, men jeg ved at det var lidt, tæt på ingen. Mit mellembarn gik i seng med hovedpine i går, og vågnede kort efter, jeg var kravlet i seng ved siden af hende. Hun var brandvarm, mens hun skiftevis sitrede af kulde og bad om at få vand. Sådan fortsatte hele natten, og flere gange talte hun i tunger og var forvirret over, hvor hun var, hvem jeg var, hvor alle de andre mennesker (?) var henne og om hvad det var for en lastbil, der hele tiden prøvede at komme ind på vores værelse for at køre hende over. Klokken 6 i morges byttede jeg plads med Michael. Eller det vil sige, han fik min plads ved siden af den varme forvirrede tre årige, og jeg stod op med resten af flokken og hunden. En time senere drog jeg mod vuggestuen med den mindste, og dernæst med et tog ind til København, hvor jeg netop er landet på kontoret. Jeg delte lidt om nattens strabadser og mit manglende indtag af kaffe på Instagram og blev mødt af en masse kærlighed, og ikke mindst en masse fortællinger om lignende situationer i mange hjem rundt omkring. Mærkeligt nok hjælper det en anelse at vide, man ikke er alene. Lidt som når der bliver tændt lys hos en af naboerne, når man sidder med et vågent barn klokken alt for tidligt.
Jeg er gennemkold, helt ind i knoglerne, sikkert på grund af søvnmangel, og den der mulige sygdom jeg har følt komme snigende, og føler lige nu slet ikke, at jeg kan få varmen nogensinde igen. Det kan jeg selvfølgelig godt, og jeg er da også mødt ind til nogle søde kollegaer, en kaffemaskine på overarbejde og en pakke (gave/reklame) fra Normal fuld af makeup og Kinderchokolade, så jeg tænker at varmen er så småt på vej tilbage i mine stakkels trætte knogler.

Senere i dag skal jeg mødes med Rachel, og med Dan og Morten, der har podcasten Fjernsyn for mig, som jeg efterhånden har gæstet tre gange allerede. VI skal tale om Beautybosserne og De unge mødre, og jeg glæder mig helt vildt.
I morgen bliver jeg hjemme med stakkels Uma, onsdag skal jeg igen på kontoret, og om aftenen er det blevet tid til fællespisning i Hornbæk dameklub, og så skal jeg podcaste igen på torsdag, med Rikke Collin og en af hendes projekter, og hvis alt går efter planen med Rachel og vores næste gæst i Voksen ABC, inden jeg torsdag aften skal være med til at fejre at Rudolph Care fylder 10 år. Fredag bliver jeg i Hornbæk og henter børn tidligt og sadler op til vinterferien, hvor jeg godt nok har et par arbejdsdage, men som mest af alt byder på korte dage både for mit, Michael og børnenes vedkommende.

Alt er godt. Mandag, livet og de kolde tæer.

God dag

1 svar
  1. Eva says:

    Hahaha, Oda Omvendt og hendes sang har også indtaget de voksnes hjerner herhjemme – én reklame, og den er der… Men jeg vil nu sige, at en helaftens-seance med ‘Kasper og Sofie’ lyder hundrede gange været for mig 😁
    Ps. Pøj pøj med at viderebringe nyheden om koppen 😊♥

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *