Mandag og vinterferie

Sidste mandag fortalte jeg om alt det jeg skulle i ugens løb, noget der jo slet ikke blev til noget, fordi at den vanvittige kulde jeg mærkede i min top skyldtes en led virus, som satte en stopper for alt. Denne uge står derfor i indhentningens tegn, for jeg skulle gerne nå alt det jeg ikke nåede, desværre minus festen og et par andre uerstattelige arrangementer. Så vidt det er muligt, da ugen vi netop er trådt ind i ikke er helt normal.

De værste influenzatåger er ved at have forladt lejren og vi er klar til hverdag igen, eller rettere: Vinterferie.

Michael knokler på huset, eller på vores stengærde ud mod vejen, så der kan blive sat hegn op i næste uge. Jeg er derfor ene voksen on ferie-duty…

Fire børn og en sløv dame, opskriften på succes? Det håber jeg fandme.

Jeg kæmper lidt i opstarten og kan ikke helt komme i omdrejninger ovenpå sidste uges febertåger, men det er der ikke noget det hedder, så kaffen er ekstra stærk i dag, og om lidt fyrer jeg op for et styk bageværksted i køkkenet, inden vi i eftermiddag går i samlet trop mod Hornbækhus, hvor den står på perleplader og pizza (verdens hyggeligste koncept). Og så må popcorn og Netflix overtage resten af dagen.

 

5 replies
 1. VenterPaaVinBlog says:

  Lyder på alle måder fornuftigt! Mange af de beboere, jeg er bostøtte for skranter også – håber ikké jeg får noget “spændende” med hjem idag, før fridag imorgen – orker det ikke, og er 7-9-13, gået med blot 2 sygdoms-døgn på 4 år. (Men 2 x madforgiftning ér så også reelt nittelod, brrh)
  God bedring hvertfald!

  Svar
 2. Fie says:

  Jeg knus elsker dine mandags indlæg. Hvor du gør status over weekenden, den forgangne eller den kommende uge. Det er så hyggeligt og jordnært at læse, forsæt endelig med det hvis lysten, humøret og overskuddet er til det <3

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *