Mandag

Jer der følger med på Instagram, så sikkert at jeg i går var banket godt og grundigt i gulvet af min bihulebetændelse, der havde fået halvdelen af mit ansigt til at hæve op og gav mig smerter som jeg glædeligt ville bytte ud med veer. Det var slemt.

Heldigvis ser det nu ud til at mit ansigt er tæt på normal størrelse igen, mine bihuler er under langt mindre tryk og jeg kan igen holde ud at være til. Hurra for medicin og smertestillende.

I dag har jeg været et smut på Refshaleøen og være gæst i en ny portræt-podcast, som jeg vist ikke må sige så meget mere om endnu, men når det udkommer om et par måneder, skal jeg nok sige til. Nu er jeg på vej tilbage til Hornbæk for at hente mine børn, der alle tre var lidt svære at få overbevist om at det var mandag. Særligt Otto, der jo har holdt vinterferie hele sidste uge. Så jeg har lovet at hente tidligt i dag.

…. og det gjorde jeg. Nåede til gengæld ikke at skrive det her indlæg færdigt inden min telefon ringede og fik mig væk fra tasterne, og så nåede jeg til Hornbæk og eftermiddagstrummerummet gik i gang. Otto har en ven på besøg, pigerne spiser rugbrødsmadder og ser Ramasjang, imens jeg tager tilløb til at gå igang med aftensmaden. Men først vil jeg gerne lige have afsluttet mandagsindlægget her og fortælle om ugen der kommer.

Jeg skal i ugens løb have produceret en masse indhold til bloggen. Både nogle samarbejder af kommerciel karakter og så nogle ideer jeg har gået med noget tid, men ikke har haft tid og overskud til at eksekvere i mine sygdomståger. Derudover har jeg lidt møder, endnu et lægebesøg med den der forbandede knude som jeg har besluttet mig for at få fjernet, et par kaffeaftaler og så skal jeg deltage i endnu en podcast. En der handler om X Faktor! Det skal jeg nok også fortælle om, når vi nærmer os.

Og så prøver jeg at arbejde så meget hjemmefra som muligt for at sparke det sidste sygdom ud af kroppen.

Nu. Nu skal jeg lave mad! God mandag aften til jer.

 

4 replies
  1. Nat says:

    Selvom den ikke er ‘grammable’ ville jeg synes det var mega fedt med lidt vegetarisk inspirationsbilleder af jeres aftensmad. Shit jeg er lost for tiden…

    Svar
  2. CK says:

    Jeg ville simpelthen have kæmpe optur over at du snart hiver anbefalinger af podcast, serier og alverdens andre tidsrøvere ud af ærmet i et indlæg 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *