Karkluden de kaldte far

Jeg lever. Sådan da. Denne her influenza er en strid bandit, som har wipet mig fuldstændig ud af ligningen. Uma og Loulou er også ramt, endda med en del højere temperatur end mine sølle 38 grader, som var der hvor jeg lå højest, men de tager deres +40 grader i stiv arm og med godt humør. Børn er fede nok på den måde, selvom jeg lige i de her dage gerne ville efterlyse lidt mere træthed fra deres side end de har udvist. Bare lidt.

Jeg har ikke taget det pænt, og har logget under dynen non stop siden mandag aften med et par meget få undtagelser, og har sovet 10-12 timer hver eneste nat, og deler faretruende mange fællestræk med en våd karklud. Fra kropsholdning til udstråling. Klasket, ildelugtende og tarvelig. Ikke engang min telefon kan genkende mig, og jeg kan sagtens forstå at Loulou flere gange har kaldt mig far.

I dag er første dag, hvor jeg kan holde mig oprejst uden at blive tvunget i seng af kuldegysninger og ømme led. Jeg hoster og snotter fortsat og ser frem til at klokken slår 20, så jeg kan kravle i seng igen. Men der er trods alt fremskridt at spore. Min appetit begynder for eksempel at titte frem. Jeg har ingenting spist siden mandag formiddag, med undtagelse af en halv krydderbolle og en par skefulde yoghurt, men har tilgengæld drukket mere vand, ingefær/æble juice, The og kaffe, end jeg mindes at have gjort længe. Det mærkelige er bare, at jeg har lyst til spegepølse med remoulade og ristede løg, hvilket jeg ikke har spist i flere år og ærlig talt synes er noget af det ulækreste jeg kan komme i tanke om. Also, jeg spiser ikke spegepølse. Men tænker det må være tegn på, at jeg har brug for noget salt, hvilket heldigvis kan klares på andre måder.

Med andre ord, en skidespændende uge for mit vedkommende, og udsigt til en alletiders weekend. Og et næsten lige så spændende indlæg fra mig til jer. Beklager. Men jeg kan jo heller ikke lade være. Det var helt rart at få skrevet lidt. Håber I får en vidunderlig fredag, forhåbentlig en influenzafri af slagsen.

 

8 replies
 1. Lisbet says:

  Okay det er virkelig sjovt. Jeg har også haft den ondeste influenza i verden siden tirsdag. Og jeg er ligeledes ramt af en ustyrlig lyst til spegepølse med remoulade og ristede løg. Har lige spist tre madder! Rigtig god bedring til dig!

  Svar
 2. Mette says:

  Sidste gang jeg havde influenza var for 8 år siden, men jeg kan stadig huske hvor helt og aldeles rædselsfuldt det var, så du har min dybeste sympati. God bedring ❤️

  Svar
 3. Anne Mette says:

  Rigtig god bedring! Jeg føler med dig og er desværre selv ramt af samme omgang. Vi er heldigvis sjældent syge herhjemme, men NU skal jeg love for nogle tager revanche på den front. Min mand har være på penicillin for halsbetændelse siden onsdag og i morgens vågner jeg og vores 3-årig. Med 39 i feber, hovedpine, snot, hoste. Altså hele baduljen! Jeg havde lykkelig glemt hvor bad en motherfucker feber er. Uf altså. Glæder mig til igen at kunne fungere og få bugt med den jer elendige kropsfølelse. Håber snart i alle er på benene, hos jer 🙏🏼

  Svar
 4. Camilla says:

  Jeg har været ramt siden tirsdag med helt op til 40 i feber og forfærdelige kulderystelser 😫 jeg har spist boller med leverpostej og agurkeskiver. Idag er jeg endelig i bedring. Det er forfærdeligt at være syg, når man har små børn 😫
  God bedring til dig! 🍀

  Svar
 5. Marie says:

  Min datter og jeg er også ramt. Feberen slap mig i forgårs, og nu synes min krop det er et skidegodt tidspunkt at gå i fødsel på. Jeg havde nok selv valgt at vente til jeg havde en anelse mere overskud.

  Svar
  • Katrine O. says:

   Det lyder som mit liv for 6 år siden!
   Vores søn blev ramt af influenza, så blev jeg – hamrende højgravid ramt, og dagen efter min feber endelig faldt, gik jeg i fødsel.
   Desværre var min mand så på dette tidspunkt ramt af influenza, men kom da med lidt overtalelse (og en del onde øjne) med på hospitalet, hvor jeg, temmelig flad og udmattet, fødte vores yngste søn.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *