I øvrigt

 • Er jeg ret frustreret over de pizzasaucer som supermarkederne sælger. Prøv at hør her. Tomatsaucen på pizza skal være helt blød og smooth. Ikke fyldt med kæmpe klumper løg og tomat som er tilfældet i samtlige af de her såkaldte pizzasaucer. Og når jeg gerne vil springe over hvor gærdet er lavest og købe færdig tomatsauce til mine færdige pizzabunde, der ikke bare er passata, bliver jeg SÅ træt af de lorte grove saucer der tillader sig at kalde sig for pizzasauce. Lad være. OK?!?!! Og ja, ja, jeg falder i fælden igen og igen. Dumt.
 • Ved jeg godt at punktet om tomatsauce blev lidt langt.
 • Var det ikke en videre god ting for min bihulebetændelse at tage til fredagsbar i går. Av.
 • Skulle jeg have været inde og se Er du Sunshine? Live på Bremen i dag. Lige nu. Men førnævnte bihulebetændelse har fældet mig, og jeg må nøjes med pizza og sofa. Det er et ok bytte, selvom jeg havde glædet mig.
 • Klæder Uma sig selv på for tiden , hvilket de fleste dage resulterer i at hun ligner et fastelavnsris eller en modeblogger på Roskilde festival, og så var der tidligere i dag, hvor hun bød vores gæster velkommen iført en trøje, gule knæstrømper og lyserøde underbukser.
 • Tog jeg en natbus hjem fra Helsingør station i nat. Det var min første gang i en natbus som voksen. Det var interessant. Det behøver jeg ikke prøve igen.
 • Har jeg brugt en relativ stor del af min dag på at tænke på chili cheese tops fra Mac’en.
 • Har jeg i dag set finalen af RuPauls drag race all Stars 4 og er en anelse uforløst over resultatet. Ingen spoilers i kommentarfeltet, please, men til jer der har set det. Ved I hvad jeg mener?!
 • Vil jeg forsøge at lade være med at købe sort, gråt og hvidt tøj resten af året. Tildels for at nedsætte mit forbrug en anelse, tildels for at pifte min garderobe og stil lidt op. Forhåbentlig. Jeg kan måske få nogle tips af Uma …

31 replies
 1. Anna says:

  På et tidspunkt, da vi fik årstiderne var pizza på menuen. De havde sendt en flaske purerede tomater med, som skulle bruges som pizzasauce. Jeg har ikke brugt andet siden. Vi får hjemmelavet pizza hver fredag i min familie, det har vi fået de sidste 7 år og kvaliteten på dem har løbende været stigende. Jeg har fandme lavet mange og synes efterhånden selv, at mine hjemmelavde pizzaer sparker okay meget røv. – Anyway et lidt langt skriv om egne pizzaer, hvor formålet egentligt blot er et forsøg på at sige, at hvis urtekrams flaske lyder som en lidt for nem og kedelig løsning, så passer det ikke.

  Jeg har prøvet stortset alle pizzasaucer der findes på markedet og den works altså.
  I øvrigt rækker den til tre fredage, hvis altså jeg er god og får den frosset ned efter åbning. 🙂

  Svar
 2. P says:

  Min pige har samme alder som uma, hun klæder også sig selv på. De outfits hun skaber er EPISKE. Meget ofte med forskellige strømper, sådan ligesom for at pifte det allerede spraglede tøj op. Og tit med natbukser til fordi “de er så meget bløde”.

  Svar
 3. Mette says:

  Åh den sidste, ender også så tit i at købe gråt og sort … og endda tit noget jeg har næsten magen til 🤦🏻‍♀️

  Svar
 4. Mille says:

  Mutti pizzasauce på dåse – kan i hvertfald købes i min Kvickly. Udover at den ikke er økologisk, så er den altså et godt og pureret alternativ 🙈

  Svar
 5. Gitte K says:

  Det problem kender jeg – klumper på pizza? Noooo!
  Mutti Pizzasauce på dåse fra Irma og Meny er virkelig smooth og tilpas krydret.
  Held og lykke 🤘🏼

  Svar
 6. Sandra says:

  Punkt 1:
  Tomatpuré, og hvis det er for “stærkt”, så blander du bare med lidt ketchup. Så er det også lettere at smørre ud. Evt. hæld lidt bassilikum eller oregano i 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jo jo. Men det ændrer jo ikke på at det er et helt misforstået koncept. At sælge den skrækkelige klumpesauce som pizzasauce. Det er dét jeg er frustreret over 🙈👆🏽 Falsk markedsføring!! 😅 Og så går jeg lige ud og finder en hobby …

   Svar
 7. Mie Amélie says:

  Er SÅ enig i at de fleste pizzasaucer er noget juks med deres kæmpe klumper af løg og tomat! Faktas pizzasauce er den eneste vi bruger herhjemme, den er perfekt og jeg kan helt ærligt ikke lave en selv som smager bedre 👏🏼.

  Svar
 8. Amalie says:

  For at undgå dårlig tomatsovs, så prøv at køb Cofoco’s færdige pizza bunde med sovs på, de er på frost i Coop’s butikker, ved at irma har dem, de er gode!
  Og så bare god søndag ☺️

  Svar
 9. Sille says:

  Jeg er startet helt forfra med din blog, det er 2. gang, jeg gør det. Første gang jeg læste hele din blog fra starten, var da, jeg startede med at følge dig for mange år siden. Det er lidt ligesom at læse en bog, en bog hvor der bliver beskrevet et liv på godt og ondt med alle de fine nuancer, der hører med. Jeg er alene hjemme, drikker kaffe i sofaen og hører Tina Dickow til lyden af dine ord. Dit skriveunivers er fantastisk at følge med i – tak for det Cille 🙂 Kram fra en anden Sille

  Svar
 10. Kirstine says:

  Så enig med kommentarerne omkring tomatpuré! 1000 gange bedre end klumpet pizzasauce. Gerne drys med en lille smule sukker (lyder mærkelig men det virker altså), og selvf. oregano/basilikum!

  Svar
 11. Malene says:

  Mutti pizzasauce (kan fås i Føtex og er i en dåse) er uden store klumper og mega god.. Det samme er mutti hk. tomater – har man først prøvet dem er der ingen vej tilbage 🙂

  Svar
 12. Lotte says:

  Brug en rød pesto i stedet for. Det smager helt vildt godt, og man slipper for den der trælse sød/bitre sovs. Har ikke brugt andet siden jeg prøvede det første gang.

  Svar
 13. Anette says:

  Jeg er lidt stoppet med at købe pizzasovs, men det er simpelthen, fordi jeg er så pisse glemsom. Og så bliver man ligesom nødt til at gøre det på den “hårde” måde og lave den selv. På et tidspunkt er det så bare blevet noget vi gør. Men altså, vi blender bare det hele og tværer det ud over pizzabundene. Easy peasy, lemon squeezy – og skal det være “fancy”, så varmer jeg den lige lidt i en gryde inden.

  Svar
 14. Lis says:

  Ew, og nogen af de værste tomatsaucer har ikke bare klumper, men helt firkantede, ens klumper i, som bare virker så mega fabriksagtigt! Skide godt du bringer det op, jeg havde glemt man bare kunne bruge tomatpuré – gode gamle, det går jeg hermed tilbage til 🙂

  Svar
 15. Laura says:

  Prøv at høre her! (monstergriner)
  Ville bare fortælle at jeg elsker “i øvrigt”.
  Du må aldrig stoppe. Sprutter altid kaffe ud af næsen når jeg læser dem. Du har et komisk talent. Punktum.

  Svar
 16. Lisa says:

  Passata på tube! Fåes mange steder men er jo så ukrydret men jeg kører noget øko grillkrydderi på fra Urtekram til sidst.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *