I øvrigt

 • Har jeg været alene hjemme med Loulou i et døgn, og er helt overrasket over hvor tiltrængt det var. Jeg elsker at have mange børn og at der er gang i den. Men at have hende for sig selv var virkelig en fornøjelse. Kæft, hun er sød!
 • Er McD begyndt at lave sweet potato fries! Måske er det slet ikke noget nyt. Men jeg opdagede det i weekenden, hvilket gjorde min togtur hjem med tømmermænd væsentligt bedre.
 • Skal jeg i næste uge deltage i tre forskellige podcasts (!) Den ene er min egen, men stadigvæk.
 • Er vi meget langt, og alligevel slet ikke, i renoveringen. Der kommer snart en Update, og så har jeg overtalt Michael til, at jeg må filme, når han støber endnu et trin som det vi har i køkkenet. Vores første (og måske eneste) DIY.
 • Har jeg for anden uge i træk glemt at gemme Fredagsfølger inden det var for sent. Undskyld. Jeg sætter en alarm næste uge.
 • Fryser jeg konstant og har ondt i halsen. Igen.
 • Drikker jeg virkelig meget “guldmælk” jvf ovenstående punkt.
 • Giver næste punkt nok kun mening, hvis du har børn, eller er Ramasjang seer. Beklager.
 • Kan jeg ikke holde programmet Oda Omvendt ud. Det trykker på alle mine knapper. Vil hellere tvangsindlægges til at se en helaftens-special af Kasper og Sofie end et enkelt afsnit af Oda Omvendt. Musikken, handlingen, rollerne, det hele kravler under huden på mig.
 • Er jeg virkelig begejstret for at januar er ovre. Shit, en lang måned!
 • Har jeg købt en My little pony kop til Uma og har sjældent oplevet hende blive så lykkelig for en gave. Jeg er ved at samle mod til at fortælle hende, at hendes lillesøster har tabt den på vores betongulv.
 • Er barbecuechips med holidaydip min foretrukne tømmermændssnack. Hvad er din? Jeg spørger af oprigtig interesse.

58 replies
 1. Louise says:

  Jeg kan virkelig godt lide Oda Omvendt! 😳 Er helt fan af en storyline om at stjæle folks fantasi og den onde mand på sort stue. Og vi render og synger temasangen herhjemme og danser rundt til den.
  Jeg kan til gengæld virkelig ikke døje Heino Fikser Alt. Krummer så meget tæer at jeg ikke kan holde det ud!

  Svar
 2. Marie says:

  Kakaomælk og ristet brød med smør.

  Oda omvendt er pisse irriterende – kan dog godt lide introsangen..

  Kasper og Sofie er også virkelig irriterende. Og bliver endnu mere træt af, at jeg hører mig selv sige “ej, de nye skuespillere er da herre irriterende”. .
  Hold nu kæft Marie, det er lige meget!!

  Svar
  • Katrine says:

   😂😂😂har det på samme måde. Har Kasper og sofie sangen på hjernen, er megatræt af serien – og alligevel sådan lidt forarget over at de bare sådan skifter skuespillerne ud uden varsel. Det er jo så ligegyldigt og ungerne er så ligeglade (tror ikke engang de har bemærket det) Men – da jeg var lille og så Dollars (der var ikke DR ultra), der blev udskiftningerne altså skrevet ind i plottet aka “Steven bliver totalforbrændt over hele kroppen, kommer til plastickirurg og vupti! Ny skuespiller….Der var bare mere stil over det i Dollars😎😄

   Svar
   • Marie says:

    Nej mine børn har ikke opfanget skiftet 😂

    Hahaha, ja det er sandt – dog ville det være et voldsomt plot twist i Kasper og Sofie. Det ville tage afsnittet hvor Kasper får hul i hovedet til et helt nyt level.

    Svar
  • Katrine says:

   Jeg synes egentlig det mest irriterende ved Casper og Sofie er, at man har syntes det var nødvendigt at ændre navnene på børnene. I det norske program hedder de Carsten og Petra. Nej, det er måske ikke de allermest repræsentative navne, men de eksisterer da også på dansk, hvorfor lave dem om? 🙈😂

   Svar
 3. Chridtina says:

  Chips! Uden tvivl!

  Og til det med januar! Som single besluttede jeg mig for at knalde januar væk ( ved det lyder slutty ) men seriøst januar er fløjet afsted!

  Svar
  • Jannie says:

   Vel lyder det ej slutty! – Det er vel bare et (sjovere) alternativ til fitness?
   Spøg til side… Gør som du vil og vær totalt ligeglad med andres mening. Det er så meget i orden 🙂

   Svar
   • Marie says:

    More power to you!! Slutty-schmutty – du er living the dream. Alle burde gøre det – også os i fast parforhold. Det er da langt mere originalt og meningsfuldt end fitness World.

    Svar
 4. Liv says:

  Hvis jeg aldrig skal se “Dowlar expowlar” (Dora the Explorer) igen, så er det stadig for tidligt! 🙄 Og så er jeg den supernedern type, der ikke rigtigt får tømmermænd. Det skal man ikke fortælle i alle fora, nogle mennesker bliver næsten vrede over det 😬

  Svar
 5. Nat says:

  Jeg drikker ikke meget kaffe, og kun te om aftenen – men dagen efter en bytur skal jeg have te med mælk og sukker i sengen. Hver gang.

  Svar
 6. Camilla says:

  Bugles med holiday-dip! Og en kæmpe mængde forskellige drikkevarer; cola, Fanta, æblemost, danskvand – kaffe!
  Og pizza. Eller toast.

  Svar
 7. Caroline says:

  Havsalt chips med dilddip eller mcd.. Jeg kan egentlig godt lide Oda Omvendt konceptet, men Oda virker kold og ubehagelig på en eller anden måde. Og så er jeg åbenbart den eneste i verden der synes Kasper og Sofie er super fedt

  Svar
 8. Marie says:

  Jeg er på saltlakrids og mælk. Lidt sært måske, men det er mit go to kit til ALT. -også dårligt humør. Vi droppede flow tv inden Oda omvendt kom på, men de forhylere jeg har set virker virkelig frygtelige! Nu steamer vi KUN det vi voksne kan holde ud! Ellers må tøsebarnet hive hovedtelefonerne frem og se det på ipad. Fantastisk koncept!

  Svar
 9. Line says:

  Mathilde kakaomælk i rigelige mængder!
  Jeg er SÅ glad for at min 2,5 årige ikke gider at se Oda omvendt. Til gengæld ser vi KUN Kasper og Sofie, vi synger godnatsangen hver aften og min datter synger “ingen sure miner det er sjovt at være glad” konstant. Hvilket er ret ironisk eftersom hun har sig en seriøs toårs krise og er sur sådan ca konstant. Well well.

  Svar
 10. Annette says:

  Nooo. Hvordan kan du hade Oda Omvendt! Jeg synes, den er ganske sjov – og mine unger er totalt klistret til skærmen, når det kommer. Og Katinkas melodier hænger bare ved. Hellere dét end Phinneas og Ferb og de der “tju-bang” tegnefilm, som mit voksenhoved slet ikke kan følge med til.

  Og så elsker vi også Onkel Reje. Fatter ikke folk er så stødte over hans politiske ukorrekthed – det er da mega fedt.

  Tak for tippet om McD 😀

  Svar
 11. Stine says:

  Four cream and onion bølgechips!

  Jeg synes nu Kasper og Sofie er meget sødt, sådan på den norsk-koselige måde. Men onkel reje er sgu for irriterende – ja, ja nu har vi hørt, du ikke kan lide at gå i bad og har set din hvide mave og hår på brystet.

  Svar
 12. Mikala says:

  Jeg kan ikke nøjes, so here goes:
  Burgere.. today, tomorrow and for ever.
  OG cola, danskvand og chips! med dip.
  Frittere – helst sweet potato.
  Mælk (hvorfor er der så mange, der craver mælk;)
  Spejlæg med SALT
  OK.. jeg kunne blive ved!

  Svar
 13. Katja says:

  Vandmelon, appelsiner, sugar snaps, ærter, avocado med citron & salt, ristet brød med smørbar & salt og iskold cola så kan jeg ikke ønske mere når jeg har grumme tømmermænd

  Svar
 14. Anette says:

  Åh, at have et barn (og bonusbarn), der er vokset fra både Ramasjang og Ultra 😇
  Til tømmermænd er jeg nødt til at have en kop kaffe med mælk, en kande earl grey og så nogle chips – gerne nogle af de helt stærke Inferno fra Lidl og kanonkugler fra Kims – med barbecue-dip til. Og evt. leftover fredagsslik.

  Svar
 15. Jeanette says:

  Iskold Coca Cola (ikke light!) på dåse. Det er meget vigtigt at det er på dåse. Eller appelsinjuice – de gode fra køl. Eller kakao. Jeg er virkelig tørstig når jeg har tømmermænd…

  Svar
 16. Ida says:

  Yoggi-yoghurt (den med appelsin), burger og is! Og jeg kan ikke få vand ned (kun lige når jeg vågner), så jeg drikker iste og kakaomælk hele dagen ✌🏼

  Svar
 17. Lou says:

  Oda Omvendt, hun er alt for sej og jeg elsker Katinkas sang – endelig en ordentlig fængende sang og melodi, efter min mening 🙂 Hvorfor er der ikke nogen det nævner Vaffel-Vovse? For hold nu kæft, det er en irriterende og meget catchy sang. Min dreng på 4 elsker vidundervovsen og synger højlydt med!

  Grov knækbrød med smør. Chips og cacao i rigelige mængder. Det var i hvert fald favoritterne før jeg fik børn. Der har ikke været så mange tømmermænd efter de er kommet til 🙂

  Svar
 18. Mette says:

  Cocio, Hawaii frysepizza fra dr. Oetker med en hel ekstra mozzarella ost, shiracha sauce og presset hvidløg ovenpå og Kims snack chips med sour cream og onion med holiday dip til.

  Og nu savner jeg lidt at have tømmermænd og grund til at spise ovenstående …

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *