I øvrigt

 • Modtog jeg en del henvendelser natten til mandag fra folk, der spurgte, hvad hulen min mand lavede på scenen til The Oscars med Lady Gaga. Hvilket kom dagen efter at min timehop mindede mig om #BradleyCooperGate for tre år siden 😀
 • Tror jeg måske, at jeg er død indeni, for jeg synes at det hypede (og ja ja, super fine) “Shallow” nummer sunget af ovenstående er gabende kedeligt. Undskyld.
 • Er min næsten 2 årige fuldstændig bidt af Paw Patrol og har i en uge nu været iført en Paw patrol hue fra Netto så godt som døgnet rundt. Og det er virkelig sødt. Ville ønske den var lidt pænere dog.
 • Skal voksnesimpelthen være rare at holde op med at udtale Paw patrol på dansk. Jeg bliver skør af det. Ikke Pau Patrol! Paw Patrol, for fanden!
 • Er jeg blevet hooked på glimmerstrømper. Jeg er oppe på otte par, og føler mig ekstra smart, når jeg har dem på – og så får jeg så mange point hos min tre årige over det.
 • Fylder Uma fire år til april. På dronningens fødselsdag. Det taler hun en del om, ligesom at hun ofte konstaterer at dronningen savner os, fordi vi er flyttet væk fra hende (vi boede ved siden af Amalienborg) og jeg synes det er det SÅ sødt.
 • Spiser jeg foruroligende mange chokopops for tiden. I smug. De er gemt i et skab, og jeg spiser kun af dem når jeg er alene hjemme. SÅ åndssvagt. Men også lækkert. For mig.
 • Er min ni årige to skostørrelser fra at kunne dele sko med mig, og jeg både glæder mig og frygter lidt det med at kunne passe de samme sko som ham, men omvendt bliver det en kort periode, og så kan jeg jo passende overtage de sko han vokser ud af. Smart.
 • Har jeg skudt iskaffesæsonen i gang. Denne version er stadigvæk min foretrukne.
 • Hører jeg virkelig meget Backstreet Boys for tiden. Som i virkelig meget! Og glæder mig åndssvagt til koncerten i maj <3 BSB!
 • Tager jeg virkelig mange detaljebilleder a la nedenstående for tiden. Lyset i de her dage er for vildt! (Jeg tager derfor også mindst lige så mange selfies … )

17 replies
 1. Ingibjörg says:

  Hvís din mand bare en lille smule ligner BC i “a Star is born” så er du godt nok heldig.
  Shallow vil normalt ikke være min musiksmag men jeg elsker alt ved den film sådan på teenage agtigt måden!?!

  Svar
 2. Anne says:

  Haha er så rørende enig i mange punkter – især dem om Shallow og Coco Pops, PMS-bingede to skåle mens barnet var i skole i dag. Ups! Og har brugt en stor del af dagen på at fundere over, om Bradley Cooper og Lady Gaga mon knalder, selvom jeg ikke er fan af hverken dem eller af A Star Is Born. 🙈

  Svar
 3. Emma says:

  Haha! Får indvendige tics når voksne, med-forældre siger ‘Pau Patrol’. Dog siger de vist i den nyeste(?) sæson ofte HAV patrol, så jeg prøver at lade tvivlen komme folk til gode. Prøver. 🙈

  Svar
 4. Gitte says:

  Jeg havde min 10 åriges søns sko på, på arbejde igår!! Han ønskede sig Adidas Nmd til jul og jeg fandt dem billige og ubrugte på dba, men har sagt at han først må have dem på i skole til foråret og indtil da stjæler jeg dem i ny og næ. Han har nu også kig på min sneakers samling, men no no!!

  Svar
 5. Cecilie says:

  A Star is born er til gengæld virkelig værd at gå ind og se. Jeg synes at sangen er så god i den, men kan godt se at den isoleret set ikke er fantastisk. Men tag lige et par kleenex med!

  Svar
 6. Katrine says:

  Jeg har aldrig forstået det med at blive irriteret, når andre udtaler et engelsk ord forkert. For nogle falder den engelske udtaler ikke naturlig og nem. Vi ved allesammen, hvad der bliver ment, og hvis man heller ikke må oversætte og sige hundepatruljen, så er det heller ikke nemt 😉

  Svar
 7. Tine says:

  Husk at BSB koncerten er i juni og ikke maj. Du skulle nødig misse den! Det ville være skrækkeligt!

  Og jeg er enig. Shallow er gabende kedelig!

  Svar
 8. Miss Jeanett says:

  Det med Lady Gaga og Bradley Cooper handler nok om, hvorvidt man har set filmen eller ej. Hvis man ikke har, så kan jeg sagtens forstå, at man måske ikke lige forstår, hvad hypen omkring den optræden handler om. Jeg synes personligt at det var fantastisk og har nok set den optræden 20 gange nu. Får kuldegysninger hver gang.

  I øvrigt har det blusset voldsomt til de allerede eksisterende rygter om, at Gaga og Cooper skulle have noget kørende. Og at Gaga brød sin forlovelsen i sidste uge, har heller ikke gjort rygterne mindre intense.

  Svar
 9. Lisa says:

  I de nye afsnit af PAW Patrol siger skuespillerne selv Pau Patrol – argh hvad!? Ryder siger det skiftevis som om han selv er lidt i tvivl 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

  Svar
 10. Signe Op. says:

  Jeg har en 14-årig, som bruger str. 47 i sko. Altså, what the actual fuck?! Hvornår holder sådan nogle drengefødder egentlig op med at vokse?? Jeg må google!

  Svar
 11. Signe says:

  ….syntes faktisk også engang, Bradley var lækker. Det er måske 10-12 år siden… i dag kan jeg simpelthen ikke se forbi, hvor meget han efterhånden ligner Robin Williams…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *