Tre år med Fredagsfølger

I dag er det tre år siden, at jeg første gang lavede en Fredagsfølger. Dengang på Snapchat (Bruger man overhovedet det længere? Jeg gør ikke, da der gik lidt for meget dick pics og trolling i det. Men måske man skulle give det et nyt skud)

Nu er det på Instagram stories det sker, hver fredag, næsten. Som sagt har jeg gjort det i tre år, med kun et par få undtagelser, hvor jeg enten har været hængt op med syge børn, selv været syg, været i en anden tidszone eller simpelthen bare ikke har haft lyst. Og så var der den ene gang, hvor jeg lavede det som et indslag på IG tv. Hvilket gjorde en masse følgere ret så utilfredse, så det ved jeg ikke om jeg tør gøre igen, ha! 

Til gengæld overvejer jeg, om jeg skal til at gemme Fredagsfølger og udgive dem her på bloggen som videoer, til jer der ikke er på Instagram, eller bare ikke når at få dem set inden den forsvinder. Det gjorde jeg i starten, og jeg kan ikke helt huske, hvorfor jeg stoppede. Ræk gerne hånden op, hvis det er noget, I vil have tilbage. 

I årenes løb har Fredagsfølger mest indeholdt helt almindelige hverdagsforløb, ofte til den lidt kedelige side, men set virker nu ikke som om, at det gør det store, da jeg tror, at mange kan spejle sig i det til tider ret trivielle liv jeg trods alt har og som fylder allermest, ved siden af det glimtvis glamourøse influencerliv jeg trods alt også har her og der. Og så var der selvfølgelig fredagsfølgeren over dem alle, hvor jeg fødte en baby i min stue (se den nederst i indlægget her). 

Der har også været nogle afbrudte fredagsfølgere, hvor grunden har været alt andet end lykke og fødsler. Sygdom, dårlige nyheder og ustabilt internet har også været skyld i afbrydelser, men alt i alt har jeg været på pletten fredag efter fredag. Det er hyggeligt, og jeg ser det ikke stoppe lige foreløbigt, også selvom jeg indimellem får at vide at jeg enten opdaterer for lidt eller for meget i løbet af dagen. Sådan er det med det meste jo, at det ikke er alle, der har samme forventning. Jeg kan ikke gøre alle tilfredse, selvom jeg sørme gerne ville. 

Tre år simpelthen, og jeg tør godt love at der mindst kommer tre år mere … Og at der ikke kommer flere fødsler. Det lover jeg desværre også.

42 replies
 1. Julie says:

  Det er så fjollet, men jeg kan SÅ tydeligt huske den fredagsfølger, og hvordan jeg fik et sug i maven da du viste Loulou frem. Så dumt, når man slet ikke kender jer 😅 jeg følger gladeligt med (næsten) hver fredag 🙏🏻

  Svar
 2. Mathilde says:

  Ligesom man ofte kan med store begivenheder ude i verden, kan jeg med dén fredagsfølger huske præcis, hvad jeg selv lavede den dag, og da du første gang viste Loulou frem. Den må virkelig have gjort indtryk! 😅

  Svar
 3. Julie says:

  Jeg rækker også hånden op✋🏼 Jeg er ikke på instagram, og synes det var så hyggeligt at følge med på snapchat.

  Svar
 4. Kristine says:

  Elsker FredagsFølger. Husker også tydeligt den fredag, hvor LouLou kom til verden. Jeg tænkte nemlig at det var underligt, at der var gået så lang tid, hvor du ikke havde opdateret og så var der pludselig en baby. Fortsæt endelig konceptet – det er mega hyggeligt!

  Svar
 5. Marie says:

  Ååååh jeg bliver altså lidt rørt og får våde øjne hver gang jeg ser den følger. Og shit din mand er goals med fredagsslik😍

  Svar
 6. Yasmin says:

  Jeg har ikke instagram mere, og noget af det eneste jeg savner er faktisk at kunne følge dine stories og fredagsfølger. Så du må meget meget gerne dele dem på bloggen 🙂

  Svar
 7. Michelle Jepsen says:

  Tænk sig en gang – jeg har godt nok fulgt med her mange år efterhånden! Og jeg går ingen steder! Og den fredagsfølger vil for altid være den bedste af slagsen 😍

  Svar
 8. S says:

  Puha må tilslutte mig de våde øjne hver gang jeg genser den fredagsfølger og Loulou pludselig ligger i dine arme 😍 Det er så rørende ❤️
  Tak fordi vi må følge med 🙏🏼

  Svar
 9. Iah says:

  Jeg synes det ville være vildt fedt, hvis fredagsfølger blev samlet her på bloggen i én video. Jeg har egentlig Instagram, men ser ALDRIG videoer med lyd – spørg mig ikke hvorfor. Haha. Vil meget hellere se det i en samlet video her. Så hvis du orker, så ville det da være luksus 🙂
  Tak for en dejlig blog og IG.

  Svar
 10. Sarah says:

  Ej kæmpe kuldegysninger over lige at gense din fredagsfølger netop den dag. Er lige selv blevet mor til nr 3, som blev født hjemme i stuen. Det er jo bare så kæmpe stort! Jeg følger med i fredagsfølger, nogle gange ser jeg det hele, andre gange når jeg det halve og enkelte gange uden lyd.. så er den ikke så sjov.. 😉 Men det er jo det der gør den fed! Man kommer og går, som det lige passer i ens egen hverdag.

  Svar
 11. Kristine says:

  Husker også tydeligt den fredag(sfølger)! Boede selv lige rundt hjørnet fra den vilde brand og var gravid med mit første barn. Fik så meget tårer i øjnene, da du viste Loulou frem, ligesom jeg gør nu ved gensynet, mens jeg har andet barn i armene❤️ Tak fordi du deler med os anonyme på den anden side af skærmen😊

  Svar
 12. Sophie says:

  Jeg husker den fredag SÅ tydeligt. Vi boede i samme gård som branden(faktisk lige bagved) og måtte ikke komme ind i flere timer, da der var risiko for nedstyrtning. Utroligt skræmmende, men selvfølgelig endnu værre for dem der mistede deres hjem.
  Kan huske jeg fulgte med på din fredagsfølger, og tænkte: “Åh nej, hvad nu hvis Snegler går i fødsel, og der ikke kan komme en jordemoder frem?” Meget mærkeligt 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det var virkelig også tæt på, at hun ikke måtte komme ind til os. Og var jeg gået i fødsel bare et par timer inden, havde jeg ikke fået lov til at gennemføre hjemmefødslen. Så det var på en måde held i forfærdeligt uheld, at der trods alt gik nogle timer. Jeg har virkelig også sendt de familier, der mistede deres hjem en masse tanker. Jeg mødte en af beboerne fra den ene af lejlighederne nogle uger efter. De har vitterligt mistet alt <3

   Svar
 13. Matilde says:

  Rækker hånden op! Jeg har skrottet instagram og hver fredag overvejer jeg at installere den igen for at følge med 🙈😄

  Svar
 14. Kristina says:

  Elsker stadig fredagsfølger! Mange opdateringer eller få! 🙂
  Var en af dem, der var øv over skiftet til IG, men efter Snapchats frygtelige opdatering for noget tid siden, bruger jeg det ikke længere til at følge folk – kun til at sende lidt billeder til nære venner og familie (de få der nu har Snapchat!) 🙂
  Men er lykkelig over at det kun blev til én på IG tv (det er virkelig et fail fra IG’s side. Og det gør thefatjew og 9gag tit grin med)

  Summa summarum, Keep up the Good work 🙂

  Svar
 15. Karins says:

  Fredagsfølger er fantastisk.
  Bare det at du/I har de samme problematikker som vi andre har og du viser dem er fantastisk.
  Derudover sidder jeg selv pt. højgravid hjemme på sofaen og at se Loulou nyfødt får bare smilet frem.

  Svar
 16. Helle says:

  Jeg eeeeeelsker din fredagsfølger! Det er så hyggeligt og autentisk og jeg er vild med det (og dig! 🙂 ) Jeg fulgte med fra Snapchat til Instagram og for min skyld må du hjertens gerne også udgive fredagsfølger som en samlet video i et blogindlæg. <3

  Svar
 17. Helle says:

  Jeg elsker fredagsfølger🥰 Bliver så glad når jeg går på Insta om fredagen og lige bliver mindet om fredagsfølger i din story! Du er min yndlings-ig’er❣️

  Svar
 18. Rikke says:

  Slutter mig til de mange oprakte hænder! Jeg glemmer at bruge min insta, men læser til gengæld MEGET trofast med her på bloggen, så det ville være rigtig skønt at få fredagsfølger tilbage 😊

  Svar
  • Rikke says:

   Og i øvrigt: ååårh, hvor er den fredagsfølger fin! Var selv et par måneder inde i min anden barsel og TUD-brølede, da det viste sig at Loulou var kommet til verden ❤️

   Svar
 19. Anna says:

  Jeg har fulgt med i ca. 1,5 år, og du er min absolut YNDLINGS blogger!! Du og din familie er så søde, sjove og nede på jorden, og det er simpelthen så hyggeligt at følge med i jeres hverdag.
  Siden jeg ikke har været med fra starten, elsker jeg, når du giver en opdatering på fortiden (som denne med lille Loulous første dag), og fredagsfølger kan slet ikke blive for lang – jo flere stories, jo bedre 😊
  Jeg er for nylig flyttet til USA, og når derfor ikke altid alle dine stories (er 7 timer bagud i tid), så jeg ville blive rigtig glad for en samlet opfølgning her på bloggen.
  Kram til dig og hele din skønne familie ❤️

  Svar
 20. Sisse says:

  Det var så sjovt da Loulou blev født. Hørte om branden på Vesterbro, og det første jeg sagde var panisk “Hvad nu hvis Sneglcille føder i dag!?” Min mand syns det var noget mærkeligt noget at gå op i, men kiggede alligevel med da jeg så din story.. og der var hun så 😀

  Svar
 21. Julie says:

  Jeg elsker fredagsfølger, og hvis jeg en gang i mellem en sen lørdag opdager, at jeg har glemt at følge med dagen før, og derfor har misset det meste, kan jeg blive helt ærgerlig. Så jeg stemmer for, at de kommer på bloggen efterfølgende.

  Svar
 22. Camilla says:

  🙋🏼‍♀️ Ja til fredagsfølger på bloggen. Det er vildt hyggeligt at følge med i din hverdag på den måde ❤️
  Følger godt nok også med på Instagram, men det er ikke altid jeg får se det hele, så det kunne være hyggeligt at se det samlet hér ☺️
  Og så hører jeg til den gruppe der mener at din fredagsfølger ikke kan blive for lang 😉

  Svar
 23. Fru Skov says:

  Jeg glemmer tit at se fredagsfølger, så det kunne være dejligt hvis de blev lagt her på bloggen eller Youtube.

  Svar
 24. Maria says:

  Blev helt øm i brystet ved sidste sætning. Tanken om ikke at få flere fødsler og ikke flere spædbørn. Jeg kender dem.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *