Søndagsanbefalinger

Se tidligere anbefalinger HER

Weekenden er så småt ved at rende ud og jeg er lige nu ved at putte mine piger. Vi har læst bøger, to styks, og nu har Mofibo taget over. For tiden er det “Otto bogen” der hitter herhjemme. Det hedder den ikke. Den hedder “Godnat og sjov godt” og er oplæst af Lars Daneskov, og Uma kan ikke få nok. Jeg har prøvet at ryste posen med lidt Astrid Lindgren og Ole Lund Kirkegaard, men vi vender hele tiden tilbage til Otto bogen. Så det kunne meget passende være min første anbefaling i dagens indlæg.

Min næste er også underholdning til børn, nemlig det bedste legetøj vi har købt meget længe. Magformers: Magnetiske klodser, man kan bygge figurer af, eller bare hænge på køleskabet og tage ned igen, repeat, hvilket kan aktivere husets yngste menneskebeboer længe. De er ret dyre, hvorfor vi i første omgang havde købt en enkelt pakke til deling. Men de er simpelthen så gode og sjove, og kan snildt underholde børnene (og de voksne) i flere timer, så vi skal klart have nogle flere til samlingen. Vi købte vores hos Lirum Larum leg, men jeg er ret sikker på, at de kan findes i de fleste legetøjsbutikker.

Green Kitchen stories: Både deres Instagramprofiler (@gkstories og @luisegreenkitchenstories), hjemmesiden, appen og selvfølgelig bøgerne (dem har jeg vist anbefalet før?). Jeg er SÅ imponeret og oppe og køre over deres univers, og jeg bliver altid helt vildt inspireret. Særligt deres meal prep stories, som jeg i den grad har taget til mig og som har resulteret i, at jeg nu næsten altid har kogt quinoa, grøntsags fladbrød og skrællede gulerødder på køl.

Better box: Jeg har abonneret på Better Box siden i sommers (efter at flere af mine kollegaer havde fået boxen tilsendt – Jeg har selv købt alle mine. Just to be clear), og er simpelthen så glad for det. Kort fortalt er det en månedlig kasse fyldt med sunde(re) snacks. Jeg er ret begejstret for snacks i alle afskygninger og kan sjældent holde fingrene fra snackhylderne i supermarkedet, så at få sendt en kasse min vej hver måned, ofte med varianter jeg aldrig havde prøvet eller opdaget ellers (for det meste med positivt fortegn – Andre gange slet ikke.  Chokolade med kanel bliver for eksempel nok ikke lige min ting). Jeg får Kind Boxen, der typisk indeholder lidt nødder og chokolade, samt diverse barer og slik. Perfekt til madkassen, kontorskuffen, togturen, og/eller tasken.

Fyre: The Greatest Party That Never Happened på Netflix:

Woooow. Bare wow. Rimelig vild dokumentar, der giver et indblik i et helt vildt set up, der aldrig blev til noget, plus en reminder til alle om, hvad sociale medier kan på godt og ondt, og ikke mindst, at hvis det lyder for godt til at være sandt, Well…

Det var vist det for denne gang. Jeg har også nogle beautyfavoritter, men dem samler jeg i et indlæg for sig.

God søndag <3

7 replies
 1. Helene says:

  Kender du den veganske blog Thefoodietakesflight? Vildt lækre opskrifter med meget anderledes opskrifter end de sædvanlige curries og asiatiske som jeg er lidt ved at køre død i herhjemme.

  Svar
 2. Marie / krøllerier says:

  Vi er også temmelig pjattede med Magformers! Min søn fik et sæt med politiblink til sin fødselsdag. Til jul fik han så to kasser magneter. Jeg mente, at vi skulle bytte den ene, men han fik overbevist mig om at beholde dem. Det var fornuftigt! Nu har vi købt flere hjul, så der kan bygges biler. Også en varm anbefaling herfra!

  Svar
 3. Anja MN says:

  Magtformers er genialt. Min datter på 2,5 år elsker dem. Hvis ikke I har hjul, så kan det klart anbefales. Ooooog så har jeg faktisk flere gange spottet dem til lidt nedsat pris i den lokale Føtex 👍🏻

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *