Skønhedsfavoritter: Hverdag

INDEHOLDER REKLAMELINKS (markeret med *)

I ved det sikkert allerede, hvis I har fulgt bare en lille smule her eller på Instagram. Jeg kan virkelig godt lide makeup, cremer, ting og sager til håret, ansigtet, kroppen, alt det der, og har efterhånden fået afprøvet en hel del, fundet mindst lige så mange favoritter og samtidigt udelukket en masse. Da jeg gik mine skabe igennem for at udvælge sager til det her indlæg, var det alligevel en anelse overvældende, hvor mange ting jeg holder af og sværger til, og det var derfor svært at begrænse mig, men jeg håber, at I kan få noget ud af det, så here goes …
Jeg bestræber mig på at rense mit ansigt hver dag, også når jeg er træt, fuld, uden overskud, eller alle tre. Med nogenlunde succes. Jeg bruger nogle forskellige produkter til det alt efter hvor meget eller lidt makeup jeg har haft på, hvordan min hud opfører sig, eller bare hvor travlt/træt jeg er.
Micellar er muligvis en af de bedste opfindelser nogensinde. Det er rensevand, som fjerner det meste makeup og snavs, hurtigt og effektivt uden vand. Jeg er ligesom rigtig mange andre meget begejstret for Bioderma. I ved, den man tidligere nærmest kun kunne få i Frankrig og på udenlandske webshops, men som nu også forhandles mange steder i Danmark. Blandt andet på apoteket og sågar i Normal.

Garnier* har også lavet en virkelig god version, som er den jeg bruger for tiden.
Det er denne HER*
(*Reklame/gave: bemærk at jeg har modtaget Garniers Micellar som gave)

Når jeg skal lidt mere i dybden og har tid til det, bruger jeg en rensegel. Typisk Ole Henriksens Face the truth rens. 195,- HER*
I slut 90erne da jeg for alvor begyndte at interessere mig for makeup og den slags, brugte jeg skintonic hver dag. En ret hidsig en, som nok ikke var det bedste på min teenagehud, men jeg brugte den alligevel troligt i årevis. Det stoppede jeg helt med, indtil for nyligt. Nu veksler jeg imellem nogle forskellige typer tonere, og har netop fået Ole Henriksens Glow2OH Dark Spot Toner med posten (reklamegave) for nogle uger siden og er meget begejstret. Den har virkelig gjort gode ting for min kedelige vinterhud, som har tendens til at slå lidt ud og blive grå. Jeg har brugt toneren i en uges tid og kan allerede se en forskel. Kæmpe anbefaling. Find den HER*

Ecookings peel maske er seriøst den bedste jeg har prøvet. Jeg bruger den en gang om ugen og anbefaler den til alle jeg møder, næsten. Man bliver knaldrød i hovedet og når at blive en anelse bekymret, i hvert fald første gang man bruger den. Men når rødmen forsvinder og man har fugtet sin hud godt, får man den vildeste glød. Jeg bruger den om aftenen inden sengetid, vasker den grundigt af, og sover med en fugtmaske, og vågner fem-ti år yngre – i hovedet. No shit.
Find den til 270,- HER*

Pudderdåsernes t-zone peeling* er helt fast i min morgen og aften rutine og har været det i årevis, efter rens, inden fugt. Jeg har svært ved at leve uden. Min hud har været væsentlig pænere i den tid jeg har brugt den, og jeg får så godt som aldrig bumser længere.Find den til 165,- HER*
(*den første var en gave fra dåserne selv, men jeg har nok købt fem eller seks siden, så ved ikke helt om det gælder som reklame længere)

Så er der serum, som jo er en mærkelig ting egentlig, men ikke desto mindre vigtig, har jeg fundet ud af. Det er en slags koncentreret eliksir, man tager under sin fugtighedscreme, og det gør virkelig hele forskellen. Jeg bruger nogle forskellige, men er særligt begejstret for Ole Henriksens Truth serum, der er virkelig drøj i brug og som trænger ind i huden ret hurtigt. 495,- HER*
Purely Professionals serum kan jeg også stå inde for. Den giver lidt ekstra fugt under dagcremen og får makeuppen til at sidde pænere, er min erfaring. Køb den på apoteket eller på PPs hjemmeside HER.

Rudolph Care Acai serum er nok den bedste jeg har prøvet. Men til prisen på svimlende 800,- har jeg ikke fået købt en ny, efter den jeg købte i lufthavnen sidste år løb tør. Den kan købes i Matas og Magasin, i lufthavnen (en anelse billigere) og HER*

Så er det øjencreme, som lidt ligesom med serum først er noget jeg for alvor har fundet ud af gør en forskel efter jeg er blevet ældre.
Jeg bruger lige for tiden Ole Henriksens banana bright og har tidligere (indtil den var tom) Karmameju eye couture. Begge er helt geniale.
Ole H Truth Banana bright eye cream 395,- HER*
Karmameju Couture, 375,- HER*

Og den uundgåelige: Dagcreme (og natcreme, bruger dem til begge)
Jeg skifter lidt imellem Ole Henriksen C-Rush Brightening Gel Cream og Cliniques moisture surge 72h. Begge er virkelig virkelig gode!
Ole H HER*
Clinique Moisture Surge, 245,- HER*
(den lille på billedet, købte jeg i lufthavnen for nyligt. Skide god til at have med sig)

Make up:
Jeg bruger ikke makeup hver dag, men i vintermånederne har jeg for det meste som minimum concealer og blush på.
Lige præcis concealer er en af de remedier jeg helst ikke ville være foruden, og jeg har efterhånden afprøvet de fleste og fundet mine favoritter. Jeg har nævnt den før og er fortsat ret meget oppe og køre over den, og en anelse knust over at jeg ikke kan finde min, nemlig denne her. Men så er det godt at den næstbedste ligger i min taske. Den er også noget billigere, men skal påføres noget oftere. Eraser concealer fra Maybelline HER* (findes også i Normal). Jeg har den i farven Honey.

Så er der foundation som heller ikke er noget jeg bruger hver dag, men som sagt: Vinter.
Mine favoritter er: Clinique even better glow (jeg har skrevet et sponsoreret indlæg om den her, men har siden da købt den et par gange) og så min nyeste opdagelse, som Silke Grane har anbefalet (jeg stoler i det hele taget virkelig meget på, hvad Silke siger, når det kommer til beauty. Hun var min sidemand på IN redaktionen i sin tid og har i årenes løb givet mig mange gode råd og tips), nemlig The makeup library foundation serum, fra Normal (!) Den er meget tynd og let i konsistensen, nem at bruge og simpelthen så god. Jeg er vildt glad for den.

Clinique Even better glow 275,- HER*
the makeup library Foundation serum, 67,- i Normal. (jeg har farven medium).

SÅ er vi nået til blush og bronzer, som virkelig kan gøre en forskel for ens udseende. I hvert fald mit.
Jeg bruger allermest:
Nilens jord No. 503 Velour. Super fin brun farve uden shimmer. Fundet i Matas til 255,- HER*

OG Irina the diva palette. SÅ god. Så så så god. Jeg bruger ‘milf’ og ‘Marilyn’ blandet sammen på kindbenene som blush. Død pænt! OG ‘Fake it’ på øjnene til hverdag, nogle gange blandet med den perfekte orange ‘Chill’ (som også er drønpæn sammen med ‘#instaGlam’ og ‘Revenge’ og en sort eyeliner til fest) … Find den til 300,- i Matas eller HER*

Øjenbryn. Jeg bruger en pen fra Loreal, der både er nem at bruge og giver et fint og naturligt resultat. Skal der lidt ekstra til, bruger jeg en brow powder fra Nilens Jord.

Pen til 65,- HER*
Brow powder 165,- HER*

Mascara. Her må jeg indrømme at jeg ikke er så rutineret. Mine vipper er ret medgørlige og har mest bare behov for en lile smule farve og fylde. Jeg er nemlig ikke så meget til edderkoppe-looket, der ellers ser vanvittig flot ud til andre. Så det bliver altså oftest best bare lige den jeg får fat i fra min makeup pung. Jeg er generelt glad for alle fra Benefit, Nilens Jord og Maybelline…

Læber: Jeg er en carmex pige (hold kæft, en lortesætning. Men det er jeg altså), læbepomaden. Helst den på tube. Og så har jeg typisk enten noget nude eller peachet ovenpå. For eksempel Clarins Eclat minute i farven 02 (HER*), eller estelle & thild lip balm i Blossom Beige HER.

… NU sagde jeg godt nok at det var hud og makeup det handlede om, men jeg bliver nødt til at nævne en enkelt hårting. Mineral Dry paste fra Bjorn Axén. Giver den fineste struktur, særligt til de glattejerns-krøller jeg for det meste sporter, når der ikke sidder en knold på mit hoved.
Køb den til 208,- HER*

Ooooog til aller aller sidst. Parfume! Carvens Dans ma bulle (ja, det hedder den altså). Jeg har både en stor flaske derhjemme og så en lille en til at putte i tasken. Den dufter skide godt, simpelthen.
Find den HER*

Slut. Stop. Det blev langt. Meget længere end det var meningen.

Håber virkelig at bare nogle af jer fik noget ud af det, for ellers har jeg lige spildt både min egen og jeres tid. God fredag ligemeget hvad!

 

21 replies
 1. Cille says:

  Så fint indlæg👌 Særlig fedt du har gjort så meget ud af at forklare hvilken slags reklame det er fx. Gave, samarbejde osv. – meget overskueligt for mig som læser, tak☺️

  Svar
 2. Line says:

  Tak for det 😊 jeg er ikke den store male-up pige, men det er god inspiration. Og hvis jeg lige må anbefale verdens bedste mascara – Definicils fra Lancome – den er der bare aldrig noget som helst pis med – flotte vipper, adskilte og uden klumper..

  Svar
 3. Louise says:

  Yay! Jeg får lyst til at prøve det hele simpelthen. Du ser jo altid bragende godt ud, og naturlig.

  Eneste malurt i bæret er, at det ikke var et videoindslag 🙂

  Tak for tips
  /Louise

  Svar
 4. Tina says:

  Så brugbart…mere af det og gerne flere videoer.
  Det her er den slags indlæg jeg ikke venter med og læse, men sluger hvor jeg står eller går

  Svar
 5. B says:

  Elsker sådan nogle indlæg 😊 Så godt og gennemarbejdet! 😊
  Og bare et lille tip ang. den serum fra Rudolph Care. Hvis du nu skulle kende nogen der rejser til/fra Færøerne, så fås den i lufthavnen der, og nok til en meget lavere pris end butikkerne 😊

  Svar
 6. Charlotte says:

  Ehm. Den der ansigtsmaske fra Matas. Hvordan bruger man den? Jeg smurte på, lod sidde i 10 minutter og vaskede af. Ingenting skete. Blev ikke rød i hovedet, ingen forskel bagefter. Nedtur 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Er du sikker på at det er den? Ecooking peel maske? Det er da helt vildt, du må virkelig have en hårdfør hud. Jeg bliver fuldstændigt ildrød af den og har max haft den på i fem minutter af gangen.

   Svar
    • Maja says:

     Hej. Vil bare sige at jeg heller ikke blev rød de første par gange. Prøvede at smøre et lidt tykkere lag på. Ikke meget tykt, men havde simpelthen været for karry med den i starten. 😉

     Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *