Shopping: 8 varme snørestøvler

INDEHOLDER REKLAMELINKS (Markeret med *)

OKAY, hvor var det koldt i dag! Jeg har på ingen måde været klædt på til det, hvilket selvfølgelig er fuldstændig min egen skyld, men stadigvæk. Det haglede i morges og turen ned til stationen føltes som at blive pisket i ansigtet med en pose frosne ærter. Brrrr! Mine tæer var også godt frosne længe efter, og fik mig til at længes ekstra meget efter de støvler der er på vej til mig med posten.
I min jagt på vinterstøvler af den lidt mere praktiske slags (og ikke bare endnu et par pæne læderstøvler som dem jeg har et par stykker af allerede), fandt jeg mange ret gode bud, og dem deler jeg selvfølgelig med jer lige her… Der er lidt forskellige prisklasser, men gode støvler, i hvert fald dem jeg falder over, er åbenbart bare små pebrede i prisen. Jeg drømmer i øvrigt selv voldsomt om særligt nummer 5, men, det bliver ikke denne vinter, for så har jeg ikke råd til andet, men altså, det er jo tilladt at drømme…

1.Dr. Martens hos ASOS til 1333,- HER* De er altså ret seje dem her. Jeg elsker at Dr. Martens er tilbage (for at blive?) og jeg er ret pjattet med den matte overflade og shearling detaljen, som jeg forestiller mig er ret fin til mørkeblå jeans eller grå strømpebukser.

2. Det er de her basser fra See By Chloé* som jeg selv har bestilt. De findes også i mørkebrune* (de fleste størrelser er dog udsolgt), men jeg er ret vild med den lyserøde detalje på dem her, så det blev dem jeg klikkede hjem. De koster knap 3000,- Og så er mit støvlebudget vist også nået for i år. Desværre.

3.Timberland støvler hos ASOS til 1600,- HER* – Klassiske flade sorte Timberlands i et børstet look. Jeg kan virkelig godt lide dem og bliver pludselig mindet om, at jeg godt kunne bruge et par nye sorte snørestøvler… Næste år. Måske.

4. Flade snørestøvler fra & Other stories 1150,- HER* Sorte støvler med en lidt spidsere snude end ovenstående. Også pæne….

5. Støvler fra Gucci* på Net a porter. Min mands veninde Sille, har dem her, og hvis hun ikke var et lille nips med ditto nipsefødder, havde jeg sgu rullet hende. Jeg elsker dem, men de koster 7600,- Så…. Ja.

6. Sorte bløde støvler fra Billi Bi* Jeg har kigget på dem her et par gange og forestiller mig at de er helt vidunderlige at træde ned i, sådan lidt bamsestøvleagtige, bare pænere, hvilket man godt kan drømme om, når man skal på legeplads, ud med hunden eller på gåtur i skoven. De er lige nu sat ned til 1019,-  (de findes i øvrigt også i lyserøde* !!)

7. Støvle med faux fur fra Sam Edelman til 1255,- HER* Personligt bliver det lidt for pelset til min smag her, men der er alligevel noget over dem. Jeg kan godt lide at den ikke bare er brun, eller sort, men at der sker lidt. Den findes også i grøn HER*

8. Snørestøvle med chunky sål fra Ganni til 3100,- HER* Der er sådan lidt vandrestøvle (på speed) over dem her og jeg startede med at synes de var ret skrækkelige, men de vokser altså på mig. Særligt efter at jeg så en pige med dem i den hvide version* i toget for nylig.

1 svar
  1. M says:

    Dine nye støvler er helt utrolig meget flottere end nr. 5! Det synes jeg i hvert fald, men hvad ved jeg. Jeg er fra Jylland og herover kaster vi relativt sjældent 7600kr(!!) efter rumsko til hverdagsbrug 😝

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *