Nyt år, brandvabler og forsinket hverdag

Godt nytår!

Jeg håber I har haft en dejlig nytårsaften, en rolig 1. januar og en god start på arbejde. Vi havde en helt kaotisk 31. december, hvilket I har set, hvis I følger med på instagram. Det meste gik skævt, og jeg har blandt andet scoret mig tre brandvabler på venstre hånd – Ikke på grund af fyrværkeri eller noget i den retning. Den salgs holder jeg mig fuldstændigt fra. Det er en kageskade. Simpelthen. Kort fortalt; en varm ovn, en plade med kransekage og min bare hånd. Virkelig smertefuldt, virkelig dumt. Derfra gik alt lidt i kludder, små irriterende og egentlig ligegyldige ting, der bare byggede sig op og tog modet lidt fra mig. MEN. Det endte alligevel lykkeligt, kransekagen blev vellykket, maden vi havde bestilt hos Meyers smagte dejligt, børnene og hunden opførte sig eksemplarisk hele aftenen, vores venner er skide søde, der var rigeligt med vin og vi havde trods lidt startproblemer en virkelig dejlig nytårsaften.

1. januar forløb forholdsvis rolig, selvom det var med en rastløs mand, der både ville på tur og havde planer om det helt store oprydningsprojekt (1. januar?!), trætte gnavne børn, en halvanden årig, der ikke ville sove til middag og så videre. Men vi kom igennem dagen og vores slikskab, spiste burger til aftensmad og gik tidligt i seng. At jeg så først faldt i søvn ved firetiden fordi at vores stillads knagede og bragede i blæsevejret, er lidt en streg i regningen. Jeg har heldigvis en rolig onsdag, med en smule arbejde, hygge med børnene, og en middag med Hornbækdamerne* i aften . Det er lige til at holde ud.

Både sfo, vuggestue og børnehave holder lukket ugen ud, så jeg har i det hele taget begrænset med arbejde denne uge, og Michael holder helt fri, så hverdagen rammer os først for alvor i næste uge, og det passer mig så fint.

Jeg har tillusket mig et par timers kontortid nu her, mens hunden sover og Michael og børnene ser Coco og drikker te. Jeg skal have styr på en masse billag og den slags kedelige ting, og så håber jeg at få tid til at færdiggøre et shoppeindlæg med udsalgsfund til jer.

Rigtig god dag og godt nytår til jer allesammen, og endnu engang tak fordi I følger med. Jeg glæder mig til endnu et friskt år sammen med jer.

*Hornbækdamerne er en gruppe på efterhånden mere end 40 kvinder, der bor i Hornbæk, som jeg mødes med ind imellem. Det kan virkelig anbefales hvis man er tilflytter til en ny by, at oprette en sådan gruppe. Sig til, hvis jeg skal skrive mere om det.

 

18 replies
 1. Maria says:

  Rigtig godt nytår til dig og din familie 😊
  Jeg vil rigtig gerne læse mere om hvordan Hornbækdamerne er opstået. Min familie og jeg flyttede selv til en ny by i sommers og kunne godt bruge noget inspiration til at opstarte noget nyt

  Svar
 2. Line says:

  Rigtig godt nytår🎉😊 jeg vil meget gerne høre mere om Hornbækdamerne! Vi er netop flyttet hjem til hovedstaden efter et udlandsophold og det jeg savner allermest er vores community. Skønt at være hjemme blandt venner og familie men hold nu op alle har travlt! Jeg vakler mellem at indkapsle det som et kapitel i vores udlandseventyr eller eftersøge det og flytte til en lille by😆 Vi er omgivet af søde mennesker i vores hverdag men svært at ses på den måde at man virkelig har kontinuitet i hinandens liv og hverdag. At se fx hinandens børn hver dag og høre om småt og stort. Lige præcis her jeg framer det som noget landsbyidyl med en kop kaffe over hækken (som vi ikke har i lejlighed…😉). Men tænker det måske er svært at finde i en travl dansk hverdag eller!??? Vil meget gerne høre fra andre.

  Svar
  • SofieW says:

   Vi bor i København i en andelsforening, som netop har noget af det du efterspørger. Vi holder nytår sammen, passer hinandens børn, drikker fredagsvin i gården om sommeren og kaffe og strik om vinteren og de store børn løber selv frem og tilbage. Vi føler os vildt heldige og taknemmelige, men det er faktisk først kommet her efter vi har boet her i knap to år.

   Svar
 3. Elise R. says:

  Argh min mand gik også igang med oprydning. Den slags burde altså ikke helt være tilladt 1. Januar! Men rigtig godt nytår! Jeg glæder mig til endnu et år og en masse hundespam, når nu jeg ikke selv har sådan en lille vaps ❤️

  Svar
 4. Laura says:

  Godt nytår til alle i sneglehuset✨! Jeg vil også meget gerne høre mere om ‘Hornbækdamerne-konceptet’ – vi er selv lige flyttet til en helt ny by😊. God bedring med hånden❤️.

  Svar
 5. Sophie says:

  Det vil være sjovt at høre mere om Hornbækdamerne. Hvis man må komme med ønsker vil det også være vildt spændende med en update på jeres sneglehytte – er det ikke ved at være tid til en video på youtube? Det håber jeg, du synes 🙂

  Svar
 6. Helene says:

  Kan godt se problematikken i kombinationen af oprydningsprojekt og 1.januar…men først og fremmest er jeg både imponeret og død misundelig på, at du har en mand, der rydder op på eget initiativ!😂

  Svar
 7. Lou says:

  Rigtig godt nytår til dig og din søde familie. Kunne være så spændende at læse mere om Hornbækdamerne, og hvordan I blev til. Er selv flyttet tilbage til min hjemby efter 15 år i Kbh, og har nu endelig fået lysten og overskuddet til at møde flere nye folk i min gamle/nye by. Så sådan et arrangement kunne være vildt spændende at høre om 🙂

  Svar
 8. Bina says:

  Jeg tilslutter mig de damer, der er nysgerrig efter at vide mere om Hornbækdamerne 😉 sidder selv selv et stykke fra Kbh i en mindre kystby, og kunne virkelig godt bruge et indspark til hvordan man får kick-startet sådan et projekt, og lidt mere viden om hvordan jeres gruppe fungere 😉 tak for en altid skøn blog og godt nytår.

  Svar
 9. Sanne says:

  Er Hornbækdamerne kun for tilflyttere?eller kan man som mig som har boet i byen i 6 år også deltage i fællesspisningen?😊Tak for en super fed blog og godt nytår🎆🎉😄

  Svar
 10. Anne Mette Sutrowitz says:

  Godt nytår! Og tak fordi vi må følge med 🙂
  Jeg vil også rigtig gerne høre mere om den gruppe. Hvordan og af hvem er den startet? Hvad laver i? Hvor mødes i og hvor tit. Det ku være fedt med et indlæg om det 👍🏼

  Svar
 11. Karina Simonsen says:

  Godt nytår! Vil gerne høre mere om Hornbækdamerne. Det lyder som en ret stor gruppe! Hvordan lader det sig gøre? Så store stuer (eller cafeer i en lille by) kan vel være svære at opdrive. Måske mødes i på stranden hver gang?… Har I faste aftaler, eller er der en, der tager initiativ og inviterer?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *