Mandag, snevejr og byggekaos

Det er efterhånden blevet et fast indslag på bloggen med de her mandagsindlæg, hvor jeg lige giver en status på weekenden, sindsstemningen og ugens planer. Det kan jeg godt lide.
I dag har jeg arbejdet hjemmefra. Det var egentlig ikke planen, men for en gangs skyld sov alle til klokken 7.15 og havde derefter lidt svært ved at komme ordentligt op og i gang. Så inden vi kom ud af døren var den næsten 9, og ingen af mine børn havde den store lyst til at blive afleveret. Otto blev puttet på sofaen med feber, og Loulou og Uma kom afsted, men i et meget langsomt tempo, så da de var afleveret var klokken 10, og sneen stod ned om ørerne på mig, så i stedet for at gå mod toget, slentrede jeg hjem til feberbarnet og hans far, der var trukket i byggetøjet, og satte en hjemmearbejdsstation op i køkkenet. Her sidder jeg endnu og prøver at få et overblik over ugen, mine planer, mine to dos og alt det løse, imens jeg indimellem bliver bedt om at tage stilling til noget byggerelateret. Jeg har udsigt til vores anneks fra min plads, noget af haven og vores tidligere terrasse, der nu bare er et hul i jorden, bogstavligt talt. Vi er nemlig gået i gang med runde to af vores temmelig store renoveringsprojekt. Det var egentlig ikke meningen at det allerede skulle være nu, men lige som med så meget andet i vores liv, kunne vi ikke vente, og der var ikke langt fra tanke til handling, og nu er der gjort klar til nyt gulv derude. Der kommer et separat indlæg om det hele på et tidspunkt, til dem det måtte interessere. Ellers er der altid @sneglehytten på instagram. Jeg skylder jer også en house tour, den er på trapperne, men har vist sig at være sværere at få i hus end først antaget. Jeg har både tiden og lyset i mod mig.

I weekenden har der været ret meget ro på, særligt sammenlignet med sidste weekend, hvor stemningen var en anelse elektrisk på den tunge måde. Vi haft besøg af mine forældre, og så har børnene været småsløje, så vi har primært tøffet rundt i nattøj og spist kanelsnegle og drukket the. Helt genial weekend i virkeligheden, og meget tiltrængt efter lidt mange planer og gang i den i ugevis. Resten af ugen er jeg i København, hver dag. På kontoret, til møder, diverse ærinder og et par sjove aftaler også. Det er som om, at hverdagen langt om længe har taget ordentligt fat, selvom den første uge eller to af året fik det til at føltes som om, at det aldrig ville ske. Sidste uge startede godt, men havde lidt mange bump på vejen, så jeg satser og håber på at denne bliver helt modsat. Snevejr og feberbørn om mandagen, toge der kører til tiden, gode nyheder og vintersolskin resten af ugen. Sådan må det være.

God dag og uge til jer. Vi skrives ved.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *