I øvrigt

 • Forstår jeg ikke helt hadet rettet mod forældreintra. Jojo, mange af funktionerne kunne da godt være en anelse smartere og brugervenlige, men derudover er jeg ikke helt med på hadbølgen. Jeg synes tværtimod, at det giver et rart overblik meget af tiden.
 • Er jeg hoppet på sellerijuice bølgen. Den hvor man skal drikke ren sellerijuice på tom mave hver morgen. Eller altså jeg har gjort det i to dage og har i sinde at fortsætte lidt endnu. Hvorfor? I et forsøg på at booste min krop, min hud, mit humør og helbred en anelse, da alle fire områder er lidt grå og tarvelige for tiden.
 • Kommer fjerde sæson af Love Island UK på Viaplay til februar (Tak for heads up, Jeanett), og jeg er som forventet ret begejstret!
 • Fik jeg tydeligvis en overdosis af fastelavnsboller sidste år, for jeg har på ingen måde lyst til at sætte tænderne i en i år. Ikke engang dem med Sarah Bernard fyld fra Lagkagehuset.
 • Skal jeg sove hos mine forældre i København i nat, og havde jeg som altid, når jeg ingen bagkant har, presset alt for mange ting og aftaler ind i mit program i eftermiddag og aften. Men det gik. Ish.
 • Føler jeg at januar har varet i flere måneder.
 • Er Rachel, min bff, med i det nyeste afsnit af Dårligdommerne (podcast!) og jeg er SÅ misundelig. Men jeg fik i det mindste en t-shirt. Så.
 • Spiste jeg Ramen til aftensmad. Eller jeg nåede at få et par bidder, inden jeg fandt et meget langt hår, der ikke var mit eget…
 • Skal jeg ikke have ramen igen lige foreløbigt. #sart
 • Fik jeg til gengæld en øl og to glas vin, og er på grund af manglende indtag af aftensmad og virkelig lav alkohol tolerance nok lidt fuld i skrivende stund.
 • Godnat. Jvf. Ovenstående punkt.

18 replies
 1. Milla says:

  Sellerijuice!? Jeg er helt med på at booste sig selv, men beskriv lige smagen? Jeg synes det lyder som tortur, men jeg kan heller ikke fordrage selleri. Jeg tager selv ingefærshot – og jeg køber dem, efter lidt for mange mislykkedes forsøg, der blev alt for sure.

  Mht. længden af januar – JA! Jeg er netop blevet sygemeldt med hjernerystelse og selvom jeg skal gå hjemme i 2 uger, kommer jeg tilbage til februar? Hvordan kan januar vare SÅ længe?

  Svar
   • Milla says:

    Jeg fandt en del videnskabelige artikler om det og hvis det er lettere at drikke end spise, then count me in. Næste spørgsmål; laver du selv saften eller kan det faktisk købes?

    Svar
  • Lærke says:

   Bliver nødt til at kommentere, at du i så fald bør forsøge at holde dig fra skærme for dit hoveds skyld! God bedring, jeg har selv været der og det er ikke sjovt.

   Svar
 2. Laura says:

  forklar mig lige hvordan man booster sin krop? altså hvad betyder det? 🙂
  bliver lidt træt nogle gange over sådan sundheds-smart-i-en-fart-sprog…..

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det betyder, at jeg gerne vil kvikkes lidt op ovenpå marcipanindtag og gråvejr. Ved ikke om jeg vil kalde det Sundheds smart i en fart sprog. Boost er jo bare et ord 🤷🏼‍♀️

   Svar
 3. Mia says:

  Hvordan laver du din juice? Med en juicer eller? Jeg vil selv gerne hoppe med på bølgen! 🙋🏼‍♀️💪🏼

  Svar
 4. Katharina says:

  Hvis man gerne vil booste immunforsvaret lidt, så kan man med fordel teste med mælkesyrebakterier, dem fra Udo’s Choice er gode, fordi der er så mange forskellige bakteriestammer i. 70% af ens immunforsvar sidder i tarmsystemet og efter sigende er vores mad i dag så forarbejdet, at vi sket ikke har de bakterier i tarmen som ville være optimalt. Det gav i hvert fald mening for mig. Og vi blev tilbudt at være med i et forskningsforsøg på Hvidovre af en sammenhæng mellem mælkesyrebakterier og sygedage i daginstitutioner da vores mindste datter blev født, så tydeligvis er der også andre der synes det er interessant. 🙂

  Svar
 5. Bettina says:

  Jeg har det også fint med forældreintra og tænker, at det er populistisk og symptombehandling af værste skuffe…

  Svar
 6. Ann Chrissie says:

  Ej hvor har jeg bare lyst til at give dig en kæmpe krammer ❤️ Jeg håber resten af januar kommer til at gå hurtigere for dig, og at sellerijuicen virker som magi ⭐️💪🏻
  Det er jo frygteligt ikke at have lyst til fastelavnsboller! 😱 Jeg har hørt om nogle med skildpaddefyld – dem gad jeg virkelig godt smage 🤩

  Svar
 7. C says:

  Virkelig god liste!
  Dog en lille kommentar- nu skrev du jo lidt om mørkeland, for nyligt og jeg er bestemt heller ikke glad for deres koncept. Især deres egne meninger om sagerne virkelig enormt usaglige og dømmende!
  Men synes faktisk også dårligdommerne er ret usmageligt. De første par afsnit jeg hørte var sjove, men hen ad vejen blev det simpelthen for “mobbende” i tonen, hvis det giver mening?
  Jeg synes det er helt ok at gøre grin med film – men synes virkelig de er hårde ved enkelte personer(især skuespillerinder).
  Og efter podcasten er blevet større og har flere afsnit, så synes jeg også dem de sparker på, bliver mindre og mindre.
  Den amerikanske How did this get made, går primært efter store produktioner med en eller anden uforklarlig succes eller i hvert fald mange penge bag.
  Den danske er bare hård.
  Det ved jeg ikke hvad du tænker om?
  Men tak for godt indlæg 🙂
  C

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg synes der er stor forskel på at tale om mord for morskabens skyld og at tage gas på skuespillere, hvis jeg skal være helt ærlig. Men jeg synes faktisk også, og har også italesat, at jeg indimellem synes at DD er lige lovligt hårde i tonen 🙂

   Svar
 8. Emilie says:

  Jeg forstår ikke det der med intra, er dog nok også inhabil da jeg selv er lærer. Men altså, vi skriver ugeplan hver uge og nyhedsbrev 4 gange om året, og så selvfølgelig mails til enkelte forældre og en gang imellem hele klassen hvis der er sket noget. personligt bruger jeg langt hellere min arbejdstid på at udvikle undervisning end på at skrive mails 🙂

  Svar
 9. Nina Skov says:

  Det er noget værre fup – det der med selleri juice. Det er ham fyren medical medium (Anthony et eller andet) der har startet trenden – og størstedelen af det han skriver er direkte løgn. I hans disclaimer på hans hjemmeside råder han endda alle til at konsultere læge før man starter på hans såkaldte sunde kur.
  Prøv at søge på “celery juice scam”.
  Hilsen lægen 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *