Sneglehytten: Et år senere

Vi er jo midt i et ret omfattende renoveringsprojekt som I nok kan huske. I disse dage er det præcis et år siden at handlen gik igennem og om få uger dermed et år siden vi fik nøglerne. I elleve måneder har vi revet ned, bygget op, lagt planer, ændret planer, haft kriser, være glade, været frustrerede, haft travlt, været trætte… og så videre. Det har været og er skide hårdt rent ud sagt og der er lang vej igen. Vi har gang i flere forskellige projekter på og i huset og det tager tid og energi. Nogle dage er vi fulde af gå på mod og lykke, andre dage rammer træthed, underskud og frustration for fuld smadder. Der er ingen tvivl om at det er både sjovere, nemmere og langt mere overskueligt at renovere om sommeren, og derfor er det også lidt tungt for tiden, fordi det er koldt og mørkt. Dagene er korte og det samme er vores lunter. Men men meeeen, det går faktisk fremad og vi begynder utroligt nok at kunne se en slags ende på det. Den er langt væk. Enden. Men den er der et sted. Det der er færdigt spiller max og vi elsker at være her, også selvom her på grund af renoveringen roder og støver. Der er noget hyggeligt i det, selvom jeg gerne indrømmer at jeg ind imellem fantaserer om nybygget lækkerhed med intakte lofter, fodpaneler og tætte vinduer. Men jeg elsker virkelig vores skæve skøre Villa villekulla hus, og det meste af tiden elsker jeg også projektet og processen, og jeg er skide stolt over hvor meget vi har nået og hvor pisse fedt det bliver.

Især min kære og helt vildt seje mand trækker det tunge læs med renoveringen og byggeriet, samtidigt med at han rummer min utålmodighed og til tider lettere opgivende facon, og også lige har overskud til at være far på den tålmodige og overskudsagtige måde. Han er en superstjerne på alle leder og kanter, og jeg gad virkelig ikke gøre det her med andre end ham.
Meget er sket og vi opdaterer løbende på Instagramprofilen @sneglehytten
Jeg har sat superstjernemanden til at tage billeder af nogle af de lidt mere færdige ting i huset i morgen, så det ikke kun er ødelagte vinduer, råddent bindingsværk og procesbilleder, der fylder. For vi er som sagt virkelig langt. Badeværelset er færdigt og helt genialt flot, stuen er lige ved og næsten færdig, og det samme gælder køkkenet, som dog fortsat mangler et loft. Også vores soveværelse er blevet fint, og mit skab, og meget snart børnenes værelser (det evige opbevaringsdilemma skal lige løses for alvor).
Det sidste år er fløjet forbi og vi har nået mere end jeg turde håbe på, så jeg glæder mig om muligt endnu mere til at se, hvor vi er om et år. Det bliver godt!
7 replies
 1. Lou says:

  Det er så vildt og så sejt at I gør det. Og så glæder jeg mig ekstremt til at se opbevaringsløsninger på børneværelset! Er selv ved at gå amok over, at jeg endnu ikke har fundet den rette løsning, til alt det legetøj som jo bare oftest ligner rod. Men gemmes væk eller op i højder, skal det heller ikke, da drengene også skal kunne komme til det. Synes det er SÅ svært..

  Svar
  • Sara says:

   Det kan anbefales at tænke opbevaringen ind i selve møblerne – eks. ved at bygge en seng med skuffer nedenunder eller bygge en bænk man kan sidde på med hulrum i. På den måde kan børnene selv komme til legetøjet og opbevaringen tager ikke ekstra plads. Som barn havde jeg selv en kæmpe skuffe nedenunder min seng til alt mit lego (og min lillebror ligeså, for han arvede arrangementet da jeg blev for gammel til det), og det var altså et kæmpe hit hos os begge to. ☺️

   Svar
 2. Sara says:

  Jeg vil lige slå et slag for Trævarefabrikkens Udslags Brick skuffer, de er altså geniale og flotte til legetøj. Vi har dem i spisestuen som led i en væg-væg bænk 😊

  Svar
 3. Nia says:

  Jeg nyder at følge med i jeres renoveringsprojekt 🏡Du er totalt min yndligsblogger – super empatisk og sej, og så er dine indlæg altid relevante 😊
  Og så lige et spørgsmål: Hvornår kommer næste afsnit af voksen abc?

  Svar
 4. Helle says:

  Har nydt at følge med på bloggen “Sneglehytten”, kommer der flere indlæg på den blog, eller er det helt slut?

  Svar
  • Sneglcille says:

   For nu er det helt slut. Det blev desværre for meget at holde styr på, og jeg er ikke så god til at gøre ting halvt. Men jeg tænker at skrue lidt mere op for hussnakken her på siden i stedet 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *