Shopping: Basis på udsalg

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS (markeret med *)

Jeg elsker gode basis-items til garderoben. Lækre striktrøjer, t-shirts. jeans, silkeskjorter, og så videre. Men jeg hader at købe det til fuld pris. Det er egentlig fjollet, for jeg vil gerne have god kvalitet, men jeg foretrækker bare at spare lidt på det. Heldigvis er der lige nu rig mulighed for at få fyldt op i garderoben med lækker cashmere, silkestrik, blød bomuld og gode jeans med en rimelig besparelse.

Jeg har samlet nogle af mine yndlingssager, der allesammen er nedsat lige nu. Værsågod:

1.Ribstrik i cashmere. Denne her bløde satan er noget af det bedste jeg har, og selvom små 800,- er voldsomt mange penge for en grå langærmet trøje, er jeg så glad for at jeg fik klikket den hjem, for den er så blød, varm og pæn, og jeg bruger den både som den er til jeans og høje støvler for eksempel, men jeg har den også under både skjorter, kjoler og andre striktrøjer, så jeg kan holde varmen.  striktrøje fra Cos 770,- HER*  (jeg har i øvrigt også bukserne*)

2.Mørkeblå merinould til 250,- Ja tak. Jeg har ikke set denne her i virkeligheden endnu, men jeg har tidligere været enormt glad for H&Ms premium basics, så jeg tror bestemt at denne også er lækker. Find den på udsalg HER*

3.Jeg har allerede denne her i beige, og den er simpelthen så varm og pæn, så jeg overvejer kraftigt at anskaffe mig den i grå også. Særligt nu da den er på udsalg…. 487,- hos & other stories lige HER*

4.Jeg har et par stykker af dem her, og bliver næsten altid spurgt hvor de er fra, når jeg har en af dem på. Den er fra Acne og du kan lige nu få den som 2-pak til 80 euro, altså små 600,- HER*

5.En pæn skjorte kan redde de fleste tøjkriser herhjemme, og jeg er særligt begejstret for dem i silke, og denne her farve i øvrigt også. 500,- er den sat ned til lige HER*

6.Der er ikke så meget at sige: Cardigan i 100% Merinould til 354,- fra yndlings ARKET. Køb den her*

7.Kort uldfrakke. Jeg har efterhånden en del lange frakker, som jeg bruger og elsker, men jeg mangler en lidt kortere version. Denne er et godt bud. Sat ned til 600,- HER*

8.Langærmede tynde rullekraver bor jeg i fra oktober til marts, og jeg skal uden tvivl have fat i en stak af dem her i cashmere, nedsat til 300,- HER*

9.Dem her ejer jeg allerede et enkelt par af. Nu er de nedsat til små 200,-, så jeg skal klart have et par back up. Find dem HER*

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *