Onsdag. Tæt på perfekt.

Meningen, eller planen for i dag var at jeg skulle have en lang kontordag, hvori jeg skulle afholde juleafslutning med mine tætteste kollegaer, og så skulle jeg også købe julegaver og nogenlunde tidligt hjem. Jeg kommer hjem til aftensmad lød beskeden til min bedre halvdel da jeg forlod matriklen i morges.

Well. Jeg kom en anelse for sent afsted og DSB kæmpede en smule, så jeg endte med at trille ind på kontoret og til vores fælles orgenmad en hel time for sent, hvilket er det værste jeg kan forestille mig. Jeg er det der menneske, der melder ud at jeg er sent på den, hvis jeg ankommer bare to minutter senere end aftalt, så en time er uhørt, og sætter sig i rygraden på mig på den værst tænkelige måde. Heldigvis tog min Confettifamilie fint imod mig og det, og alt endte godt i gaveudveksling og god stemning. Jeg fik en god håndfuld timers arbejde af vejen, og var klar til at forlade kontoret ved 16 tiden, hvor jeg dog lige smed en gløgg invitation i vejret som Cana og vore søde campaign manager Roza greb, og så gik vi afsted. Det skulle bare være en enkelt. MEN Lidkoeb på Vesterbro laver virkelig god gløgg, så timerne gik og pludselig var fire glas røget indenbords, og en invitation til flere drinks blev lagt frem… Jeg afslog og fandt istedet en falafel med ekstra dressing og chili på vej til toget, hvor jeg nu sidder. Lettere beruset, måske endda det man kan kalde fuld, og glad. Hold kæft, hvor er jeg glad. Glad for mit liv, min hverdag og mit arbejde. Glad for den familie jeg skal hjem til. Grundglad! Selvfølgelig er intet perfekt. Er det nogensinde det? Sikkert ikke. Men det er sgu tæt på.

Onsdag blev lang og skæv, men virkelig god, og om under en time er jeg hjemme, og om mindre end to dage har jeg juleferie. Det er perfekt. Eller tæt på. Jeg håber du har det på samme måde. Hvis ikke, skal det nok komme. Jeg lover det.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *