Omgang to

For lige omkring to uger siden fortalte jeg på Instagram, at jeg nogle uger forinden kækt havde sagt til en af Loulous pædagoger, efter at hun var blevet ringet hjem på grund af opkast, at det var som om at omgangssyge ikke rigtig bider på mig længere. 

Ja. Det var da også ganske rigtigt længe siden sidst. Faktisk var sidste gang, vist her, dagen inden min termin med Loulou, så knap to år siden, hvilket når man har små børn i institution er lidt af en rekord. Særligt taget i betragtning, at de andre i husstanden har været lagt ned et par gange siden da. 

Det følte jeg åbenbart trang til at sige højt. Og hvad skete der mon så? Jeg blev selvfølgelig få uger efter fældet af en virus, der placerede mig på vores badeværelsesgulv (thank god for gulvvarme) en hel nat, morgen og det meste af en formiddag. 20 timer tog det, og så var jeg helt ok igen. Dagen efter tog Uma over. Og så ventede vi ellers bare på næste offer. Det skete ikke. 

Klip til i går aftes, hvor en styg styg kvalme, fik mig til at gennemrode alle skuffer for at finde en graviditetstest, for to omgange bræksyge på to uger kunne alligevel ikke være rigtigt?! 

Jo. Det kunne det. 

Også Otto er ramt, og vi har begge sovet på skift på sofaen hele dagen, med cola i glassene og tegnefilm på fjernsynet. 

Nu håber jeg bare inderligt, at det er helt slut! For alles vedkomne. Jeg rejser på onsdag, og kan næsten ikke rumme, hvis Michael eller de andre børn er smittet. 

Og sådan skete det, at jeg skrev et indlæg om omgangssyge. Fint skal det være. 

8 replies
 1. Mette says:

  Nu våger jeg mig nok ud i noget farligt (nemesis..) men med to børn i institution den ældste gennem 3 år har vi aldrig været ramt af omgangssyge. Ingen af os, ikke én eneste gang. Så for mig lyder to gange på to år i sig selv af meget 😅 Min mand mener vi har maver af stål. Hoste tager vi tilgengæld så ofte det foverhovedet kan lade sig gøre!
  God bedring, håber I alle klarer jer resten af året uden sygdom ❤️

  Svar
 2. Karen says:

  Jeg elsker at selv smukke, succesfulde, tynde mennesker også kaster op i stride strømme. Det er jo derfor din blog er bedre end alle de andres. Du er det hele! 🙂
  Håber I klarer jer igennem skærene, så du kan rejse afsted med god samvittighed! God bedring!

  Svar
 3. Pia says:

  Det absolut værste og sværeste ved en omgangssyge er at finde det lille bitte tidsrum hvor man føler sig nogenlunde overbevist om at man kan foretage en telefonsamtale til chefen og melde sig syg uden at måtte afbryde med gag-lyde!
  Det er i situationer som denne, du for alvor skal sætte pris på at være selvstændig 😉
  God bedring!

  Svar
 4. dorthe says:

  åh gud. Hader influenza! begge unger er ramt. de sidste 4 år er det mig,der ligger syg juleaften! Yes, JULEAFTEN! Åhh gud. Det er som en forbandelse🤣

  Svar
 5. Signe says:

  Narh. Alle gode gange tre, ved du nok. …ok, det var ikke sjovt… rigtig god bedring, jeg vil hellere sidde på tønden end kaste op!

  Svar
 6. Tina says:

  Øv søde, sikke noget “lort og bræk” med jer !
  Vi har venner med små børn i Solrød-Køge egnen, de ligger mange gange årligt.
  Håber I får det overstået og får en dejlig jul med gode maver.
  God bedring:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *