I øvrigt

  • Har jeg haft læbestift på tre gange på en uge, hvilket taget i betragtning af at ugen både har stået på to gange bræksyge (mig og Uma) og mere hjemmekontor og joggingbukser end det modsatte, er ret godt gået.
  • Er Love Island UK sæson 3 netop kommet på Viaplay og jeg blev oprigtigt virkelig glad da jeg så det. Det danske var faktisk også godt, men jeg har sgu savnet det engelske.
  • Holder min nabos skønne teenagedatter fest as we speak, og lyden af sang, musik og højrøstede beduggede gæster gør at jeg savner København lidt mindre (eller måske egentlig mere) Det er hyggeligt.
  • Har selvsamme nabo sat deres hus til salg, og jeg håber på ingen måde at de får det solgt. Vi har nemlig vundet i nabolotteriet.
  • Gik juleriet i dag slet ikke som planlagt. Vi fik hverken bagt eller pyntet op, da jeg var en anelse mør efter en nat med usammenhængende søvn og et sygt barn. Vi tager revanche i morgen. Måske.
  • Er gulvvarme, særligt på badeværelset, muligvis noget af det bedste jeg kan komme i tanke om. Og det har vi, og jeg freakin’ elsker det!
  • Delte jeg min frustration på Instagram i går omkring lasagneplader og lasagnefade, der ikke passer sammen, og kan konkludere efter en hel del tilbagemeldinger, at IKEA har et fad, der passer perfekt sammen med plader, sp man undgår det ellers indtil nu obligatoriske pastapuslespil. Bare hvis andre har samme kæmpe store first World frustration. Værsågod.
  • Har Loulou (endelig) sagt mor! I en hel dag for nogle uger siden. Og så har hun ikke sagt det siden. Suk.

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *